242

Боко и ШИШИ

преди 1 месец

Никога повече комунисти ГЕРБ ДПС ИТН БСП бандата на прехода 33 години лъжи и мачкане на народа. Яхти лодки къщи за гости милиарди долари магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и конкурси и границата с Турция и детската болница посегнаха и пенсиите и заплатите. Бог да пази България от Боко тиквата и Пеевски свинята. Амин респект към ПП ДБ защото искаме България да бъде европейска държава а не КО ЧИНА на Боко и Доган

241

Боко и ШИШИ

преди 1 месец

Ако ГЕРБ ДПС ИТН дъното управляват България пак нямаше да има пари за нищо. Бог да пази България от Боко тиквата и Пеевски свинята. Амин

240

Анонимен

преди 1 месец

Путин има и в ППДБ предостатъчно, ако минат на детектор на лъжата, чудо ще излезе. Самия факт че техни кръгове изповядват пещерна русомразия е показателен, че го правят за да има обратен ефект в обществоното мнение. Другата част са си отявлени неофашисти-радикализирани елементи които призовават за български Пиночет и тн. ППДБ не е партия, на която може да разчитат широките народни маси.

239

двоен мутростандарт

преди 1 месец

С крадливото си и омазано в скандали управление ППДБ се грижеха само за Украйна не и за България. Зеленски пък се грижеше само за своите кукловоди от САЩ. Не за украинския народ. Не е ли редно управниците да се грижат пълво за собствения си народ а после за другите народи и така по-умерено да се грижат. Не за сметка на обедняването на собствените си народи. как да гласувам за тези от ППДБ извинявам се че навремето агитирах за тях.

238

Анонимен

преди 1 месец

Путин има 100 % във Възраждане и по 50% в ГЕРБ и ДПС!

237

Анонимен

преди 1 месец

Абе то лошото е че някои са петата колона на тоталитарна Украйна, лишила гражданите си от правото да избират и да бъдат избирани, с президент узурпатор на властта извън мандата, лишила хората си от право на справедлив съдебен процес и редица други основни човешки права и свободи. ПОЗОР ЗА ВАС. РУСИЯ НИЩО НЕ ПОЛУЧАВА ОТ БЪЛГАРИЯ А ТОТАЛИТАРНА УКРАЙНА НИ ВЗЕ ВСИЧКО. ЩО И НАШИТЕ ДЕПУТАТИ НЕ ПРОТАКАХА КАТО В АМЕРИКАНСКИЯ КОНГРЕС ПОМОЩТА. ЩОТО СМЕ КОЛОНИАЛНО ЗАВИСИМИ ОТ УКРИТЕ ЯВНО Е.

236

Анонимен

преди 1 месец

ГЕРБ, ДПС ИТН И ППДБ СА ПАРТИИ НА ЛЪЖАТА. ВСИЧКИТЕ ТЕ СА ЛАНСИРАНИ ОТ ЕДНИ И СЪЩИ ОЛИГАРХИЧНИ МЕДИЙНИ КРЪГОВЕ, ВСЕ ЧЕСТНИ СА НА СТАРТА А НА ФИНАЛА ТАКА МАФИОТСКИ ИЗГЛЕЖДАТ, ЧЕ ДА ТИ СЕ ДОПОВРЪЩА ОТ ТЯХ. ЕТО ГО И КМЕТА НА СОФИЯ, ТРАГИЧНО УПРАВЛЕНИЕ. ПЪЛНА СКРЪБ. ПЪЛЕН ПРОВАЛ. А ПА ТИЯ С ДАРЕНИЯТА ОТ ОЛИГАРСИ ЗА МИЛИОНИ ЗА БЕЗОТЧЕТНА ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ КОЛКО СА ЧЕСТНИ ЕВАЛА. ЗНАЧИ ПАРТИИ С ПОЧТЕНИ ХОРА БЕЗ ПАРИ СА АУТ, ЗАРАДИ ТИЯ МОШЕНИЦИ.

235

Възрожденец ли?

преди 1 месец

Смешен си възрожденецо! И доводите ти са смешни и лъжливи!

234

Анонимен

преди 1 месец

АЗ твърдя, че не можете да ме накарате да гласувам за партията на американската олигархия ППДБ за нищо на света. Да ми обяснявате как ГЕРБ и ДПС били по-лоши от тях, ами не не са. По-добри са, защото са партии на български олигарси. Не на американските оръжейни корпорации. А който иска по-добри партии и от ГЕРБ и ДПС ами ето Солидарна България, Радостин Василев - за истинска промяна партия меч. За ИТН гласуват същите неграмотници, които гласуват за ППДБ.

233

Анонимен

преди 1 месец

" Виждам стрелят се премиери ------ " , ти нали бише най-подготвеният и искаше да ставаш премиер , а ега и дано . Определено в случая ми е мотев да гласувам за теб , иначе никога .

232

Петков е като

преди 1 месец

Дребен мошеник покрай Бочко далаверата е бог в измамите и кражбите.

231

До Възрожденеца

преди 1 месец

Каква лъжа за връзката ви с Русия ,като бяхте там по покана на Путин и се изтъпанихте гордо за снимка целият ни народ Изказахте се положително за руската политика.Митрофанова каза че би гласувала за Възраждане ако беше възможно а Копейкин се среща с нея....Българският народ не е толкова глу.пав че да не вижда и разбира че сте петата колона на Русия в България,пледирайки за излизане от ЕС и НАТО......На хранилката сте им възрожденецо и вие самите го знаете това но пусти паридобре ви идват

230

Възрожденец

преди 1 месец

Ще спасим Майка България въпреки еничарите от ППДБГЕРБДПСЛГБТИ+

229

Брей,

преди 1 месец

...покрай Шарлатаните, и Копейките се взеха насериозно! Видяха, че с вдигнат юмрук, повече лъжи и примитивен цинизъм може да се докопа до властта и решиха, че и те могат да лъжат! Що не си хвалите Бункерният Карлик, колко е велик, а разчитате на помия по адрес на Урсула?

228

До главанак

преди 1 месец

Главанак наистина си такъв .Всичките ти истини и.. факти са от публикации на Гутъл и Фейсбук. Фотошопът също .Само *** могат да вярват на всичко което прочитат в тези платформи.

227

Анонимен

преди 1 месец

Киро нали е много учил в Харвард, а пък сега постоянно ни уверява, че не е видял, не е чул и все не казал някакви думи и не знае нищо за каквото и да го питат. Всъщност, той учил ли е нещо.

226

Възрожденец

преди 1 месец

Щом Урсула Кафявата поставя Възраждане до Алтернатива за Германия и Национален сбор, значи нещата вървят в правилната посока. Възраждане трупат опит и се превръщат в реална националистическа алтернатива за България, за да отстояваме местните си интереси успешно. Умните народи в ЕС вече избраха националистически партии да управляват, а лъжите за руска агентура са жалък опит на глобалистко-сатанинската пропаганда да попречи на тези партии

225

До223

преди 1 месец

Възраждане се разраства само в *** ви кратуни! Русия ли ще спасявате с тази проруска политика !? Прозрачни сте отвсякъде и съдбата ви ще е като на Атака и ИТН .Сгромолясването ви ще е титанично.

224

Главанак

преди 1 месец

Този, ако си мисли, че сме забравили пачките и кюлчетата, 60- те милиона от Черепа, Барселонагейт, Хемус , и т.н., и т. н.много се лъже! И внуците му ще се срамуват от него!

223

Анонимен

преди 1 месец

Горанов към Васил Божков /преди години /:---''А къде е моят милиард и половина ''?Няма Бате -- хилядарки и милиони , герб работи само с МИЛИАРДИ !