208

Анонимен

преди 4 месеца

ПЪЛНО Е В СЛ БРЯГ И СВЕТИ ВЛАС С ТИЯ ГНУСНИ ХОХЛИ КОЙТО СКАЧАХА ПО МАЙДАНА А ДНЕС ИЗЛЕЗЛИ ДА ПРОТЕСТИРАТ ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЕПЛАЩАЛА НА ХОТЕЛИТЕ ДА ГИ ДЪРЖАТ В ТЯХ !!!! Е НАЛИ СКАЧАХА И ИСКАХА ЕС ???? ПРАЩАЙТЕ ГИ В ЕС ТИЯ ГНУСНЯРИ НАШИТЕ ПЕНСИОНЕРИ МИЗЕРУВАТ ЗАРАДИ ТЕЗИ *** С КОЛИ ЗА ПО 100 ХИЛЯДИ ЕВРА ЧАКА ДЪРЖАВАТА ДА ГО ХРАНИ

207

До Анонимен 206

преди 4 месеца

".......кара кола за 200 бона........", а днес по тв украинка заяви: Ние знаем, че Европейският съюз дава пари на България. Ситуацията е много сериозна. Умоляваме правителството на България да съдейства. Повечето украинци, които останаха да живеят тук, просто нямат вече свой дом в Украйна. Ами ние и на Зелника плащаме, да вървят там или да му махат празната глава или да се бият под знамената му до пълната победа. Или да си уреждат дома тук сами. Цял свят им е длъжен.

206

HeinrichHimmler

преди 4 месеца

Тоя ще спре ли да реве за пари и оръжия? Като нямаш батко абдикираш, капитулираш, събираш си багажа и това е!

205

Анонимен

преди 4 месеца

Днеска иска танкове,утре ще иска комбайни! А бе,уйде коньо у ряката!

204

Анонимен

преди 4 месеца

До 82-ОМБР и затова ли отстъпват ус-райнците бе кратунек? Щото все унищожават

203

Анонимен

преди 4 месеца

Хората в Европа не желаят война! Зеленски няма какво да предложи на народа си за да го накара да мре! За политически и военни съюзи,за партии и президенти? Съмнявам се!

202

82-ОМБР

преди 4 месеца

Две пускови установки от системи за противовъздушна отбрана С-300/400, радар 96L6E и контролен център (за управление) на системи С-300/400 - това е унищожено при вчерашната украинска ракетна атака в Моспино, Донецка област. Поразена е и още една пускова установка за С-300/400. Ударът беше извършен с ракети ATACMS. Има и красиво видео от близо как горят бричките.

201

Анонимен

преди 4 месеца

И ГОСПОД Е С РУСИЯ ! САЩ СА САТАНАТА

200

Анонимен

преди 4 месеца

от 206 до 204

199

Анонимен

преди 4 месеца

до 25 Днес бе, днес гледам едно ауди SQ 8 пред мен на един светофар във Варна. От новите. И гледам регистрацията- украинска. Подминавам го аз в лявата лента и се обърнах да видя кой го кара. Едно келеменцe на около 30 години някъде. Кара кола за 200 бона та няма да е дал рушвет на украинските митниачари ли. 10 бона в евро кво го събарят ...пълно е с такива по черноморието ни.

198

Анонимен

преди 4 месеца

Русия напредва защото нейната кауза е правилна.

197

У немачко

преди 4 месеца

си говорим тук с 2 укри на около 25 год .с Q7 се возат ,и им викам що не сте у родината да воювате за вашата страна,и наглите укри ми отговориха че там падали бомби и че има в украйна платени хамшалаци които да умират ,е викам от къде пари за наемници ,и украта най нагло отговаря че европа плаща .колко са нагли само ама ше останат без държава като кюрдите

196

Дарк

преди 4 месеца

Голямата помощ ще е от Япония,които имат Годзила по филмите и Илон Мъск като и сложи чип в мозъка ще стане работата,ако руснаците не си внесат Кинг Конг.

195

82-ОМБР

преди 4 месеца

Зеленски към шефа на ГУР:Буданов казах президент Расии,а не президент Раиси!

194

82-ОМБР

преди 4 месеца

К'во става блатните твари победиха ли Украйна или още малко им остава?

193

Lina

преди 4 месеца

След изборите, като нагласят евро дже нро сглобката, ще си поискат и още. И ще получат. Жива сила. Просто е.

192

Анонимен

преди 4 месеца

Зеленски броил ли е колко ПВО системи е потрошила украинската армия? Нали артиста не си мисли, че те растат по дърветата? ПВОто пъво някой трябва да го произведе и после някой да го плати. Ако беше учил икономика щеше да знае, че ресурсите са ограничени. Байдън има огромно количество ПВО системи и каза че ще помага до самия край, нека Зеленски да пита Байдън защо не му праща ПВО? Защото според САЩ краят на Украйна вече е дошъл или просто е излъгал съвсем по американски?

191

Ели Коптер

преди 4 месеца

Един полет, копейки?

190

Галя от EmbassyTO

преди 4 месеца

Така ще е . " Болен здрав носи". Благодарност - 0!.

189

Анонимен

преди 4 месеца

В същото време цял ден днес развяват главната Гинеколожка на ЕС, която повтаря като развален робот: "Украйна, Путин, Путин, Украйна, Зелената сделка, Сделката зелена, Миграцията, Имиграцията...." А аз гледам "Война и Мир"....и призовавам всички ястребчета да си го причинят....може пък и да ги удари крушата от дървото и да прогледнат..........