29

Анонимен

преди 4 седмици

Че кой ще го допусне този ф16 до близък въздушен бой? Отживелици. Зеленски си мисли, че е филм. Чакаме ла покани и боатя Райт.

28

Най-лесният начин

преди 4 седмици

...да бъде спряна войната и да не бъдем въвличани, е Путин да изтегли окупаторите си от Украйна! Но той е невменяем, и това засега отпада ! Другият начин е на фронта... толкова загуби да понесат ордите на Путин, че и на крепостните да им просветне, че нещо не е наред! Копейките не ги броим, те са пристрастени към лъжата!

27

Анонимен

преди 4 седмици

По време на масирана атака срещу енергийната система на Украйна беше взривено най-голямото хранилище за природен газ в света, заяви Mercouris в неговия блог в Youtube. Според него, освен поразяване на останалата част от топлинната система, целта е била и голямо подземно хранилище за природен газ, което се използва и от Европейския съюз. Анализаторите смятат, че това хранилище, построено по съветско време, е най-голямото в Европа, а може би и в целия свят.

26

Есаул

преди 4 седмици

Ето, така, малко по малко ще ви наместят! Ще бъдете вкарани във ефективна война! Логистика - обучение - сражение! В Кербала бяхте същите! Ние сме само умиротворители, колкото да присъстваче солидарно, само ще охраняваме, с местните преди няма и 150 години сме били в една държава, рабираме се, няма нужда от ограждения и хоп - камиона се взриви и база ,,Индия" се рзхвърча заедно с батальона!

25

Бай Дрън

преди 4 седмици

Щял да ги обучава в близък бой, хаха, това е вица на века. Ф16 срещи Су35 в близък бой е все едно Трабант срещу Ферари. Самолет от много срара генерация, без особени възможности за претоварване на конструкцият и с пукнатини в същата тая конструкция заради възрастта, срещу чисто нови Су35 с векторна тяга. Да, това е вица на века.

24

Анонимен

преди 4 седмици

Съюзниците показват срещу кого са съюзници. Не са срещу Хитлер а на негова страна срещу Русия

23

Путинофил

преди 4 седмици

Всяка нощ сънувам кошмари с нацисти и фашисти. Сънувам, че влизат в нас, eбьт ме и пият от първака ми. След това ме събличат чисто гол, оставам само по синьо-жълти чорапи и ме зарязват така на Лъвов мост. Когато се събудя сутрин гледам тъжно и дълбоко травмиран през прозореца и започвам да мечтая за руските ядрени подводници и балистични ракети.

22

Бай Дрън

преди 4 седмици

Какво ще обучава тоя? То самолети Ф16 и полски инструктори бяха унищожени.

21

Анонимен

преди 4 седмици

Ходи ги трепи бе. Нали искаш да помагаш на Зеля ;)Хахаха

20

Ф16

преди 4 седмици

Слава Украине!

19

Анонимен

преди 4 седмици

Бандеровците не пропускат нациско хитлериския поздрав по на долу и никой нищо. Дори зеленски го използва и никой нищо. Зеленски даже накара един преводач да го каже и после рече : "Благодаря това е важно". Да ви имам Демокрацията боже пази.

18

Анонимен

преди 4 седмици

Ще обучава докато руснаците му открият дислокацията.

17

така е

преди 4 седмици

но за да си осигурят "чисто небе" само над Украйна ще са им неоходими над 1000 изстребителя и то не от клас трабант с джипиес.Отделно руските си изстрелват ракетите от руска територия,а в Украйна влизат само щурмоваци и като ги заменят с хеликоптери ще е голям майтап при бързо сменяне на посоката сами ще си изтрепят пехотата,а и врът наляво,врът надясно и някоя ракета по изстребителя па кво стане..

16

За ЕС и НАТО

преди 4 седмици

България също ще изпрати 5000 военни инструктори в Украйна

15

Анонимен

преди 4 седмици

Ще ги обучава на видеоигри.

14

Хаха

преди 4 седмици

Важното е да се трепят opku!

13

Анонимен

преди 4 седмици

Нато нали е отбранителен съюз. Обаче тия еФ16ки къде ще бомбардират пак Белгород ли. Освен това украйна не беше член на Нато. Защо се месят тогава. Точно те са фактически агресора. Без съмнение. Какво правят в украйна. Нападат Русия.

12

абе

преди 4 седмици

самолета и инструктора на една възраст ли са?....около 80-те

11

Анонимен

преди 4 седмици

Европейският тренировъчен център за изтребители F-16 бил създаден в Румъния, а гръцкият инструктор бил пристигнал в Киев, където няма нито тренировъчен център за изтребители F-16, нито изтребители F-16. И летището Староконстантинов, подготвено да приема изтребители F-16, беше бомбардирано и разрушено миналата седмица от руснаците.

10

Анонимен

преди 4 седмици

Аре, аре пределно ясно е че пилот не се става за два месеца. Най-много да се окуже, че точно инструкторите пилотират ф-тата.