21

Русофил

преди 1 месец

До 14: пак ли се опитваме да изкараме другите виновни в собствените си грехове тавариш? Теб те скъсват братушките, даже ти викат анонимната дупка, всичко поглъщаш и за още питаш точно като Вода Путлероджендъра

20

Анонимен

преди 1 месец

"какви магазини и кафене" - ударили са мол с около 200 човека вътре. Обаче Сашко трябва да омаловажи действията на идолите си, че после няма денги... Сашеее, да те е... у npoстия акъл, дето го нямаш...

19

Анонимен

преди 1 месец

Центаджиите не разбраха, че Украйна загуби и Господ вече не може да и помогне. Света няма да гори защото Русия ще спечели СВО и НАТО, ЕС, сащ и колективния Запад няма да посмеят да се намесят. Ако имаха топки щяха да го направят? Писането на простотии не помага на Фашистка украйна.

18

Домбил Бомбасов

преди 1 месец

До Ана Синонъ а така. кажи сега и за мадоната, и за търговията с органи. и си легай, че почваш да се излагаш

17

Анонимен

преди 1 месец

Копейките не разбраха, че няма да спечелят войната. Или ще я загубят на бойното поле, или целият свят ще гори.

16

Анонимен

преди 1 месец

Украйна. Зеленски: - И запомнете:Една бяла ракета - ние настъпваме.Две бели ракети - отстъпваме.Сто и педесет бели ракети - взривен е склада за бели ракети!

15

Анонимен

преди 1 месец

Рускините си внасят араби и африканци, понеже на руснаците не им става от евтиния алкохол. След края на войната планирам да си направя харем с рускини, и без това са евтини.

14

Ана Синонъ

преди 1 месец

Браво. А укропитеците щото не бомбят цивилни руснаци и то още от 2014 насам. Едно канарче ми подшушна че скоро другаря Си ще нахлуе в Тайван. Дедо Бай Дън дал няма да напълни памперсите. Изобщо гответе се за голем екшън. Най добре отивайте на Малдивите, Сейшелите, Таити, остров Питкерн, Шпицберген и прочее.

13

Анонимен

преди 1 месец

Време е НАТО да влиза и да ескалира конфликта. Не искам мир с копейките. По-добре светът да изчезне, отколкото тези отвратителни насекоми да спечелят. И без това са се наплодили и са плъзнали навсякъде. Пък аз нямам какво да губя. :)))

12

до фейк русофила

преди 1 месец

Намери Видеото, бе, имбицил, гледай го, вторичните взривове ги има дори на забавен каданс! Пита се: Кой е разрешил граждански търговски обект да се използва като прикритие за склад на боеприпаси??? На еврейското Клоунче въобще не му дреме за обикновенните хора!

11

Анонимен

преди 1 месец

На клиповете в телеграм се чуват вторични експлозии все едно някой прави пуканки вътре... Укроидите пак са натъкали ракети за Град вътре.... Не за първи път използват търговски център като склад за боеприпаси...

10

Анонимен

преди 1 месец

Русофилските ценности: смърт и разруха.

9

Русофил

преди 1 месец

До 8-9: вторична експлозия има само в гащите на путлероджендърите когато видят мужик с униформа да марширува и крещи Путин Акбар.

8

Русофил

преди 1 месец

До 7: че, то путлероджендърите какви сте бе? Нали и вие си падате меки китки и гледате със захлас мужици с униформи на прайда на 09.05. всичкото путлероджендър в телеграма и точи лиги по млади мужици, а после под завивките крещите вовааааа.

7

Анонимен

преди 1 месец

А, не съ правете на л::ди, бе!!!! Що не пуснете видеото при попадението да видят всички двете мощни вторични детонации, вече го има в соииалните мрежи, те от кво са, да не са пуканки??? Склад с оръжие и боеприаси!!!

6

Анонимен

преди 1 месец

Умните четат между редовете и веднага разбират че са складове за оръжие. Помислете до сега дали сте прочели една статия признаваща че са унищожени складове или нещо подобно? Не нали. Всичко е само кафета, хотели, а всеки път се оказва че са точно военни обекти.

5

Анонимен

преди 1 месец

Вова, а българските третополови кога ?

4

да

преди 1 месец

а някои от тия снимки ги гледам за пети път...

3

Анонимен

преди 1 месец

Жителите на Харков би трябвало да са се усетили вече, че е време за приготвяне на багажа и релокация.

2

Анонимен

преди 1 месец

Путин ще се усети, че повтаряте статиите!