109

Обективен

преди 1 месец

Как няма да победи Украйна , от вчера 350 затворници са се влели в редиците на славните бандеровци.

108

САЩ пося смърт

преди 1 месец

А ЕСЕС налива бензин в котела, където умират стотици хиляди. Няма как 15 млн. руснаци да станат англосаксонски роби, не се правете на неандерталци, няма как да сте толкова неграмотни, за да не знаете базови факти. Десетгодишната гражданска война я запали ЦРУ. Правото на самоопределение е основно човешко право. Щом 1/3 от украинското население се чувства руско и иска да си е с Русия, така да бъде. Другите 2/3, като толкова държат, да коленичат пред САЩ и точка. Нови граници и най-сетне мир

107

Гepманистaн Убepалec

преди 1 месец

Дори и да има победа за русия тя ще е пирова. Само ще отложи края на рашката империя и свързаните режими с по няколко години.

106

Анонимен

преди 1 месец

Няма такова нещо, Украйна печели. Превзе Санкт Петербург и Волгоград, сега е пред Владивосток.

105

Анонимен

преди 1 месец

Украйна нямаше да загуби нищо, ако спазваше Минските споразумения които се оказаха една голяма измама на западняците спрямо Русия.

104

реалист

преди 1 месец

Украинците вече се предават на фронта, може да не е масово, но има предостатъчно такива случаи. Чуждите наемници свършиха, защото на никой не му се мре. Така че сблъсъка с реалността е неизбежен. Украинските войски ще загубят почва и предполагам че на доста места ще се предадат. Русия може бързо да прикючи всичко, но им трябва мобилизация, която няма как да се случи. Чакаме Тръмп за мир. В момента възходът на десните партии в ЕС се обяснява с войната, а никой не споменава имигрантите и т.н..

103

Защо

преди 1 месец

Защо тогава не сключи мир и да запази територии?!

102

Сата НАТО

преди 1 месец

Просията досега загуби огромни стратегически активи - огромните запаси от бронетехника, половин милион жива сила, два ауакса с щурмани, два радара за ранно предупреждение, половината Черноморски флот, нефтени рафинерии. На фона на това НАТО не е загубило НИЩО. Ако мислите, че инфлацията в ЕС или разрушенията в Украйна натежават повече и заради тях съпротивата ще спре, значи сте в делюзия.

101

Анонимен

преди 1 месец

Невероятно прозрение. Нострадамус пасти да яде. Русия ще вземе Харков и Одеса и още каквото иска, Бай Дън ще се сгромоляса на изборите, ще похарчат Зеления и компания и ще се сгодят накрая Путин и Тръмп.

100

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 месец

*** Когато Врагът Ти Греши - Не Го Прекъсвай *** - Наполеон Бонапарт......Оставете Русия на Спокойствие- Да Затъне с Двата Крака в Гррооба.....Ще се Получи Както в Афганистан- Но Много-Много по Зле.......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

99

IQ 3.14

преди 1 месец

До USA SUPER КИРО НОФ като за начало, пепи, ше е добре да почнат да ви глобяват.

98

...

преди 1 месец

хе, запада пак ще трябва да се намеси! Наремето хогато хилер и сталин започнаха ВСВ с нападението си над Полша, запада нищо не направи! И след това съжелява за това! И сега е така!

97

Анонимен

преди 1 месец

ами фашунгите от ФАЩ и ЕСССР ще оставят изпепелена земя на русия, това е истината и ще хрантутят 15на милиона останали укри из украински гета в цяла европа. проблемът е че и на локалните фашунги в дойчистаня почна да им писва и скоро ще стане мазало.

96

IQ 3.14

преди 1 месец

До USA SUPER КИРО НОФедин път ше те резнем и ше се опикаш, кеворкяне

95

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен...."Унищожете хомосексуализма и фашизмът ще изчезне" - Максим Горки, 1934г. -----///------ За твое сведение Максим Горки е бил доказано небинарен, а освен това последнте си дни е изживял във Фашистка Италия и даже гробът му е там.

94

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 месец

Да, Тази Статия е от Преди 2 години......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

93

IQ 3.14

преди 1 месец

До USA SUPER КИРО НОФ пепи, то тва е целта на статии като тия, да има кво да плюскат прасенцата с килийно дето запинят на матерен език. натегай на коментари, тоя ток нема да се плати сам

92

1+1=2

преди 1 месец

колкото повече помощи за Украйна, толкова повече щети- американският план работи идеално

91

Кеворк Пешпиян

преди 1 месец

тая статия на ди велт дето е ползвана за заглавие и подзаглавие от миналата година ли е, че нещо не я откривам

90

читалище заря

преди 1 месец

Явно несбъднатия кеворкян е взел от лелка дебелка ИИто с руските батерии и гледа да не импровизира с турцизмите и балонесите вече. иначе редовната помийка за каскети с килийно - по 1-2 източника за всеки абзац, словоред от мастер йода, речников запас колко спортната страница на 24 часа. кво е работил госин бойчев и що требва да му се води хонорар за съчинението по картинки на ИИ не е много ясно.