89

Анонимен

преди 1 месец

Освен сръбско-българската има и българо-сръбска война, като част от първата световна, а така също и българска окупация над чисто сръбски земи в края на втората световна за да освободим дивизии на немците за фронтовете в Нормандия и на изток. Прочети внимателно обективни исторически писания за това кой подтиква двете, трите агресии. И не, не е Русия, Русия при Съединението просто си изтегля генералите от българската армия, за да не я обвиняват западни сили, че е нарушила Берлинския договор.

88

Анонимен

преди 1 месец

"ТОЧНО ЗАПАДА НАСЪСКВА СЪРБИ И БЪЛГАРИ ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ." - Викаш сръбско... Сега, драги, не преди 100 години.

87

Анонимен

преди 1 месец

Тези се оказаха големи досадни навлеци, няма отърване от тях.

86

Анонимен

преди 1 месец

И всичко ненормално загива, Това е законът на природата.

85

Анонимен

преди 1 месец

Защото Русия е нормална, а западът е ненормален. Това отговаря ли на въпроса ти?

84

Анонимен

преди 1 месец

До Христо Христов "защото 85% са про'с'таците дето всеки път гласуват да слугуват на ЕС и НАТО." - Поне днес имаме правото да гласуваме, а преди 89-а при бай ти Тошо всички бяха длъжни да гласуват за него благодарение на руснаците. Уау какъв кеф е било, нали така? хахаха Аман от про'с'таци!!!

83

Анонимен

преди 1 месец

Хора, вижте кои са така наречените бежанци като Бенатов. Еми той в България даже е напълнял

82

Анонимен

преди 1 месец

Когато има цензура, цялата медийна среда е превзета и темите са такива които не са важните за народа, народа не е виновен че гласува за сглобката. Те лъжат и цензурират народа всеки ден всеки час всяка минута и секунда.

81

Анонимен

преди 1 месец

"ТОЧНО ЗАПАДА НАСЪСКВА СЪРБИ И БЪЛГАРИ ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ." - Викаш сръбско-българската война е била заради САЩ, а не заради Русия. хахаха ... сменяй опорката, не минава при хора над 10-годишна възраст.

80

Анонимен

преди 1 месец

Бенатов, защо не си на фронта?

79

Анонимен

преди 1 месец

ако ЕС се отърве от зависимите с компромати политици, бъдещето на ЕС ще е доста по-добро от настоящото.

78

Христо Христов

преди 1 месец

До 69 "Въпрос - защо България трябва да се включва по какъвто и да е начин и за каквото и да е? Нас какво ни касае?" - защото 85% са про'с'таците дето всеки път гласуват да слугуват на ЕС и НАТО.

77

Анонимен

преди 1 месец

"Нека да изброя хора, чиито живот е низ от успехи в България..." - Ти защо ми изброяваш само богати хора? За мен успехът не се състои само в материалното. Нали уж вие поддръжниците на Русия ми пишете по-долу коментари, как не трябвало да се продаваме за пари, а сега ми даваш за пример само такива, които са се продали на Запада. Това, че политиците днес се продават на Запада (а преди 89-а са се продавали на Русия) не означава, че Запада е по-лошият избор, но за вас няма келипир и ви е мъчно...

76

Анонимен

преди 1 месец

ТОЧНО ЗАПАДА НАСЪСКВА СЪРБИ И БЪЛГАРИ ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ. ТЕ САМО С ТОВА СЕ ЗАНИМАВАТ КЪДАТО НЯМА КОНФЛИКТ ДА ИМА ПОНЕ НЕДОРАЗУМЕНИЯ, КЪДЕТО ИМА НЕДОРАЗУМЕНИЯ, КОНФЛИКТ ДА ПРАВЯТ. И ПОСЛЕ СЕ НАМЪРДВАТ ОБИКНОВЕНО ПОДКРЕПЯЙКИ ПО-СЛАБИЯ, СЛЕД ТОВА СЕ НАСТАНЯВАТ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ПО СЛАБИЯ И ПОЧВА НЕГОВОТО ОБИРАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ. ПУСКАТ ФАЛШИВИ РАЗДЕЛЕНИЯ НАПРИМЕР СРЕД МАЛЦИНСТВА, ОБЩНОСТИ, ГРУПИ ХОРА, ПАК ЗА ДА ВЛАДЕЯТ ПО-ЛЕСНО. НЕ ИМ ПУКА ЗА ЛГБТ ОБЩНОСТТА ИЛИ МАЛЦИНСТВА АМА НИКАК. ОТРАБОТЕНА ТАКТИКА

75

Христо Христов

преди 1 месец

До 70 "Трябва да се борите за съюз на ЕС с Русия." - за тази цел ТОЗИ ЕС трябва да бъде разрушен.

74

Анонимен

преди 1 месец

Русия си има достатъчно суровини, за да опре до нашите мижави суровини. Ако опре ще се борим и срещу нейната експлоатация. Не може африка да печели повече от западните концесии отколкото ние. България може абсолютно самичка да си добива полезните изкопаеми. Вица за държавата лош стопанин - а ЧЕЗ електро държавен чешки. Не ви ли е срам от антидържавната пропаганда в полза на западните корпорации. Кило сирене от производител 8 лева, кило сирене във западна верига същото сирене 18 лева. БЕЗСРАМИЕ!!

73

Христо Христов

преди 1 месец

Прав в нелегитимност вече Президент на Украйна: евроатлантическа България трябва да се напъне и да помогне. Например с изпращането на 2 милиона про'с'така, от тези дето гласуват за ЕС и НАТО всеки път, на фронта!

72

Анонимен

преди 1 месец

"Или понеже животът ви е низ от неуспехи и" Нека да изброя хора, чиито живот е низ от успехи в България : Бай-Х, Доган, Пеевски, Килър Петков, Кокоров, Мравояда, Наногенерала, Селянката от Крушовица, Гладна Хиена, Бобокови, Бандита от Дубай...Да продължавам ли или схращаш мисълта ми за успеха и неуспеха. В Европа и САЩ е почти същото.

71

Анонимен

преди 1 месец

(Доцент) по манипулации към НПОто на съплеменника му Шорош седнало тука и вика да ползвали укрите американски ракети по Русия,ми нали юдейче после братушките могат веднага реципрочно да дадът ракети на хусите,шиитските милиции в Ирак ,Либия и Сирия и тогава с американските бази в Близкия изток и УСА самолетоносачи и кораби у аденския и персийсики залив ще станат на кайма Хазарчето Бенатов да го светна,че в природата и живота всяко действие има равно и с по голяма сила на противодействие

70

Анонимен

преди 1 месец

Тоя до лятото да не отиде и тои на фронта да се бие за "президента"