80

Анонимен

преди 1 месец

Един отиде да живее в Япония в Токио. Каза само наема на месец е 6500 долара. Къща не е нищо особено. Около 120кв застроена площ на 2 етажа с гараж и 2 парко места. Дворчето отзад е около 100кв. Води се средно качество предградие. Не в богаташки квартал.

79

Учете история

преди 1 месец

Отстоявайте историята си, уважавайте миналалото. История позорище. Какъв Ботев, какъв Левски, Левски убил дете за да си спаси живота, Ботев застрелян от своите хора. И Ботев, и Левски и Бенковски и всички се провалят. Русия спасява България. След освобождението кланета, българоубийства. Фашистка България става съюзничка на Хитлер, българските фашисти вилнеят и убиват 24 хиляди души в Македония и 65 хиляди жители на Гърция, и отново Русия спасява България. Единствено 45 години при соца България има достойно (сравнително) минало, но и там се проваля.

78

Човек от народа

преди 1 месец

Ние българите сме най убавио народ, но от некаде ни идват нефелни политици и ние страдаме невинни от това.

77

Анонимен

преди 1 месец

Бяла кратуна пенсиониран ф.атмак и пенция влачи и заплата влачи :)))

76

В.Левски

преди 1 месец

73 Може да не стане така от народа зависи!На политиците кой им плаща заплатите?!На всякакви ушеви бок ру ци които паботят за мафията кой им праща заплатите?!Ми те им пращайте бе!Като НЕ работят за Бъргария!

75

Българин

преди 1 месец

сега в ЕС можеме да бегаме в чужбина.

74

Гражданин на света

преди 1 месец

При Тодор Живков и социализма нямахме тоалетна хартия и банани, а Възраждане искат да предоговарят договора с ЕС да не можеме да бегаме на запад бедните българи да купуваме евтини самолетни билети да живееме като граждани на света, в ЕС и бедните българи има за нас евтини самолетни билети да живееме като граждани на света.

73

Анонимен

преди 1 месец

Русия и Китай повишават стандарта си на живот, а населението на ЕС и САЩ продължава да обеднява.

72

Анонимен

преди 1 месец

В тая държава живот и бъдеще няма! Всички млади хора напускайте, докато е време! Западът предлага мноооого повече перспективи и нормален начин на живот! В България след 20 години ше останат само пенсионерите и ромите. То ще е престъпление млад човек да се заробва в това нещо, наподобяващо държава.

71

Сменяй

преди 1 месец

70 С чужбина

70

Анонимен

преди 1 месец

Гласувайте за Възраждане, ще направят безплатни полети до Русия.

69

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 59 : Какъв е извода? Сменяй работата. И сферата. *** в по-добре платена.

68

Народе

преди 1 месец

Властта не те уважава затова се гаври така с теб!!!!Разбираш ри или вече си безнадеждно изпростел.

67

Анонимен

преди 1 месец

на мързеливите некадърници повече от 500 лв не им се полага. Даже трябва да се премахне минималната заплата като понятие - какво е това? Работил - не работил - минимална. Ама не сте познали! Който иска повече пари да си повиши приноса. Никъде не плащат според нуждите ви, а според приноса!

66

икономист

преди 1 месец

Ако заплатите станат такива каквито ги дрънкат тези , тогава очаквайте обезценяване на парите със много. За една услуга или стока ще плащате десетки пъти повече. Да не говорим за НИ - ще станат недостъпни за 98% . Факт.

65

Властта трябва

преди 1 месец

Да се страхува от народа а не народа от властта както е в България тогава демокрация просто няма!А ши б ан Комунизъм!И ши б Ана милиционерска държава!

64

Анонимен

преди 1 месец

За едно младо семейство- баща, майка и дете, са необходими поне 5 хиляди лева чисти! Както искате така го разбирайте!

63

До 58

преди 1 месец

В Швейцария средната заплата е 4,500 евро и високите цени хич не им пречат.Бил съм там и съм видял,че има стоки за всеки джоб.А ти си драскай гербавите опорки,че ако се вдигнат заплатите,ще се вдигнат и цените.

62

Готви се народе

преди 1 месец

За народно въстание срещу милицюнерската държава на мафията и червената Дс из мет!!!

61

До 53 и 54

преди 1 месец

Не съм гербав и не казвам, че е било идеално, но беше много по-добре отколкото при служебните на рундьо или при подмяната. Ало бях гербав, нямаше да се оплаквам, защото те и сега си живеят добре. Говоря за обикновения човек. Тогава се палели... А сега по-различно ли е? Всеки ден убийства и самоубийства. Страшен напредък, няма що...