19

Геле

преди 3 месеца

Временно отстранен докато тече проверката не значи уволнен. Нивото на тоя сайт е като на всеки жълтокафяв за съжаление. Никаква достоверност в новините.

18

Анонимен

преди 3 месеца

Хидрострой от 20 години са д**** и *** със всеки кабинет, нали не вярвате, че ще бъдат наказани.

17

Смешници

преди 3 месеца

Не е зле и дисциплинарно да накажат Айшето от Аксаково дето се е изпикалаВЪХУасвалта 5 минути преди Про100 Киро и НайоТицин да катастрофират с кола на НСО и да убият и осакатят двама невинни българи!!!

16

Обективен

преди 3 месеца

И някой може ли да ни "светне" именно за какво нарушение е образувано дисциплинарното производство срещу служителите на ОПУ-Варна, защото "допускане асфалтирането на отсечка" не може да бъде нарушение?! Нарушение и дори престъпление може да бъде напр. неасфалтирането на отсечка в окаяно състояние, което е довело до инцидент или смъртен случай, но не и "асфалтирането на отсечка".

15

Анонимен

преди 3 месеца

Кметът Варна е от шарлатаните заличава следите покрива Киро

14

Анонимен

преди 3 месеца

Можеха да си спестят усилията. Всичко в тази държава е медийна дъвка за два-три дни и се забравя, защото идва следващия скандал.

13

Анонимен

преди 3 месеца

Сложили са асфалт, за да не личи, че няма спирачен път и следи от гуми. Дрогираният шофьор от НСО и Кирчо и Кокорчо са утрепали човека, като Милен Цветков. Без изобщо да намалят скоростта и да се опитат да спрат.

12

преди 3 месеца

Демек са замазали всички доказателства? Евала! Пародия!

11

Анонимен

преди 3 месеца

Това асфалтиране си е чисто заличаване на следи по инцидент със смъртен случай. Сигурно има нещо в НК, по който извършителите да бъдат подведени под отговорност.

10

Vs

преди 3 месеца

В кочинката винаги се тръгва от опашката на рибата! И понеже случаят е много публичен вече, и не можем да обвиним редови полицай, залагаме по - нагоре! А всички много ддобре знаем откъде се вмирисва рибата!!!

9

Анонимен

преди 3 месеца

За да не се види че няма и 1 сантиметър спирачен път. Аз видях отстранени, не уволнени след 2-3 месеца като поразмине ще ги върнат може и да ги повишат... Жалка дребна душица е бугарина става само за предател и непрокопсаник...

8

МИСЛЕЩА

преди 3 месеца

Би следвало всички служебни автомобили / НСО, пожарна, МВР, НС и др./ задължително да имат видеорегистратори. Те не са за лични нужди и трябва да има обществен контрол кога, къде и за какво се движат!

7

Аксаково

преди 3 месеца

Това е поредната манипулация, но ярко видна за обществото.Човечеца не е излизал от Аксаково, а се е прибирал. Бил е на главното шосе спрял за ляв завой. НСО връхлитат от горе му и го влачат.Няма спирачен път, НСО не си е направил и труда, нали е спец!?За скоростта пък да не говорим, тя е била в пъти над.

6

Анонимен

преди 3 месеца

Така както сте уволнили тия хора . Все едно сте ги почерпи ли за убийството на 63 годишния водач . И се разглежда като политическо престъпление . А истината е че е от бездействие и са на заплата . Цялата администрация е такава

5

Алов

преди 3 месеца

Искаме наново експертиза за споирачния път -> такава не може да се извърши значи е невинен Киро

4

Анонимен

преди 3 месеца

Да се смееш ли, да плачеш ли.. и така ни минават годините..

3

гт

преди 3 месеца

не може уволнен ,трябва подведен под отговорност !!!!!!!!!!!!!!!!

2

SWAN

преди 3 месеца

ДС наказва дребните мишки за пред маймуните, за да запази едрите мишоци. После помага на дребните мишки да осъдят държавата за сметка на маймуните и всички са ОК!

1

когато

преди 3 месеца

и да се закрие тази жалка имитация на държавица, все е късно.