46

Анонимен

преди 1 месец

То и за там имаше споразумения да няма такива оръжия, няма да се изненадам, ако американците нарушили и тях. Те нищо не зачитат.

45

Ле ле,

преди 1 месец

...колко верваме на Мара Шекерова, просто не е истина? Откакто Червената армия била освободила българските евреи, всичко и се връзва !А това нещо, някога е била жена! Какво правят само, лъжите е демагагията!

44

Анонимен

преди 1 месец

То само една по Йелоустоун е достатъчна оцелелите от сащисаните да са в каменната ера

43

Анонимен

преди 1 месец

Правилно! Като имат начело луд диктатор, така трябва! Който каквото си постели, на това ще легне.

42

Анонимен

преди 1 месец

Хайде стига сте дремали тук.Бягайте пред телевизорите,че по НОВА започна- Сделка или не.Това прдаване го гледат и извън земните.От 0.01ст.до100 000 лв.Хайде,бяла мишка късмет вади.

41

456

преди 1 месец

А извън нашата галактика кога?!

40

Петър

преди 1 месец

Русия незабавно трябва да изтреля 5000 ядрени ракети по ТЕРОРИСТИЧНАТА ДЪРЖАВА ФАЩ И ЦИРКА ДА ПРИКЛЮЧВА.

39

Анонимен

преди 1 месец

Русия има много добри учени, но само хора, като Медведев и Захарова се изказват за ядрени оръжия! По-долу има заглавие за осъден физик! Явно учените имат по-различно мнение!?

38

Анонимен

преди 1 месец

36 ти нищо не можеш да казваш откак те пратиха в затвора Атилчо. Кан казах мазах пробва да отвличаш автобус и те пратиха в панделата.

37

IQ 3.14

преди 1 месец

стегат се да оглавят "мирна международна космическа програма", преведено от руски "некой да плати новата мкс, а ние междувременно ще сме глобална свръхсила", че хората баш им се не плащат 150 милиона за полет до космоса, при положение, че другаря мъсков стреля за 30.

36

Анонимен

преди 1 месец

В денят в който Путин нахлу в Украйна самият Байдън за първи път се сети че не само Евросъюза но и самите САЩ трябва да спазват многобройните санкции които точно САЩ са наложили на Русия............и в двата случая за конспирация и истинска война червените другари са на ГУБЕЩАТА страна...............РУСИЯ я ИМА В МОМЕНТА а А ЧЕРВЕИТЕ ИЗЯДОХА В ГРОБИЩЕТО ИЗЦЯЛО ТРУПОВЕТЕ НА КПСС, СССР..................СВИКВАИТЕ

35

Анонимен

преди 1 месец

Пейтриът леопарди абрамси всичко вече е или пленено или леш а ти още църкаш опорки.

34

Поет

преди 1 месец

КАТ РУСИЯ НЯМА ВТОРА ТЪЙ МИЗЕРНА НА СВЕТА,НО ЗА ВСИЧКИ ПРОСТТИ ХОРА ТЯ Е ПЪРВА ВИСОТА.

33

До 28

преди 1 месец

Аз не казвам че турския етнос е глупав, това не е вярно! Отделно че сме и в една държава! Турция изостана заради 20 години диктатура на Ердоган! Преди това беше развита държава.....но диктатурата винаги един ден стига до това!

32

Анонимен

преди 1 месец

Е ко напрафи? 1+1. хайде накликай 4 милиарда. Ама не можеш. А Брикс и Шос и Асеанн и т.н. ги имат реално, а не виртуално.

31

Петър

преди 1 месец

То се знаеше че МЕЖДУНАРОДНИТЕ ТЕРОРИСТИ ОТ ФАЩ мислят да разположат оръжие в космоса.

30

Анонимен

преди 1 месец

Забавни са русофилите. Пейтриът на 40 сваля топ ракетите им наред и единствената батарея в Киев блатная я унищожи вече 45 пъти. Русофилите се перчат със Сармат, който може да унищожи 1/8 от Манхатън, ама руската пропаганда им плямпа как ще унищожи цяла Великобритания.

29

Анонимен

преди 1 месец

Грузия обвини сащ че се опитва чрез фашистки елементи да предизвика майдан

28

Анонимен

преди 1 месец

По добре е да си стоим на Земята,щото някоя извън земна цивилизация,ако ни набара,ще ни изтрие от лицето и за минути.Както се казва-:Ако бе мирно седяло,не би чудо видяло.Ама нали шило в торба не стои.Все си търсим белята.Малко ли ни са войните на Земята,че хвърлят око и на Космоса.

27

Анонимен

преди 1 месец

Хаповете ги пие всеки втори американец. Официална статистика е. А явно не ди чувал че Индия от БРИКС също е ядрена държава с милиард и половина население Дори Филипините които показаха среден пръст на Обама са над 80 милиона. Идея си нямаш колко си жалък с опорките и кликера. Такова числа не можеш да симулираш.