66

Анонимен

преди 1 месец

Петър Бойчев се парфюмира с тоалетно мляко Стоичков!

65

Евразин Алахакбаров

преди 1 месец

освен мой турецкий друг с каснакава, има ли другие slave-яни в коментариях?

64

До61

преди 1 месец

Верно ли така правят румънците?

63

gogo

преди 1 месец

Мамалигата хептен изпростя, а оди ги стигай сега

62

IQ 3.14

преди 1 месец

До Анонимен60 румци, ти ли си? мног здрае на деса.

61

Анонимен

преди 1 месец

Румънците не спят, действат. Знаят че на Русия не може да се вярва и трябва да са готови.

60

Анонимен

преди 1 месец

Най интересното беше,когато "партньорите"САЩианци"помолиха"шведите да не доставят на Украйна изтребителите си JAS39 Gripen,да не би случайно да се окаже,че шведските изтребители освен,че са много по евтини от щатските F-16 са и по добри!

59

Анонимен

преди 1 месец

Когато приключи руската лудост,ще е интересно чия е била идеята за война в Украйна и какво постигна тя! Защото уж с борба срещу нацизма,загинаха толкова много руснаци!? Значи ли, че и те са били от нацистите?

58

ВОЛЕН АТАКА

преди 1 месец

РУСКАТА ИМПЕРИЯ ОСВОБОДИ ВАЛЛАХИА И МОЛДАВИЯ през 1821-1829 години, + Малка Скитиа/Доброгга/ , И ПОСЛЕ ГИ ДАДЕ НА РОМАНИА, А В ЯНУАРИ 1919 ГОДИНА--И ТРАНСИЛВАНИЯ, ТА ДА МОЖЕ ДНЕС РОМАНИА ДА СЕ ШИРИ НА ШИРОКО....РОССИЯ СЪЗДАДЕ ЛЪЖЕ-ВЛАХИТЕ-ПОЛУ СЛАВЯНИ,ДНЕШНИ РУМАНЦИ ...РУМАНЦИТЕ СА СЛАВЯНИ, А НЕ ЛАТИНЦИ , ДАКИ , ИЛИ ВЛАХИ .И ЩЕ СИ ПЛАТЯТ ЗА ТОВА ЧЕ СТАНАХА АНТИ-РУСКИ .

57

IQ 3.14

преди 1 месец

До Анонимен53инж. балкански не се пита как така нашия впк изтърва такива мазни поръчки, а гледа кво е писал руския му колега и повтаря безпрекословно.после отива у магазина, вижда че шише нормално уиски е станало педеселева, бърка в джоба, нема 2 по 1, взема пакет семки, пуща мач на лескито и почва да кълне великите сили, че са предизвикали национална катастрофа

56

до 49

преди 1 месец

В Украйна има един-единствен брой Пейтриът, разположен в Киев. РФ го унищожава 22 пъти вече. Най-забавно беше видео, в което твърдят как го унищожили, милите, с Кинжал, а всъщност видеото показва как Пейтриът на 40 свали 22 Кинжал-а. Свалиха го от срам, разбира се. А да унищожиш Пейтриът е сложно, състои се от доста части, разпръснати в града. Иначе РФ унищожи 1 брой неразположена система, докато беше транспортирана. Иначе в Киев са навсякъде лайв камерите- можеш да видиш какво става.

55

Анонимен

преди 1 месец

След провала на консервите Abrams,сега някой се опитва да замаже и провала на Himars,ако и F-ките се провалят,ударът по имиджа на качественото щатско оръжие ще е пълен!

54

Анонимен

преди 1 месец

Баш в епицентъра на тоя център очаквам скоро да падне (случайно) някой КИНЖАЛ

53

Анонимен

преди 1 месец

Ромъния скоро от поддържане ще яде големият бахурТо и Джурджукс Сорос обича бахур ама Африкански.

52

Езоп

преди 1 месец

явно днеска опорката ше е, че гроздето е кисело.

51

IQ 3.14

преди 1 месец

До хахахахахахахакоя, част от пейтриът е изгоряла, че последното дето публикуваха беше некво видео от арма 3

50

Анонимен

преди 1 месец

Със сигурност има и добри оръжейни системи които са наистина кошмар за руснаците,НО Himars не е от тях,нещо което и самите украинци го признават!

49

хахахахахахаха

преди 1 месец

така сваля Пейтриът Кинажали, та украинците реват за нови, защото старите малко поизгоряха и вече ги няма хахахахахахаха

48

Реалист

преди 1 месец

До DO 38: Сваля си гаюите, не "кинжал"..

47

Анонимен

преди 1 месец

Докато руснаците си трошат главата в Украйна, и изразходват огромно количество въоръжение и муниции, то Запада ударно се въоръжава! В Северна Германия отново заработиха фабрики за оръжие, които не функционираха от времената на Студената война! Запада винаги гледа в перспектива, за разлика от руските тyлyпи, които не виждат по-далеч от носа си! В бъдеще Русия ще има огромни проблеми, и без загуба на територии няма да се мине