55

Анонимен

преди 1 месец

Предлагам да можем да изпратим политиците на първа линия на фронта.

54

Анонимен

преди 1 месец

Само да няма после РФ да може да използва ядрени оръжия срещу центровете за взимане на решения.:(

53

баба мара

преди 1 месец

спрете това оръжие преговори и мир стига с тези печалби

52

анонимен

преди 1 месец

Фашистите като този, докато не запалят света няма да мирясат! Западняците, още не могат да простят на руснаците, че унищожиха фашизма на Хитлер и не можаха да станат световен лидер! Ама всички при една световна война ще се скрият в бункерите, а тези, които защитават продажниците като Столтенбърг, те ще умрат първи! Господ не прощава на предателите!

51

сиромах

преди 1 месец

А Русия също ще може да използува оръжия срещу тези ,които дават оръжие и съвети на украинците!Дори Путин се оказа освен мислещ за населението на Русия и особено търпелив,иначе досега щяхме да сме се превърнали в пара и газове,за още не е късно де,защото наближава преливането на чашата!

50

Сохо

преди 1 месец

Този изперкал началник за пореден път показва, че НАТО е военна организация за нападение е създаване на войни, а не за защита и мир. И Косово, и Укрия не са членки на натото, ама се бият на тяхна страна - Косово вече е 53 американски щат, 54 щат искат да стане и с Укрия.

49

Анонимен

преди 1 месец

Като му допре до шията, Великия Путин почва да плаши с ядрени оръжия, ще кажеш янките нямат такива :)))

48

ПЕТKO KATЪPA

преди 1 месец

Голям майтап ще е руснаците да дадат на Лудия Ким "Кинжали" и да му разрешат да ги ползва срещу Щатите!Едва ли ще ги бави много!Та и Столти си ги приказва едни....

47

НеРазбрал

преди 1 месец

То и онези от Газа, са потърпевши сега, ама защо не ги защитаваш? Кажи нещо за Тайван, или и за тях не смееш, или по-точно, не са ти наредили за тях да говориш?

46

Анонимен

преди 1 месец

Шайката лицемери се опитвала да убеди безмозъчният,Украйна да може да използва западните оръжия за поразяване на цели в Русия??????Чухххх те,склерито въобще не знае къде се намира,ама виждаш ли той бил причината Украйна да не използва оръжията!!!

45

Анонимен

преди 1 месец

Да видим сега самодостатъчните рашки, как ще се справят с НАТО, да не им се п р е с е р е :)))

44

IQ 3.14

преди 1 месец

До АзъКянъАзъ7112136860берьозка има на 20 метра от нас. каскети като тебе ходят да пазаруват "Руски неща, хубави, като едно време", без да видят че сгущенката и пелмените са правени от порошенко в украйна. хапчетата и обратно в кревата.

43

Анонимен

преди 1 месец

що, Елцин разпусна Съветския съюз, той даде независимост на украйна, всички западни лидери му бяха приятели, но се уплаши от бомбардировките в Белград и сдаде властта на Путин

42

политрук Караибрахим

преди 1 месец

сега се дърпате от ткзс, таварищи, но след две пакаления болхари ще бъдат по-савецкие челавеки от самите московци. и хвърляй кръста и слагай петалачка, да не падладявам

41

Анонимен

преди 1 месец

Стига е ескалирал този, мандатът му не изтече ли? Ей аман от хора, които разпалват тази война.

40

До 38

преди 1 месец

Хахха,ние най случихме:)Русия = икономика в зеленото, вътрешен продукт в зеленото,плюс нова територия,плюс по важна в света.България=?????

39

Анонимен

преди 1 месец

тя вече ги използва, убива хора по улиците с натовско оръжие - постъпвай с другите така, както искаш те да постъпват с тебе, правило Христово!

38

Христо Христов

преди 1 месец

Русия да унищожава спътниците на НАТО над Русия. И един сал хути в центъра на Черно море да свалят дроновете на САЩ!

37

Путин

преди 1 месец

СЕГА КОГА ИЗКОРЕНЯВАМ ПУТИНИЗМА В РУСИЯ, КАО МАХАМ ВСИТЕ СИ ГЕНЕРАЛИ..... АБЕ СЕГА ЛИ ЩЕ МЕ ОБСТРЕЛВАТЕ ????? ПОМОГНЕТЕ МИ.

36

Анонимен

преди 1 месец

Руснаците така и не улучиха на лидер, все някакъв войнолюбец или сатрап :)))