87

Факт

преди 1 месец

Толкова години герб граби София,сега трудно ще пуснат кокала....

86

До 91

преди 1 месец

Грешка, четвърти мандат. Четири мандата руши това изчадие! Четири. И краде. Един ремонт не мина по план.

85

Анонимен

преди 1 месец

Фандъкова го съсипа и окраде. Манолова я победи, въпреки платения сигански вот, но накрая и преброителите дадоха нещо от себе си, и Фандъчката се оказа кмет за трети път. Краденето продължи, прецака и жълтите павета, а сега става ясно, че е раздавала и карти за паркиране. Пълна свинщина е тая женица! Добре че се разкара, и дано я осъдат.

84

ГЕРБ МАФИЯ

преди 1 месец

Боко бос на мафията!

83

Анонимен

преди 1 месец

При огромната корупция е така...

82

Евроатлантик

преди 1 месец

София трябва да стане 15 минутен град! Всичко необходимо да се намира на 15 минути пеша. Тогава може да се забрани движението на автомобили в града и да се ползват само велосипеди.

81

Анонимен

преди 1 месец

До ГАД "Много ми е чудно, защо като си гъзар с кинти ти е нужно това безплатно паркиране !?" чудно ти е щото си беден, и не знаеш, че колкото по-богати са хората, толкова по-малко плащат за нещата, най богатите даже на тях им плащат да получават нещата за които ти плащаш

80

Macho Man

преди 1 месец

Never give money for Parking, Pee and Pussies, a trough man have them for free. То тя и на английски я има тази поговорка.

79

Анонимен

преди 1 месец

Все едно пък сега ги няма? На Терзийски цялата рода, приятели и познати сега е с безплатни карти за паркиране. Мис Бони ако го бяха избрали за кмет и той щеше да раздава безплатни карти. Как пък един път не се саморазобличихте, докато сте на власт, а все разкривате престъпления, докато сте опозиция.

78

Анонимен

преди 1 месец

До ГАД - "защо като си гъзар с кинти ти е нужно това безплатно паркиране" - Принципа на трите П. Един истински мъж никога не плаща за трите П. (Паркинг, Пикане и ***..ки) - "Стара българска поговорка."

77

пияница мистик

преди 1 месец

На тия гейовe управлението им се състои само в кОпане на компромати срещу ГЕРБ. Досега нищо не чух какво ще направят и построят за София. Една велоалея и задно диагонално паркиране в центъра въведоха (мал0yмно, разбира се) и всички главнаджии скочиха срещу тях :))) Как бе, как можахте бе кореняци софиянци от 150 поколения от времето на хан Крум :))) Вече си мисля, че чистачката от Абисиния май беше по-добрия вариант

76

ГАД

преди 1 месец

Много ми е чудно, защо като си гъзар с кинти ти е нужно това безплатно паркиране !?

75

pfff

преди 1 месец

Какво само ни замазвате очите, ела да видиш кво стаа по крайните квартали от както любовника ти Васко е кмет...

74

Анонимен

преди 1 месец

Електората на Шишитата се е активизирал.

73

Гладен Гумаджия

преди 1 месец

Носете си шило и пукайте гуми наред!

72

Зевс

преди 1 месец

Предполагам ако това е вярно е много лесно да се проследи кой е издал картите и да си понесе отговорността. Мен обаче повече ме интересува къде отиват останалите пари от паркиране и репатриране и къде точно построиха с общински тях паркинги и гаражи?

71

Да напомня:

преди 1 месец

Поредните обвинения на базата на "вероятно". Така е в света на розовите еднорози...Лошото е, че докато тия нарушения са "вероятни", идиотските платформи по спирките на Патриарха си стоят.... Познайте кой ги монтира. Не "вероятно", а наистина кой направи тази глупост ;)

70

Анонимен

преди 1 месец

Този *** и новия кмет, и събота и неделя какви бяха тези маратони по велоалеите, поне да ги бяхте заградили, не се мъчете НЕ СТАВАТЕ!

69

Бах мааму

преди 1 месец

Карти за паркиране на стойност 500 хил. лв. на близки и приятели - това голяма фамилия ще да е.

68

Анонимен

преди 1 месец

На места наистина още се виждат дървета от Ноемврийският сняг, тревите са като в Серенгети , деца с кърлежи се виждат във всяко ДКЦ , тази година още не съм видял табелка че пръскат дори в парка , камо ли в междублоквите пространства - все неща които никога не са ми правили впечатление , но като спрат веднага се забелязва . Някой да спаси София от "Спасете София"