231

Подсказвам

преди 1 месец

пак му е дошла пратката с вино от Италия.

230

Анонимен

преди 1 месец

Искате ли да хванем бас, че това животно ще пукне много преди Полша? Някъде около Димитровден

229

Анонимен

преди 1 месец

Голямо святкане се святка тоя, няма спиране. И всеки път е ядрен удар. Време е тоя деградирал пияница да вземе да изтрезнее и да се опомни.

228

факт

преди 1 месец

всички в кремъл са болни мозъци , това важи и за ония дето още страдат за *великия* ссср !

227

Анонимен

преди 1 месец

От тях зависи, но като гледам скоро, заедно с балтийците силни

226

И АЗ ДА ПИТАМ:

преди 1 месец

Всички тия прос ташки заглавия в сайта , ви ли си ги измисляте, или ви ги нареждат по телефона....??

225

ВЪВ ВСЕКИ СЛУЧАЙ

преди 1 месец

ОСВЕН ПОЛЯЦИТЕ НЯМА ДА БЪДАТ ПРОПУСНАТИ И СОФИЯНЦИ, ДЕТО СРУТИХА ПСА

224

Анонимен

преди 1 месец

До ПроСоТо "но се получава и добре."Най-сигурния начин да установиш колко трагични са "резултатите" от работата ти е да се налага сам да се хвалиш с тях, защото няма кой друг, а е направо унизително да го правиш, след като са ти казали точно обратното. Що се отнася до останалото, ти не можеш да формулираш никаква друга позиция освен такава, която е подравнена с тази на руските фашисти, тъй че е забавно да четем как обясняваш какъв си. Впрочем, КГБистите не са русофили, погрешно използваш думата.

223

Анонимен

преди 1 месец

тия руски тъ,панари освен за война и оръжия друго не говорят!

222

Кармазъ Сикмиш

преди 1 месец

Най ме кефят краварчетата, които злорадстват какво гледал Китаеца. Китаеца ако докопа ресурсите на Русия, нали ще ви пръсне цвайтера на вас бе, краварчета...Нали не си мислите че ще ви ги даде на вас...МУАХАХАХА

221

анонимен келеш

преди 1 месец

Руските болни са най-здравите болни:):):)кАпейки идват избори и пак ше ви навреме в ъгъла да скимтите като кученца без майка:):):)БЪЛГАРИЯ-НАТО:):):)

220

анонимен келеш

преди 1 месец

Наистина не мога да разбера как ги оставят тук руските неграмотни тролчики да си пишат опорките?Ама на ви една демокрация:):):)По време на комунизма един виц да кажеш осмиващ режима и някой веднага те докладва и си готов сготвен:):):)Са кАпейките си прават каквото си искат,обърнаха го на анархия:):):)

219

ПроСоТо

преди 1 месец

"211",в грешка си мой човек !..Не само ми се получава,но се получава и добре...Драго ми е да дразня глупендерикатотеб и да изкарвам пяна на устите им..Русофобството е болест !..Русофобите са най-лесни за манипулиране..Само им напиши "Путин" и пощръкляват..Това ми харесва..Макар че има опасност да ме обявите за "русофил",но..все пак си струва..

218

Офф

преди 1 месец

притесних се за тоя.Скоро не беше плашил с ядрен апокалипсис.Като изтрезнее кой знае какви ще ги пише/говори. Голям го вади, но даже не смее да изълзи извън РФ.

217

Анонимен

преди 1 месец

До анонимен *** То да беше само това. Членуване където не се прави, липсващи препинателни знаци и т.н. Да не говорим за съдържанието.

216

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 215 Мислил ли си да подредиш приоритетите си и първо да научиш как се пише на български и ЧАК след това да се опитваш да пробутваш руските опорки? В смисъл, на сегашния етап двете вървят ръка за ръка, защото и двете изискват да е неграмотен човек. Знам, че ако започнеш да се образоваш за едното има шанс да искаш по принцип да се образоваш и за другото, но това е идея едва след като се наканиш. Успех!

215

Влад Пути-дракула

преди 1 месец

по руските медии постоянно казват : Русофили и путеноиди ще останат след ядрена война.. всички други щели да умрат.. О руския поп каза : Който умре за Путин ще иде в раяще бъде в Безсмъртния полк , и няма да има грехове. Като гледал св Петър руската телевизия се уплашил че толкова много руснаци ще идат в Рая и подал молба за членство в НАТО..ха.ха ха ха ха Слава на Украйна още по-голяма слава на Зеленски.

214

анонимен келеш

преди 1 месец

Тук има двама трима къде Българският език им е чужд:):):)Руската троладжиска схема,ама не минава:):):)

213

анонимен келеш

преди 1 месец

"Оправлява":):):)кАпейки я се стегайте бе:):):)

212

Реалист

преди 1 месец

Ами заедно с блатная, то е ясно кога.