73

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски, на света му дотегна от теб най-вече - причината войната в Украйна все още да се влачи

72

Анонимен

преди 1 месец

Т.е. войната трябва да продължава и Зеленски не иска мир! Което е факт разбира се, защото докато трае войната, той е защитен. Приключи ли, той става никой и вероятно ще бъде убит от своите.

71

Ъъъъ

преди 1 месец

За кой свят става дума? Дайте да уточним. Бухат се там някакви. Какъв свят бе ?!

70

Сталин

преди 1 месец

Евреите са твърдо решени да подпалят нова световна война. Както подпалиха предишните две. Помнете ребята - има евреи, има проблеми - няма евреи, няма проблеми!

69

Vs

преди 1 месец

Едва ли някой знае, но е редно да се знае, от началото на войната колко точно пари засмукахте! При положение, че вече за под един лев не можеж да се изпикаш, какво точно е обещано на "донорите", да ни кажете, и колко още ще вземете, защото както е известно (без да защитавам страна) срещу Русия никой досега не е успял.

68

Отговор до питащ

преди 1 месец

русофили колко квадратни километра превзе русия за 3 години война? Над 1/4 от територията на Украйна - толкова.

67

Анонимен

преди 1 месец

Ами ако светът иска да се промени, какво правим?

66

Странжански

преди 1 месец

Вярно, че светът вече е променен, за добро или лошо е друга тема. Но все пак Булгария паки-паки за трети път (и в третя Светлана война) избра да застане на неправилна страна. Всеки може да направи грешка, ама само *** ги повтаря три пъти. Хайде бе, опомни се и се поправи преди да е станало твърде късно.

65

Анонимен

преди 1 месец

Незнам но тук в САЩ определено интереса към тази война много намаля. По новините много рядко вече дават за войната в Украйна. Няма ги вече пунктовете за набиране на помощ за Украйна. Изчезнаха и украинските флагове от улици и сгради. Бюрата за консултантски и правни услуги на Украински бежанци напълно изчезнаха. Почти не се говори за Украйна вече. Явно правителството гледа да не дразни народа след като даде 61 милярда на Украйна,а не на нуждаещите се в САЩ.

64

Анонимен

преди 1 месец

Свежи наркомански мисли , Светът да не се уморявал от война . Ако част от Света не беше психично разстроен с пропаганда въобще не трябваше да приема да се предизвиква война и трябваше да действа според американската конституция спрямо политиците , нали все пак има претенции за лидерство и трябва да се учим от тях .

63

Зеленски

преди 1 месец

Важно е светът да изпълнява желанията и прищявките ми!

62

Анонимен

преди 1 месец

русофили колко квадратни километра превзе русия за 3 години война? заслужаваше ли си диктатор путин да показва мускули толкова дълго време?

61

Анонимен

преди 1 месец

Сеетът отдавна се умори от теб актьорче и от постановките ви

60

банани и WC хартия

преди 1 месец

Нали искахте банани бе?!

59

Анонимен

преди 1 месец

Егаси измисления свят....много мъчно ми става за украйнците дето са изгубили цивота си, и още повече за тези без крака ръце....направо е много депресиращо да видиш какво става с излъган народ...

58

Тухленски

преди 1 месец

Скапаната гнида не знае какво говори, тъй като винаги е фалшив палячьо с таланта си. Жалко, че не му осигурили пиано, иначе щеше да удар Марсилез с чучурката пак.

57

Христо Христов

преди 1 месец

След 10 дни ПАК гласувайте да подкрепяте Зеленски!

56

Тап

преди 1 месец

Ако Зеленски защитаваше интересите на Украйна отдавна да беше сключил мир.

55

Анонимен

преди 1 месец

кремъл ще изгори, а путин ще увисне на въжето.

54

Набит

преди 1 месец

За добро или лошо светът вече е променен. Това, в което съм напълно сигурен обаче, е че тепърва ще сърбаме всички попарата на тази безсмислена война.