193

Анонимен

преди 1 месец

До Хахаха ".Бягай ве! Традиции и култура?" Загиват малкото останала сива материя в главите на руските зомбита. Ти си нямаш представа какво е европейска култура. Знаеш ли от кого е строен един от най-известните дворци в Европа - този в Алхамбра? Евровизия е фестивал на многообразието, няма претенции да е върха на естетиката, нито на музикалното изкуство. За това си има музикална и модна индустрии. Аман от руските зомби опорки.

192

Тодор Живков

преди 1 месец

Здравейте тyземци. Вкусни ли са бананите?

191

как мислите

преди 1 месец

Икономиката на ЕС ще се измъкне ли от рецесията?

190

С лекота

преди 1 месец

До Хахаха "но дай доказателства" Пфффф. Не живеем в диктатура, в която буквално те вкарват в затвора за празен лист хартия, не те пращат на смърт за нападателните мании на диктаторчето, не се налага да живееш БУКВАЛНО в 60те години що се отнася до градска среда, не живееш в общество, където изнас чи, убийци, канибали биват обявявани за "елита" на обществото, не те бомбардират собствените ти ВВС, не те карат да работиш за жълти копейки, те бият за подкрепа на опозиционни лидери, и т.н.

189

Хахаха

преди 1 месец

Северна Америка ВСЕ ОЩЕ няма (и няма и да има) запазените култура и традиции на Стара Европа. Та, от примера ти май не остана нищо.Бягай ве! Традиции и култура? Какви традиции не виждаш ли, че Европа загива? Евровизия гледа ли "петела" дет спечели? Тва ли са традициите и културата?

188

Хахаха

преди 1 месец

До *** си, в България се живее много по-добре отколкото в Русия. Това е най-важното в случая!Не ме интересува особено Русия, но дай доказателства? България е по-зле от Чечня ти си тръгнал с Русия да я сравняваш.

187

Анонимен

преди 1 месец

До Хахаха "Австралия, Сев.Америка и половината Азия." В Австралия има точно 5 града на кръст в които става за живеене и в тях буквално няма НИЩО :)). половината Азия означава, че другата полвина е толкова зле, че не можеш да кажеш дори за целия континент, тъй че е ясно накъде отиват нещата, а Северна Америка ВСЕ ОЩЕ няма (и няма и да има) запазените култура и традиции на Стара Европа. Та, от примера ти май не остана нищо.

186

Хахаха

преди 1 месец

До *** си "Тезата ти, че в Европа се живее най-добре издиша." Не, не издиша. Само танцуваш около това, което казах. Чакам да ми посочиш континент, на който се живее по-добре от Европа.Австралия, Сев.Америка и половината Азия.

185

Анонимен

преди 1 месец

Изтекоха секретни планове на Кремъл. Според тях, Путин планира да прехвърли съзнанието си във виртуалното пространство на чатджипити5 и после, посредством чип на Нюралинк, да бъде имплантиран в главата на Ленин. По този начин ще се постигне окончателното реализираме на "безсмъртния вожд", към когото болшевиките се стремят вече повече от столетие.

184

Анонимен

преди 1 месец

До *** си, в България се живее много по-добре отколкото в Русия. Това е най-важното в случая!

183

Анонимен

преди 1 месец

До *** си "Тезата ти, че в Европа се живее най-добре издиша." Не, не издиша. Само танцуваш около това, което казах. Чакам да ми посочиш континент, на който се живее по-добре от Европа.

182

Тъп си

преди 1 месец

До Хахаха Ти явно не знаеш какво значи думичката "континент". Нито България, нито Уругвай и Чили са континенти.Тезата ти, че в Европа се живее най-добре издиша. За това те питах в коя Европа. В България, Румъния и Украйна ли се живее добре? В Европа има 3-4 държави където се живее добре.

181

До Китаеца

преди 1 месец

Азис как е?

180

Анонимен

преди 1 месец

Руска кола, ама не много руска ама повече китайска. Рушланците скоро и китайски ше проговорят докато си вярват, че говорят на руски. Жълтия колонизатор си е п м, завладяха Русия като стой та гледай.

179

Замислен

преди 1 месец

Волга или Янгдзъ.

178

Анонимен

преди 1 месец

До Китаеца Обаче не си китаец :)))

177

Китаеца

преди 1 месец

Пикая на Европа

176

Анонимен

преди 1 месец

До Хахаха Ти явно не знаеш какво значи думичката "континент". Нито България, нито Уругвай и Чили са континенти.

175

Анонимен

преди 1 месец

Европа заложи на Украйна много, най-важното - БЪДЕЩЕТО си. Накратко - Европа няма бъдеще, няма ресурс да има бъдеще. Няма човешки ресурс, няма материален ресурс (енергия, суровини), няма морален ресурс, няма интелектуален ресурс. Няма да е сгромолясване, както беше Хитлеровият райх, няма да е вълнуващо и феерично. Ще бъде досадно и дементно, непрекъснато ще заемат менторски пози: "Вий знайте ли кои сме ний" и ще издуват бузи. И ще ядат насекоми. И толкоз. Нямат нито кураж, нито акъл да направят нещо изненадващо позитивно в своя полза.

174

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 173 "В ЕС десетилетия наред се живееше леко, уредено, приятно." Личи си, че си дете на комунистическия режим: в Европа се е живяло добре, но се бачка ЗВЕРСКИ. Нито е "леко", нито е особено безгрижно. Но на отгледания с илюзорни фантасмагории му се е струвало че щом живеят с по-висок стандарт, това е дошло от небето. Той още не е проумял, че причината за срутването на строя, в който така се кълнеше не е нищо друго освен МЪРЗЕЛА СРАВНИМО СЪС ЗАПАДА.