45

Помня

преди 1 месец

До Анонимен 37 Не съм светил на Борисов, докато е крадял , но и така да е. Имало е за него,имало е и за нас.Живота беше най добър .Държавник.

44

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименАбе ще те попитам едно , като ти си праиш законите , за какво ти е безаконие , че не схващам кво общо има това с комуниста , то понятието е за съвсем друго нещо , а онова миналото беше тоталитарен строй . Сега пък да не помислиш , че съм комунист , просто обективност .

43

Майора

преди 1 месец

Нинче ,стига с твойте констатации без покритие! Не Борисов , а вашето предишно управление направи така че банките фалираха , бяха изнесени парите на хората , създадохте мутри и олигарси , облажихте се от РМП , в която ти участва с Техноимпекс!Така че спри с твойте лъжи , госпожо Лъжа , според теб трябва да сме най добре в Европа по време на последното ви управление!

42

Анонимен

преди 1 месец

До Помня- ТОГАВА 1996Г ИЗТЕГЛИХ ЗАЕМ ОТ ВЗАИМНО СПОМАГАТЕЛНА КАСА И ГО ВНЕСОХ В КРИС ЛИМИТЕД- ЕДНА ОТ НАД 27 ПИРАМИДИ КОИТО КОМУНИСТИТЕ ДОПУСНАХА И ОКРАДОХА НАРОДА ЖЕСТОКО И ПРЕЗ ТЯХ- МОЙ СЪСЕД ПРОДАДЕ ГАРСОНИЕРАТА СИ, ВНЕСЕ ПАРИТЕ В СЪЩАТА ФИРМА, ПИРАМИДАТА ГРЪМНА А ТОЙ СЕ ОБЕСИ ОТ ОТЧАЯНИЕ!

41

Иван

преди 1 месец

Нинова не по различна от Борисов и тя е вожд в БСП

40

Да допълня...

преди 1 месец

До Анонимен 33 Тогава Румен Гечев не беше професор ,но го направиха такъв за изключителен принос към пазарната икономика. Бухааа!

39

Анонимен

преди 1 месец

съвременната система в България е мечтата на комуниста. Тотално беззаконие и политици колят и бесят в името на народа.

38

Анонимен

преди 1 месец

Мечтата на всеки настоящ политик е да е един Буци , ама не всекиму се отдава , тук Буци се доказа като капацитет ......... в кражбата и държането под контрол на нещата , изгради си Конструкция която не може да се бутне без радикални дейсвия , а кой от вас е способен на това ?

37

Анонимен

преди 1 месец

Що сега по-добре ли сме? Нито при Орешарски и другите управления на БСП сме били по-добре. И от борисов трябва да се иска още. Можеше да направи много повече. Че крафат и от ГЕРБ, това на всички е ясно. Но пък тия сегашните грабят яко.

36

Анонимен

преди 1 месец

ИНДЕКС НА ЧОВЕШКО РАЗВИТИЕ/НА ООН/ 2020Г- НА 56 МЯСТО, 2021Г- ПАДНАХМЕ С 12 МЕСТА НАДОЛУ- НА 68 МЯСТО- НИЕ ЖИВЕЕМ ВЪВ ВРЕМЕНАТА НА ИНТЕРНЕТ И ИНФОРМАЦИЯТА Я ИЗВЛИЧАМЕ БЪРЗО- А ВИЕ ЧЕРВЕНИТЕ ЛЪЖИТЕ И КРАДЕТЕ- НИКОГА ДО ВЛАСТТА!

35

Помня

преди 1 месец

До Анонимен 20 Аз ветеринар в научен институт с заплата от 97 000 виденови лева , си купих тоалетно гърне за 45 000 лева .Това беше единствения път когато се изплаших как ще се живее за в бъдеще.Нинова е за пребиване. Изключителна наглост.По нагла е и от Путин.

34

Анонимен

преди 1 месец

Борисов ни остави в чалната и се наредихме на опашката . Последни сме в ЕС по финанси реформи в правосъдието . И първи по корупция

33

Анонимен

преди 1 месец

НСИ калкулатор инфлация януари 1996г/януари 1997г- инфлация- 489% ТОВА КОГАТО МИНИСТЪР НА ИКОНОМИЧЕСКОТО РАЗВИТИЕ БЕШЕ ПРОФЕСОР РУМЕН ГЕЧЕВ- ПОЗОР СТЕ ВИЕ!

32

Анонимен

преди 1 месец

борисов пускаше ли ви кешов поток на бсп или сами си крадяхте.

31

Анонимен

преди 1 месец

Ситуацията е такава , Буци е нагазил дълбоко , Киро скочи с двата крака и главата надолу , връщане назад няма , трябва да им се подаде дружеска ръка от справедлив съд , който да ги прати да се поправят на подходящо за целта място от болестното им влечение към кеша ..

30

Ти да видиш..

преди 1 месец

А сега сме в началото на всички класации. Нинова , оти не вземеш да се маанеш ? Не осъзнаваш ли колко си злобна и п-ро-с-та ?

29

Анонимен

преди 1 месец

До ДВМ Буцито много го е закършил и не може да се отдаде на мечтата си да се порадва на мис *** , та искаме само да му помогнем , трябва да си брани кожляка и парата , нема мърдане .

28

1

преди 1 месец

другарката клептоманка от северозападнала България. Шефа на БСП Станишев я уволни позорно от правителствотно за корупция

27

ДВМ

преди 1 месец

абе вие дето пишете срещу Борисов от младежкото или от пенсионерското бсп сте

26

Анонимен

преди 1 месец

*** когато попаднат в благоприятна среда какво се случва , размножават се спонтанно , това на българина за главата , дано му е останал малко разсъдък , да разбере защо тя му е тежко боледуваща и съответно да предприеме мерки , вместо да се прави на погнусен , защото ще изгние с нея .