195

Анонимен

преди 1 месец

За платената проста мисирка е ''Изнервящо'' да има един управник който го е грижа за съдбата на народа .

194

Пацифист

преди 1 месец

Викат ако не беше Орбан да сме пратили войската и да сме в Москва вече. Нема кво да се прави с конвенционална войска срещу Русия и диктатор като Путин, който се движи с куфар с копче за изтрелване на 5000 ядрени оръжия. Достатъчни да унищожат Света неколко пъти... Или примирие или армагедон е дилемата, пълната победа на комедийния актьор е блян или апокалипсис... Папата му каза дигай бело знаме , а не вдишвай бело и говори за пълна победа с цената на десетки хиляди млади украински живота.

193

Коце Копея

преди 1 месец

Руските олигарси и приятели на Вова Шаломович-Авен,Дерипаска,Милер, Абрамович, Микелсон,Мордашов и Фридман са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическият българин!

192

Анонимен

преди 1 месец

Като има един мислещ сред 100 немислещи какво му остава? На безумните им решения блокаж.

191

ВЯТЪР ГО ОТВЯ

преди 1 месец

АХ,ДРУГАРЮ ЕВРОПЕЕЦ,ДА,ДА ТИ БЕ ДЕТО РАЗДАВАШ КВАЛИФИКАЦИИ,АЗ СЪМ КАМЪК КОЙТО СИ ТЕЖИ НА МЯСТОТО ЗАЩОТО СЪМ БЪЛГАРИН,А НЕ ХВЪРЧИЛКАТА НА ГЛУХАРЧЕТО КАТО ТЕБЕ ДРУГАРЮ ЕВРОПЕЕЦ!!!

190

Анонимен

преди 1 месец

Кравари, защитаващи САЩ като империята на злото, вземете си багажчето и към Кравария, тук е Европа, като не ви харесва отивайте при краварите!

189

Христо Христов

преди 1 месец

Заради неграмотните германофилски про'с'таци плащайхме до средата на 70те репарации на Гърция. Сега заради неграмотните внуци на германофилските про'с'таци пак ще плащаме репарации на Русия. Дано този път да не са 30, а 300 години - докато неграмотните германофилски про'с'таци не изчезнат напълно!

188

Анонимен

преди 1 месец

Не може човек да е едновременно путинист и почтен Мошеник като всички диктатори -на Русия , СКорея , Китай ,Иран , Венецуела , Куба ...

187

Анонимен

преди 1 месец

Орбан е корумпиран путински слуга Много мрази ЕС , но много обича европейските субсидии Печелят ги негови познати и роднини и му отделят 50% от тях Типично по путински , комунистически Но му идва краят и на него , както и на учителя му ,масовият убиец путин

186

Анонимен

преди 1 месец

Мошеник излезе, не е почтен човек.

185

Анонимен

преди 1 месец

Ако 2013 ЕС под диктовката на САЩ не бяха съботирали асоциирането на Украйна с ЕС, сега нямаше да има война. В момента се прави опит украинския сценарии да се приложи едно към едно и в Грузия. Дано не успее. Грузинското правитество иска да влезе в ЕС и НАТО, но на ястребите в НАТО им трябва "бясно куче", с което да открият нов фронт на Русия. И го съботират. Добре, че сме в НАТО, че нашите хубавци щяха веднага да се предложат и да ни похарчат за американските интереси.

184

Анонимен

преди 1 месец

другари, защитаващи западнала русия, вземете си багажчето и към евразия, тук е Европа, като не ви харесва отивайте при кремълското и неговите крепостни!

183

Анонимен

преди 1 месец

русия признава границите на Украйна, но я напада, всички привърженици на такива терористи ще си понесат последствията, включително и унгария!

182

Анонимен

преди 1 месец

Държавник

181

Анонимен

преди 1 месец

Другаря Орбан се чуди как да се врътка, същия като бате Вучо. И тако, и вако.

180

Анонимен

преди 1 месец

Не знам , защо В Бг , Бг-атлантиците , не са прочели приказките за ''Бялата мечка'' , по времето на Наполеон , Чърчил , Хитлер ...

179

Анонимен

преди 1 месец

Който е подписвал ДОГОВОРИ , и не ги спазва , ще яде бой !

178

Анонимен

преди 1 месец

До До НОВИНИ от ФРОНТА..Аве , след като осъдихте Путин у Хага , кога ще осъдите и НатанякУ ?

177

Анонимен

преди 1 месец

В Европа , иМАло , И ---ДЪРЖАВНИЦИ , като Орбан !А тия продажници в ЕП , страдат от примитивизъм , до небето . Защо не осъдиха Урсула , за ваксините ?

176

Анонимен

преди 1 месец

като боко и тоя е заприличал на тюлeн, да сте виждали европеец да ходи с коремището напред?...