398

Анонимен

преди 4 месеца

Не знам дали Тагарев ще праща войници в росия, по-вероятно не, но изглежда копейките определено искат да пращат децата ви да се бият и *** като червеи за путин. Внимавайте за кой гласувате, че децата ви ще ходят на фронта, и то от грешната страна.

397

до 402

преди 4 месеца

До 402 в отговора му на 399: ей, сбъркал си народа, ние сме Българи, ние тачим своите царе и своите диктатори. Тук никой никого не разстрелва заедно с децата му. Ние сме Българи, ние сме Благородни и Мъдри. Това ни е наследство, няма как да избягаме от него, но можем да се изчистим от чужди пропагандатори като теб.

396

Анна

преди 4 месеца

Той се сражаваше за Родината! И падна със смъртта на храбрите! Той е пример за всички! Дори всички патриоти да загинат на фронта, на нас ни е нужна победа и цената не ни интересува!

395

Анонимен

преди 4 месеца

Завършил двуседмично "обучение" и веднага - на фронта. Това сериозно ли е?

394

до 399

преди 4 месеца

Нищо подобно! Всички знаете какви чудовищни загуби претърпя българският народ при войните на Фердинанд, а вижте каква почит му се оказва! Обратното - при Тодор Живков бе такъв мир, спокойствие и благоденствие, та чак бе неприлично и се разглезихме! Но, днес го наричате диктатор!

393

Анонимен

преди 4 месеца

Всъщност това е бот не е българин има акцент. Едно е ясно че е русофоб който пише на бг с ромски акцент. Не знам защо. Това аи личи по начина на мислене. Бг сорросоиди не пишат по тактъв начин. Бота е работа на НПОкозяк

392

Анонимен

преди 4 месеца

Точно това момче е украинец, сражаващ се против хунтата в Киев! Тенесиста руснак не се казва Медведенко, нали! Паднал за освобождението на Донбас от бананово - хартиената инвазия, която изкоренява вековни традиции, руши православни ценности и противопоставя брат срещу брата! Рускиня, живееща в Естония, критикува Кая Калас, пише в коментар към филм, че Европа е забравила уроците от миналото и отново е скочила на Русия, но пак ,,ще си го получи по мор да та"! Това е Русия!

391

Анонимен

преди 4 месеца

Когато оная г-а-д в Кремъл най-после пyкне, и излязат наяве чудовищните размери на руските загуби, то роднините на загиналите ще му извадят мумията от мавзолея, и ще разкъсат на малки парчета

390

Някой си

преди 4 месеца

Руската пропаганда ни плашеше че ще ставаме пушечно месо, а пушечното месо се оказаха младежите на Русия. Много жалко за тях, ама да продължават да гласуват за касапина Путин и да ходят да умират за лъжи.

389

Анонимен

преди 4 месеца

Който хвърля бомби над малка Югославия той не е ли агресор. Агресор е. И още как е агресор Хегемон.

388

Анонимен

преди 4 месеца

Моля ромите пишете си на ромски опорките личи си акцента ви. Не може да се скрие от хората.

387

Анонимен

преди 4 месеца

До мнение на сор соид че не знам си какво ще видим на изборите. Ами че всеки честен човек знае че изборите се фалшифицират.

386

Анонимен

преди 4 месеца

Едно зло джудже затрива цяло едно поколение младежи в Русия - дано гние в Ада тая тоя кръволак П.

385

ожж

преди 4 месеца

С тоя девствен мустак стана на пушечно месо!Дъртия гном го боли фара за тях, за него са прости крепостни селяни. Ще намерят фашисти в Украйна, колкото намериха ядрено оръжие при Садам. Искам Коцето да отиде там, ама си живее в Банкя и кара кола за 200000 евро. и сина му учи в немска гимназия. Морал

384

А

преди 4 месеца

До А Станал си 423

383

Промити мозъци

преди 4 месеца

Агресорът е този, който нахлува в чужда държава! Този руски войник е агресор, какво дири зад границите на чужда държава с оръжие с ръка!

382

А

преди 4 месеца

До Анонимен428 Тези, както ги наричате "украински главорези", трябваше да стоят и да бъдат изклани те ли? И кой е виновен, че Путин изпраща деца да се бият с украинците и то без подготовка?

381

Реалист

преди 4 месеца

Гордеели се били?! С какво?! За идин затрит млад живот, който бе изпратен от един психопат криещ се на сигурно в Масква?!

380

Териториален

преди 4 месеца

Да пуска бомбите и да свършва стария свят, ясна е работата,че има хора болни в главата особено като гледам долните коментари

379

Анонимен

преди 4 месеца

"ако беше украински войник, той щеше да брани..." ами не е ли така - кажИ честно - ЩО дири-търси руския войник в чуждата държава, да убива и руши или ще ми кажеш че се бори с нацистите, наркоманите и злия запад - М?