89

абе

преди 4 месеца

туй F16 за самолет изтребител ли го имате бе, - фърчаща щайга от 80-те год....никой не ги иска, ама за укрите и за нас стават! СУ57 ги минават като експрес селска гара!

88

да

преди 4 месеца

повярвахме! голям напредък! от десет руски атаки, укрофашистите отблъснали една! браво! скоро ще влезете в москва!

87

хахахахахахаха

преди 4 месеца

дано украинците са изпратили много свои пилоти на обучение с Ф16, защото много от тях след първия полет ще са фрикасе хахахахахахаха

86

Анонимен

преди 4 месеца

Русия затъвайки напредва,а окраина отстъпвайки напредва,хахахаха,ЖАЛКИ СТЕ

85

България над всичко

преди 4 месеца

на Ф16 и украинските пилоти в тях масово първия им полет ще им е и последен хахахахахахаха100 %

84

82-ОМБР

преди 4 месеца

русия ежедневно губи ПВО системи(от"модерните"),а часовника тик-така за f-16 Слава Украйне!

83

ТОП НОВИНА

преди 4 месеца

Ха,ха,ха."Затънал" означава настъпващ,а не отбраняващ се,че да има такава неистова радост за феновете на жълтосините,на които и съдията да иска да им свири дузпа няма как да стане след като се отбраняват и не преминават центъра.

82

@ @ @

преди 4 месеца

Путин обeзчec ти Русия!

81

Анонимен

преди 4 месеца

Срещу кой са затънали? Срещу извънземните ли? Интересно с каква охота украинските управляващи са се загрижили за руските дела вместо за своите неуспехи. Остави ги руснаците на Путин, ти гледай своето положение, че всеки ден гувиш по 500 човека и няколко села. Вълчанск ще падне до няколко дни, не те виждам как ще подсмърчаш в посолството.

80

не може да бъде!

преди 4 месеца

С всеки изминат ден се убеждавам,че подобни статии като тази са необходими единствено с пропагандна цел в полза на Украйна,без обаче да се вникне по-дълбоко в същността на случващото се и като резултат се постига обратният ефект!?Не искам да привеждам данни какви сили струпват ВС на Украйна за да спасят града /и какви жертви дават за това/.Искам обаче да кажа нещо много по-важно-украинският конфликт има много дълбоки корени и в него всяко грешно решение води до проливане на много кръв!?

79

Анонимен

преди 4 месеца

"затънали" в улични боеве, абе вие какви глупоти пишете, тия боеве да не се водят от месеци, водят се от 5-6 дни, аман вече каквото да се напише взе ще го извъртите да е в полза на укралопитеците!

78

Анонимен

преди 4 месеца

Затанули и отанули, едно и също ли е?

77

Анонимен

преди 4 месеца

да ама в истинските новинарски сайтове пише друго,продажни краве ибрици

76

Анонимен

преди 4 месеца

Защо в руските текстове, на места пише-Путина?

75

Абе копейкаджии,

преди 4 месеца

какво става с безаналоговия руски черноморски флот ? Минаха ли вече на безаналогови канута, корита и салове ?

74

Анонимен

преди 4 месеца

Затънали друг път , просто не бързат леко по леко от далече дрън дрън 24/7 денацификация днес бг като 24 май яко фейк и лъжи.

73

Анонимен

преди 4 месеца

Числото три е свещено за братушките. Киев за 3 дни не стана, сега ще пробват Вовчанск за три години. Иначе българските копейки нещо не коментират, че руският подводен Черноморски флот се попълни с още едно корито, беше последно в Кримските води.

72

Анонимен

преди 4 месеца

Вовчанск няма ли отходни тръби, да го превземат през тях?

71

Тиква

преди 4 месеца

Ха ха ха, щом укрофашисти казват,Значи Истината, трезвен човек на нацистите и зеления наркоман не Вярва,дайте информация как руска армия изтрила нацюги и танкове, хвалени тигри , седем бройки.

70

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 4 месеца

А Къде е Лукашенко ??? Ердоган се присламчи към Китай....Вече Никой Не Иска Пуутиин.......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА