33

до конфузния

преди 1 месец

а най добре да си я правим сами с водор и кислород като на филма Марсиянеца, кво ше каеш а?

32

Финансист

преди 1 месец

Политическите ни лидери нека да си експериментират с отпадните води от бира. Да си ги пият. Какот и даси гласуватна поредните избори. Пари за партиите им няма. Защото гласуващите за тях не си плащаг членския внос. Само Бойко Борисов си плаща на Корнелия. Той за това и няма пари.

31

Конфуций

преди 1 месец

Правете си питейната вода сами като я извличате от въздуха, има такива машини китайски за 200 лева, правят по 5 литра на ден и то лятото, когато въздуха е по-сух. Всичко, което е на пазара е менте и много от естествените извори са замърсени.

30

Българин

преди 1 месец

Отпадните води да си ги пият политическите ни лидери, вместо бира. На тях им харесва да са прости и без пари. Ние със Славьо не сме от тях. Нито сме прости, нито без пари. Те са си наши земите, а не на мутрите.

29

Анонимен

преди 1 месец

Piete ja sami Djendery a nie ste nablegnem slivovizata

28

Теди

преди 1 месец

ДАЖЕ НЕ ГИ Е И СРАМ ТОВА Е БЕЗОБРАЗИЕ ОТПАДНИТЕ ВОДИ МОЖЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТ ЗА ДРУГИ ЦЕЛИ ХРАНИТЕ И НАПИТКИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИГОТВЯТ С ЧИСТА ПИТЕЙНА ВОДА

27

Поредна Гей-Бомба

преди 1 месец

нали знаете, че от как има ПротивоЗачатъчни Хапчета, които са химикала Естрадиол, който се отделя с Урината и от там достига до Подпочвените и питейните води, нивата на Тестостерон при мъжете са намалели с 50% - това е пореден епизод от Схемата на ЮдеюСемитМасоните за Геноцид над Г0йте!

26

Нане Вуте

преди 1 месец

Евалла бирата заедно с мезето! Наздраве!!

25

Гошо

преди 1 месец

Това си е перпедо мобиле... Пиеш бира, пикаеш и пак пиеш бира от урина...

24

Бизнесмен-Катипалист

преди 1 месец

а вие в момента от кво мислите я правиме, особено тая в пласмаса, дето е 2 литра за 2 лева?!

23

ИТ пенсионер

преди 1 месец

Това ми напомня историята за Цар Борис III, който на една тайна обиколка из народа се отбил в едно селско семейство, без да казва кой е, уж странник, който нямало къде да отседне. Та бедното семейство го нагостило със шкембе чорба, която много му харесала. Като се прибрал изпратил готвача при семейството да го научат как така я правят толкова вкусна, когато се върнал готвача издал тайната - шкембето било само измито, не било обработено, демек още миришело на ryмна когато го сготвили.

22

Анонимен

преди 1 месец

айде чекаме хайнекен да наводни пазара в бугарищаня. ще има и чипс от скакалци, висчки в бегето от 11 годишни до 90 годишни ще са по големи европейци от европейците. нали за това се борихме, за банани, бира от фекалии, урсулска демокрация и борба с климата. получихме си го.

21

Милионер

преди 1 месец

Тези с отпадните води за си гледат партиите. Ние с чорбадги Радослома сме си израстнали от деца. Зяа това и си я играем тази да пуйченцата. Може и Цветелина да ни я пея, а може и внука му на Рикиса. Има си разлика мужду мисирчета като на мутрата и пуйчета. Той за тжова ще ходи да гласува за себле си, нещастината кука. Чудя се, дали все още знае от коя партия е. Юрдечките са порасналите му ***.

20

Км

преди 1 месец

Край със вносната бира.Ще купувам само българска докато не почнат и нашите като западните да правят ***.Тогава спирам с бирата и почвам с джибри на казана при бай Петко.

19

ЕВРАЗИЙСКИ ЦЕННОСТИ

преди 1 месец

РУZИЯ ЧЕ ЗАБОГАТЕЕ НАЙ - МНОГО.... ЧЕ ИМА ПАРИ ЗА ОЩЕ МНОГО БОМБИ И СНАРЯДИ..

18

Анонимен

преди 1 месец

.... и бубулечки!

17

Анонимен

преди 1 месец

вуняща смърдяща ама много гадна и гхнусна кафеникаво подозрителна шоколадовица отходно изходна бираааа..... Аеее наздраве крет.ени

16

Британски учЕн

преди 1 месец

Българите ядат колбаси, направени от кокали, жили, копита, рога и други отпадъци от транжорните, та някаква бира от пумия едва ли ще ги уплаши.

15

Анонимен

преди 1 месец

Какви скакалци ви гонят. Скакалците ще са гурме за богатите. За простролюдието Вурстчета от синтетична кайма от органичната материя в отпадните води.

14

ПоздравиОтКлаус Шваб

преди 1 месец

Зелено е!