24

Анонимен

преди 1 месец

Доста бездарно и бед идейно.

23

ей аман...от:

преди 1 месец

Нарциси...болиМЕуйо за неговия свят...какво ме засяга мен това?Мен ме интересува моя свят и живота ми в него! А тоя дето е избягал чак в Испания да ми рисува картини за важните неща в живота приятелството, любовта и свободата да си ги рисува в Испания и не ме занимавайте повече с неговите напъни "културно" да ни ограмотява .Айде Ърььь У ЛЕВО!Експозицията му в Мадрид ще бъде изложена само един ден. Очаква се да я посетят много българи от цяла Испания.Я моля ви се не ме разсмивайте...

22

Анонимен

преди 1 месец

Слави го уволни и остана 20 г. безработен

21

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 19 Той я показва на всички, които искат да я видят. Очаква се да има много българи, защото има много живеещи в Испания българи, които се асоциират със Зуека по някакъв начин, а не защото той специфично иска това.

20

Анонимен

преди 1 месец

До Да възпеем всеки "мономент на простащината и арогантността." МонОмент на простащината е да хулиш достойни българи обявявайки ги за "предатели", а да не можеш да пишеш правилно на родния си език.

19

Да възпеем всеки

преди 1 месец

Който предава България! Щом я докарахме до Зуека, значи сме докарали до кото пад 0и!А на Рачков ще му издигнем мономент на простащината и арогантността. Да живее българската анти българщина!

18

Анонимен

преди 1 месец

От какъв зор ще отидеш в Испания да показваш своето творчество пак на "Очаква се да я посетят много българи"

17

Анонимен

преди 1 месец

Да копа у ТКЗС-то тоя зуек :)))

16

Поздравления

преди 1 месец

Ако беше останал в България, може би тази изложба нямаше да бъде възможна. Картините му са хубави и далеч по-стойностни от всичките му телевизионни участия през годините, защото по телевизията играеше клоун, а сега има възможност да изрази себе си като творец. От това по-хубаво няма.

15

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 15 Храната на един човек е достойноството му което храни вътрешния му свят. Известнотта е нещо, което повечето хора, които имат, не го търсят.

14

Анонимен

преди 1 месец

Популярността и известността която имаше в малка България няма да я намериш никога в Испания,а точно това е храната на един човек който по душа е артист като теб!Дано е щастлив в новото си поприще и с новият си по спокоен живот!

13

До 11

преди 1 месец

Изобщо не е странно защо. Не опира само до парите, от които Зуека със сигурност има достатъчно, но и до средата. По-добре при "лошите евроджендъри", отколкото в азиатските гета (България, Русия, Турция, Сърбия, т.н). Азиатски като манталитет, разбира се.

12

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 11 Избра нормален живот за себе си и за семейството си.

11

Бг кочина

преди 1 месец

Да е жив, здрав и щастлив! Искрено му завиждам, че се е спасил от постсъветското бг гето, където човек може да преуспява единствено като мошеник или халтураджия.

10

Анонимен

преди 1 месец

Явно в Испания е по добре за Зуека и семейството му. Бори се човекът за по добър живот.Ясно е, няма да се върне в Бг.Всяко начало е трудно, но пък е преценил, че за децата му ще е по добре там. Странно ли защо.:)) Тук той беше доста добре.Е всеки може да си отговори защо няма да се върне. Тези, които злорадстват, защото не са на негово място, да се пробват и те.Ясно е, на Бг това и е съдбата.Нормално, след толкова години преход и пак същото. Колко още поколения ще чакат и нищо няма да дочакат:))

9

Анонимен

преди 1 месец

Руснаците са ни братя.

8

Анонимен

преди 1 месец

Успех, картините му са хубави.

7

Анонимен

преди 1 месец

Тая ухилената до него, новата му жена ли е?

6

Анонимен

преди 1 месец

Като нема живот в бг за какво да остане.

5

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 4 Никой не го е еня за това ти какво мислиш,че другите ги е еня.