52

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен "РусиА е селски нужник, преливащ от фекалии" Киев е селски нужник преливащ от фекалии. И по телевизията го даваха.

51

Обяснявам

преди 3 месеца

Ще стане като Арматите - ще пуши, ще пуши и ще изгасне. После ще се мъчат да я взривяват с манивела.

50

Анонимен

преди 3 месеца

Близкия да не започва с М и завършва на едведев?

49

Обективен

преди 3 месеца

Страховито изказване е направил Александър Уваров - директор на Атоминфоцентър. До нищо добро няма да доведе експеримента на България да замени руското атомно гориво в АЕЦ " Козлодуй" с американско ,което е грубо нарушение на всички мерки за безопасност. Американското гориво е трябвало да се тества с поставяне на части от горивото за определен период ,но поради политически причини ,България поставя под заплаха сигурността на атомната централа. Отпада и поддръжката на пети блок от руска страна.

48

Анонимен

преди 3 месеца

До Стамат "Поне като искате да се случи нещо, попрочетете какво са написали по-умни от вас хора за него" Дефинирай по-умни от нас хора?

47

Анонимен

преди 3 месеца

Да не се отварят много-много, че аз имам приятел в Семинарията, последна година бакалавърска програма. Ще му се обадя да изпраска една молитва и тогава свят ще им се завие на тия!

46

Анонимен

преди 3 месеца

Стелоо, аре пиши по-грамотно бе... Откъде ви събират такива неграмотни.

45

Анонимен

преди 3 месеца

Атлантици, треперите ли от страх да не дойде дЕдо Тръмп на власт и да ви спре грантовете. Всяка вечер се кръстите и се молите дЕдо Байдън да спечели изборите, нали?

44

Стамат

преди 3 месеца

Сега ще дойдат стратегическите гении и ще обяснят как ще се води ядрена война и кой ще победи. Е, да ви спестя пенявенето - никой. Пустиня, никаква икономика и всичко над 20 килограма ще умре. Поне като искате да се случи нещо, попрочетете какво са написали по-умни от вас хора за него. Не само да повтаряте каквото ви каже Копейката.

43

Mersi

преди 3 месеца

"По публикацията работи: Стела Стоянова"

42

Зозо

преди 3 месеца

Копейкиииииии, умирате от страх нали? И то всеки ден умирате :)))))))))))))))))))) Щото на вашия Государ в Мордор ич не му дреме за вас. Клоуни, треперите ли за животеца си в ЕС?

41

ароматния пръч

преди 3 месеца

Да питат мирното население на Белгород как спазват забраната за употреба на оръжията на руска територия.Може и от Международния наказателн съд да свалят поне на едното очо превръзката на Темидатаи да се поогледат,но те са стриктни и Темидата трябва да стои с вързани очи,за да съди безпристрасно.А,за демонстрацията е пълна измислица,защото те така или иначе го правят и само поради вързаните си очи Темидата не го забелязва.Няма и смисъл от демонстрации,Западът е наясно и е силен само на думи.

40

Солдат

преди 3 месеца

Кравари! Русия има много ракети и много празни глави! Яд ли ви е?

39

Русиа ли беее

преди 3 месеца

Коя руса умна тиква го е писала това???

38

Анонимен

преди 3 месеца

Атлантици, на Никого не му пука дали ще я има Украйна или не. След тактически ядрен взрив, ако въобще се стигне до такъв, ще има много резолюции в ООН и размахани пръсти, но нищо повече. НЯМА държава в света със здравомислещи управляващи, които да се включат в ядрена война с РусиЯ. Яд ли ви е?

37

Mersi

преди 3 месеца

Като им гледам прехвалените технологий, може и това да се случи. Да си падне някъде из Русия... Жалка история

36

Tенгри кан

преди 3 месеца

Много е важен първият ядрен удар, въшльовци;))) Кат го изперат в ЕС радиоактивният облак коренно ще промени цялата световна икономика, т.е. ще я занули, а начина на живот досега, коренно ще се промени, въшльовци. Като казвам "начин на живот" разбирай който оцелее, защото радиацията ще плъзне неконтролируемо.

35

Анонимен

преди 3 месеца

С какъв интелект, да обмисли?

34

Човек

преди 3 месеца

Абсолютни ненормалници! Ефекта от това ще е точно обратен, и то дори сред неутралните страни.

33

Дон Кикот

преди 3 месеца

Аз съм за една демонстративна ядрена експлозия в Кремъл.