96

До До 95

преди 4 месеца

Аз съм екскурзовод. Последно се върнах в неделя. :)

95

До 95

преди 4 месеца

Май не си ходил никога в Истанбул, та да дрънкаш, че там било "пълно" с кравари, а"нямало" руснаци!? За твое сведение на всички рецепции по хотелите в Истанбул говорят луски език и рядко английски! Да не говорим колко си "ходил", т.е. гледал на картинки в гуглето Тайланд, Дубай и т.н., където също има много руснаци... Отделно не виждам какво му е "интересното" на един пустинен, изкуствен Дубай например, където и пари да ми предрагат не бих отишъл! Има мнооого по-красиви места по света от тоя мор

94

Анонимен

преди 4 месеца

Забавлявам се много с хората, които смятат, че в Русия няма хомусексуалисти, травестити и педофили. Ще ви разочаровам но сте мнооого далече от истината. Както се казва- блажени са вярващите.

93

Един приятел каза

преди 4 месеца

Абе *** пробит, ти нямаш приятели бе, камо ли някой който се е прибрал от Русия. Аз пък съм бил там. Стига си писал глупости.

92

До Анонимен 97

преди 4 месеца

Какво стана... превзеха ли Украйна за три дни?

91

Тревоман

преди 4 месеца

Кви са тия неща? Сигурно тия пият наркоман. Ужаст, щот не ги лекуват докторите, ногу наркоман...

90

Хюго Бос

преди 4 месеца

В Европа имат достатъчно права, да заминават да се борят за световна справедливост там, където няма права за лгбтвгз. какво продължават да натискат тук, където всичко им е дадено? Нещо като нашите евроатлантици- много смели и се зъбят на Путин, ама у дома пред компа, не и стиска да отидат доброволци на фронта.

89

Хаха

преди 4 месеца

До Анонимен Съмнявам се, че имаш "приятел", който е ходил в Русия без да го арестуват за шпионаж. Този пост го пускате с колегите ти от години в десетки сайтове.

88

Анонимен

преди 4 месеца

Русия е страната, където се зачитат традиционните ценности, където се помни историята и се пази връзката между поколенията, където отношението и дългът към Родината са на първо място. Където чувствата между мъжа и жената са искрени и взаимни, където в семейството има майка и баща.

87

До До 81

преди 4 месеца

Не виждаш понеже те пътуват в къде къде по-интересни дестинации.Това, че не ти идват на гости уселОто не означва, че не пътуват. В Тайланд, Дубай , Истанбул, Малдивите например е пълно с "краваи" .Там даже не знаят какво е това руски пияница.Чакам да ми обясниш как по света вече се говори повече руски отколкото английски. ;D

86

Съюза на идиотите

преди 4 месеца

Искате ли България да членува в педерастичен съюз, чиято основна политика е идиотщина като Зелената сделка и промоция на сексуални извращения?

85

Анонимен

преди 4 месеца

Един приятел беше командировка в Русия, и разправя че там средната заплата е 86 долара. Руснаците живеят в страшна мизерия.

84

Анонимен

преди 4 месеца

Вчера един приятел се върна от Русия и разправя, че 90% от руснаците живеят без канализация и ползват външни тоалетна. Извън Москва и Петербург положението е страшна трагедия - някакви блата, няма пътища, разруха. Руснаците никога не са виждали друг живот като на запад при цивилизацията, и за това 90% гласуват за Путин.

83

Анонимен

преди 4 месеца

Имам един приятел, който не е гей но обича да гледа такъв вид порно.

82

До До 78

преди 4 месеца

Селчото от Долно нанагорнище не може да схване, че щом хората живеят в нищета и мизерия , духовното не съществува. Да ти напомня ли ,че комунистите са атеисти. От която и страна да го погледнеш запада превъзхожа изтока...и като гледам така ще бъде винаги.

81

Анонимен

преди 4 месеца

На един приятел жена му е рускиня, и разправя, че там извън големите градове нямат канализация и ползват външни тоалетни, страшна мизерия на всяка крачка.

80

До 81

преди 4 месеца

Абе аз що не мога да видя НИТО ЕДИН краварски турист в България, на Балканите или по Средиземноморието, а в някои курорти до преди СВО задължаваха персонала да учи руски език... Толкова за "високия" краварски стандарт!

79

Анонимен

преди 4 месеца

Това на снимката хора ли са.

78

Анонимен

преди 4 месеца

Това е добра новина

77

Политкоректен

преди 4 месеца

Кои са тия ограничения, че не сме ги виждали? Аз виждам само как властта подкрепя новите либерални комсомолци и ги кичи с привилегии. А вие?