150

Анонимен

преди 1 месец

Следователно украйна е получила разрешение да бъде агресор не че не беше агресор и до сега де. Агррсор си беше и до сега. Подпаовач на ТСВ.

149

Анонимен

преди 1 месец

Нацисткия режим на Украйна доведе страната до катастрофа. А глобалисткия режим на Европа убива европейските народи. За европейските народи ще бъде ужас, там няма да се води специална военна операция както в Украйна.

148

Май месец 2023г

преди 1 месец

Цяла Европа живееше в предвкуса за поражението над Русия. Сега очакват същото с F-16 и ракетите с голям обсег.

147

Анонимен

преди 1 месец

Ако в България има русофили и русофоби, на запад няма. Там не мразят руснаците, за тях те са нещо като африканци, нисши хора, как може да мразиш полу хора, такава им е съдбата. И руснаците вече знаят за това. А 90те години си мислеха, че ще бъдат приятели със запада и ще живеят заедно в мир и сътрудничество, обичаха запада и САЩ, не се възприемаха като губещи студената война, въобразяваха си, че започва нова ера на мир и разбирателство. И едва сега след толкова години осъзнават колко са били наивни тогава и че на запад ги презират и не ги броят за хора

146

Анонимен

преди 1 месец

Докато руснаците са на фронта, чеченците се забавляват с рускините.

145

Хах

преди 1 месец

Чакайте бе, ако това наистина е война между Русия-Украйна, как така някой друг ще разрешава къде и как да удря зеления просяк? Или който дава оръжията, той поръчва къде и как да са ударите!

144

до 147

преди 1 месец

Добре че *** сега вече не са slaveяне, а се възприемат себе си като тюркоиди, опитомени от пендос и се развиват спрямо западна традиция в качеството си а-ля по дло га васалска.

143

Анонимен

преди 1 месец

Ами това ако се случи сирените в цяла Украйна няма да спрат да вият до последния Украинец повярвайте ми това ще стане. После да не се чудите защо така още повече бият празните кратуни на Укрозомбитата. Досега всеки опит на Укрорайха да бие по цивилни обекти в Русия завършва с голям рев след това и много бой. А сега ще бъде още повече и няма да се щади нищо Киев ще бъде размазан както и Харков. Западните Украинци които не искат да се бият ще дтоят в мазите на тъмно това ще стане.

142

Анонимен

преди 1 месец

Тука не става дума дали Зеленски е легитимен или нахален, това няма никакво значение. Тука става дума за легитимността на западната система. Загуби ли в Украйна, западът губи всичко. Бедната на ресурси и енергии, гъсо населена Европа губи репутацията си на място където се живееше добре, а САЩ ще бъдат само една регионална сила, въпреки че ще си останат богата и силна страна, за разлика от ЕС който ще се срине.

141

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен "Смешна работа.Русия ще те бие а ти ще стоиш мирно и няма да отвръщаш." - докъде стигна отвръщането? Върнаха ли вече Крим?

140

Аха

преди 1 месец

До Анонимен По слаб от Байдън, сигурно е само Папата. Така че той не е на Х-са. Само ще му извади зарядното от контакта и до 5 мин. ще започне да влачи. Америка има интерес от Русия, както и Русия от Америка. Затова големите си правят сметките, ама млките се пробват, но без кръчмар. Те просто имат правото и задължението да плащат. Йесмени!!!

139

Бай Кор

преди 1 месец

Алоуууу бе вие добре ли сте с главите?!? И какъв смятате, че ще е отговора на Русия в случая и по кого?!? До сега с "ръкавици" се пипаше,но щом забраната падне,ще има "килим". Харков ще се строи наново. И дано да е само Харков,защото ако приложат "демократичните" бомбардировки,които САЩ прилагаха в Югославия, Ирак, Либия, Сирия. Кой ще обере всички негативи, пак Украйна. Да, ако спечели Байдън, за Путин е по-добре. С Тръмп, няма да се разбере. Но ние какво печелим?Спрете Земята, искам да сляза..

138

Европа

преди 1 месец

Ядрената Украйна на САЩ. САЩ не могат да си позволят размяна на ядрени удари с Русия, това ще бъде бъде пълно унищожение за САЩ а също така и значителни загуби за Русия. Театърът на военните действия при ядрената война ще се разиграва на територията на Европа.

137

Анонимен

преди 1 месец

Обикновения човек в ЕС няма никакъв проблем да започне война с Русия. За тях Русия е бедна и изостанала страна, а те са победителите в студената война. Обикновения човек на запад дори не е чувал за Сармат, Ярс, Кинжал, Циркон, Калибре, Авангард, нито за хиперзвукови технологии, и не иска и да знае. Западняка знае, че е победил Русия през 90те, Русия е нещо като Африка, и няма никакви хуманни съображениия ако EС унищожи някакви си полyxopa с ядрената мощ на НАТО.

136

Анонимен

преди 1 месец

Славянин се асоциира с полy човек, slave. Западняците презират славяните и руснаците. За тях това е като бой между две африкански племена, те финансират едното племе да се бие срещу другото защото така им е изгодно, но и двете страни си остават презряни африкански племана, полyxopa.

135

Палячьовци

преди 1 месец

Пендос масово затваря и напуска базите си в Африка и Азия поради риск от получаване на приятелски атаки от местното население с руско, иранско или корейско съвременно оръжие. Янки гоу хоум, този път for real. А Украил и Румънистан и им подобни жалки по дло ги няма реват -а нас за що- .

134

Анонимен

преди 1 месец

Смешна работа.Русия ще те бие а ти ще стоиш мирно и няма да отвръщаш.

133

Анонимен

преди 1 месец

Вие пък какво се страхувате от ядрената война? Точно вие няма да загубите нищо, освен мизерията и колониализма. Ако Путин не ни убие с атомни бомби, Западът ще ни убие бавно и мъчително с глад и мизерия и нацизъм.

132

Qwerty

преди 1 месец

Май се сещам за един мост,дето може да рухне

131

Споко

преди 1 месец

Споко, Тръмп влиза у затворо, 34 обвинения признат виновен, Джо наесен печели изборите и САЩ влизат в Украйна и до дни, дори до часове американската армия размаже Русия и ще влезе в Москва, и Путин отива на съд в Хага, а Русия ще бъде разчленена на малки демократични държави които ще живеят по нашите цивилизовани правила и ще ни доставят евтино суровини и енергии да си развиваме високите технологии и ще си живеем богато като самодоволни и оядени западняци.