35

Живка

преди 4 месеца

В последните 35 г. България много забогатя и се разви. Българинът се замогна, поумня и се ощастливи. Само ПП могат да продължат да водят България по същия този европейски път.

34

Анонимен

преди 4 месеца

С пингвин като тебе няма как да изчезне!

33

Цветелина

преди 4 месеца

Само начело с такива опитни и безкористни държавници като г-н Делян Пеевски и г-н Кирил Петков България ще намери верния път към евроатлантическия просперитет и всенародното благоденствие. Всяка мъдра дума на г-н Делян Пеевски и г-н Кирил Петков е нож в сърцето на омразната на всички българи Русия.

32

Юлия

преди 4 месеца

Кирил Петков ще бъде съден от роднините на убития в Аксаково.

31

Българин

преди 4 месеца

Благородно завиждам на Украинците че имат такъв президент! А ние- мyнчовец!Също и че имат такава велика държава за която да умират!

30

Анонимен

преди 4 месеца

Оказва се, че новите бригади с пушечно месо от могилизацията са пехотни, а не мобилизирани, нямат техника.

29

Ха ха,

преди 4 месеца

За Радев пак Международната общност трябвало да търси решение за войната, а не агресорът, който я води? Трябвало да се спазва международното право, но нито дума за тия, които брутално го погазват? Уникален е в лицемерието!

28

Опънаха литибръчките

преди 4 месеца

Содомитите в расо

27

Деси

преди 4 месеца

Среща ще има, когато България си избере европейски президент, а не стара руска марионетка като Радев!

26

А Знаете ли че

преди 4 месеца

за Последните 3 години 2400 спортисти са Припандали в Ефир пред Камера, средна възраст 26 години, голяма част от тях Починали! ако може да ми покажете и 24 такива записа преди 2021 година - на припадащи и умиращи спортисти пред Камерите на телевизиите по време на спортни събития!!

25

АзъКанъАзъ7112136860

преди 4 месеца

Някой да има представа защо първоприятелят на Борисов и Радев Ердоган спря да излиза от бункера?.Само питам! Особено много питам след като тия дни един величествен Б 52 похвърча над тотално окупирана от турци Източна България. И хоп, Ердо реши да се имота с кабели за директно изстрелване на разни работи. Не,не,не,не това въобще не е параноята,за която преди около месец говорих. Ердоган въобще не е параноясал. Нали? Та, защо Ердоган заживя в бункер?

24

Анонимен

преди 4 месеца

Радев кеша

23

до 22

преди 4 месеца

Не бее не е на славянската - измислената рушшка пропаганда,на българския език и култура е празник.

22

АзъКанъАзъ7112136860

преди 4 месеца

Виждате ли попа зад Радев? И той хазар,козар.Мяза на козле..Там на Дондуков има едни три къщи,които са нещо като палестинска сбирка. И под трите къщи на властта е пълно с палестински тунели,през които да бягат скоро. Попът от снимката също е палестинец,както вече казах. И той ще бяга през тунели. А като избягат ги търсете облечени в национални носии на Филиповци и Столипиново. Така са се спасявали винаги. Така се спасиха и Борис трети и брат му Кирил. Напуснаха България облечени по ромски.

21

Soli Invicto

преди 4 месеца

Какви папи? Поклонете се на Непобедимото Слънце на Македония, вашият нов Бог и Господар на целият Свят! О, Непобедимо Слънце Хелиос, Аполо, О Соле мио Кокорчо! Махнете нацистките европейски и украински знамена и сложете знамето с Непобедимото Слънце пред президентството и парламента!

20

Анонимен

преди 4 месеца

Не ме интересуват античките ве мен, интересува ме какво става в държавата :))) Като не искат да си признаят, че са българи, тяхна си работа, нас какво ни интересуват техните камънаци :)))

19

Бау

преди 4 месеца

Само си представете, как щеше да постъпи лидерът Борисов в подобна ситуация..! Помните как награби Хера Мустафа, когато я запознаваше със енергийните забележителности на България!? Три пъти повече от същото щеше да се случи с госпожата от Охрид! Затова Лидерът Борисов е Първа политическа сила, останалите са в миманса - девети глух коловоз!

18

Демократ

преди 4 месеца

Радев е посочен, като агент руzко влияние от натовските ни партньори. Остава си обикновен кремълски позорник. Носенето на зелени чорапи е оставило траен съветски отпечатък.

17

Анонимен

преди 4 месеца

Рундю как си мълчеше като го увикваше полковник Гюндаев,ама сега голем го вади.Абе Радев я се обади шефа си Путин да го питаш къде е измислена азбуката,че той каза,че била измислена в Македония.

16

Анонимен

преди 4 месеца

Най-интересното е, че първите българи са заселили района около Охрид, даже преди да дойде хан Аспарух :)))