41

Ястреб Османлията

преди 4 месеца

До Развеселен - Както казват рашките - поживем - увидим, товарищ!

40

Историк

преди 4 месеца

До Анонимен 36 "че кирилицата е написана в Охрид, който днес е в Македония. Кое не е истина?" Не е истина, че е написана в Охрид, да не говорим, че тогава Охрид е бил български. Но руските фалшификатори и техните български съучастници разбира се се правят на "неразбрали". Какви българи са хора, които са готови да лъжат в полза на чужда държава срещу СОБСТВЕНИЯ си език?

39

Развеселен

преди 4 месеца

До Ястреб Османлията Сто процента си бил от антиваксърите, които твърдяха, че "до 2 години" всички ваксани ще загинат, " ако не и до 6 месеца" щото 2 години е много консервативно :)))

38

Анонимен

преди 4 месеца

Мутрата и масов убиец извергът путин трябваше да поясни, че по това време Охрид е български град.

37

Анонимен

преди 4 месеца

Ако някой все още си мисли, че с Украйна апетита на Русия ще приключи - да си помисли пак! Путин си иска имперска Русия и България също ще й дойде реда. Да не стане в България - когато приятелите ми имаха нужда от помощ - аз си мълчах, а когато аз имах нужда от помощ - вече нямах приятели. Опичайте си акъла на изборите българи и гласувайте, а не си седете вкъщи, за да решават други вместо вас.

36

Анонимен

преди 4 месеца

35, самият Президент Путин заяви преди време, че кирилицата е написана в Охрид, който днес е в Македония. Кое не е истина? Слава на Свети Климент Охридски!

35

До 18

преди 4 месеца

Руснаците ни презират и често ни се подиграват! Не ни броят за живи особено след като застанахме на страната на САЩ и се включихме в санкциите. Дори самият Путин заяви преди време че кирилицата е дошла от Македония.

34

Ястреб Османлията

преди 4 месеца

До Развеселен - Развеселения колега, годината която я казах е много консервативна. Не се шашкай впоследсвие ако стане още по-рано.

33

Анонимен

преди 4 месеца

До Ястреб Османлията Най-измислената държава в света е Русия. Буквално са си изфабрикували историята.

32

Анонимен

преди 4 месеца

До До 27/29 Ами, Кремълския синдром, което е особено тежка форма на Стокхолмския синдром НЕ ПРОЩАВА

31

Ястреб Османлията

преди 4 месеца

Юропа, която е най-малкият континент има почти толкова държави, колкото най-големия континент Азия. Защото всеки катун се възгласи за държава. Какви са тези измислени държави като Естония, Косово, Македония, България, Молдавия, Гърция и пр.?! Племена, неспособни да управляват катун от 5 чадъра се сдобиха "държави" и като краен резултат постоянно войни и размирици. Време е катуните със статус на държави да бъдат разтурени и турени в ред и порядък. Казах!!

30

Анонимен

преди 4 месеца

Така и Хитлер е решил,че това и онова е негово. После знаем как е свършил. А за любителите на Москва да им припомня,че смятат,че и България е тяхна. Та всяка крачка към нас е вредна. Освен за гъзолизците дето си мечтатят друг да ги управлява

29

До 27

преди 4 месеца

Според копейките, ако руснак дойде и ти удари шамар, ти си виновен.

28

До 15

преди 4 месеца

Те само генералите на Русия са 2 пъти повече от цялата естонска Армия.Армия 7500, като от тях 3500 са пехотинци, останалото е пълнеж и по канцелариите.Войната там няма да продължи много дълго.

27

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 25 "За мен това е провокация от страна на балтийците" ИЗвършено е от руснаците, тъй че, сам както казваш, явно е провокация, която цели нещо много коварно ...

26

Анонимен

преди 4 месеца

Извадили са ги за да ги почистят.

25

Развеселен

преди 4 месеца

До Ястреб Османлията "Това ще стане най-късно до 2035 година." Според мен да казваш толкова скорошни дати е признак на несигурност :))) Я дай направо за 3000та година :)))

24

Анонимен

преди 4 месеца

За мен това е провокация от страна на балтийците и целта е нещо много по коварно! Тези неща се съгласуват взаимно!

23

Анонимен

преди 4 месеца

Естония е една псевдо държавичка, която от натягане към Запада загуби над 60% процента от населението си за последните 30 години, не знам дали са останали колкото област Видин естонците

22

Ястреб Османлията

преди 4 месеца

С прекрояването на Юропа в нови административни единици като губернии и вилайети, всички тези проблеми ще бъдат разрешени окончателно. Това ще стане най-късно до 2035 година.