29

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 3 месеца

В Конго- Африка ....Американските Военни Специални Части - Са се Опитали да Направят Преврат .....Но Африканците в Буквалния Смисъл са Е...ли Американците в Гааза .....Има Видеа в Мрежата....Американците Пищят - с Разпрани Гааззове.......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

28

Libre comme air

преди 3 месеца

Байдън да го духа...Нямало равнопоставиност между Хамас и Израел!!! Е няма...Хавас убиха 1300 евреи...а Израел 35000 палестинци!!!

27

Анонимен

преди 3 месеца

А така ли а невини деца умрели кой ще върне

26

Анонимен

преди 3 месеца

По последни данни, жертвите в Газа вече са 35 562 души. Международната заповед за арест дори е закъсняла. Тези ненормалници горе в статията дори няма да ги коментирам.

25

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 3 месеца

Байй- Дъън е Съучастник - МОЖЕ ДА АРЕСТУВАТ И НЕГО.......НО , Той Има Дименсия и Ще Отърве Кожата в Пссихиятрията с Жълт Картон........ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

24

Анонимен

преди 3 месеца

Буш изтреби над милион иракчани, мисля, че е време и на него да му се издаде заповед за арест.

23

Анонимен

преди 3 месеца

""Хамас" е жестока терористична организация, която извърши най-тежкото клане на евреи след Холокоста и все още държи десетки невинни хора за заложници, включително американци", посочи той."....................Папардако, от израелска страна цивилните жертви са 1000, от палестинска страна- над 33 000. Нетаняху надмина Хамас по тероризъм, а ти за евреите си се загрижил.

22

Анонимен

преди 3 месеца

Байдън-*Нека бъда ясен*Ами с това двойни стандарти и лицемерие,не си съвсем ясен!

21

Анонимен

преди 3 месеца

"като заяви, че не е възможно Израел и "Хамас" да бъдат поставени на равна нога"------------------Абсолютно вярно. Хамас изглеждат като пионерчета в сравнение с извършените от Израел престъпления срещу човечеството през последните месеци.

20

Съда

преди 3 месеца

Е за Милошевич, Аркан, а за други Хага ще поспори . Хахаха. Доказателство имат . Нетаняху е пътник. Нетаняху е спонсор на Хамас . Той спрял Мосад да защити юдаистите . Така остава за кратко на власт.

19

Анонимен

преди 3 месеца

Старче,каква е разликата между Путин и Нетаняху?

18

ДДТ

преди 3 месеца

Двулични и абсолютно прозрачни "пазители на свободния свят!Нали много се кефехте за Милошевич, Караджич,а наскоро и Путин, посочени от същите прокурори?! Ясни сте ни отдавна,но има заблудени овце,които са ни яхнали и пак искат да ни управляват!

17

Нане

преди 3 месеца

юрохейтелажките слуги на кравария нещо са се насмели... Кой, ще им даде да съдят тоя престъпник, ся, ще ги напляскат и, ще мяучат кат бити пудели... ===)))

16

Анонимен

преди 3 месеца

Дрън-дрън, грънци. Изсипват се пари за финансиране на война, а после всички са много поляризирани и възмутени. Политика на махленско ниво, каквато е и у нас. Рептилите печелят винаги накрая.

15

кратко точно ясно

преди 3 месеца

Мухлясалият старчок ли ще бъде следващия обвиняем от МНС, или ДА?!

14

Анонимен

преди 3 месеца

А Борисов,Доган,Пеевски и летящия по магистралите Киро кога ще ги погнат

13

Щерю

преди 3 месеца

"Винаги ще подкрепяме Израел срещу заплахите за неговата сигурност." - Пряко доказателство, че САЩ, Великобритания, и т.н. Колективен Запад, обслужват ционистката идея за световно господство на юдеите над всички останали народи по света. Това не е "демокрация", а поробване! Това е Древният "Вавилон"...

12

СПРЕТЕ ОРЪЖИЯТА

преди 3 месеца

ЗА УКРАИНСКИТЕ ГЛАВОРЕЗИ

11

Анонимен

преди 3 месеца

То тоя съд и над Русия нама юрисдикция. Иначе след като САЩ не го признават, какво се възмущава тоя толкоз.

10

До 2

преди 3 месеца

Коментарът ти ме уби!