32

Анонимен

преди 3 месеца

Тепърва започва обръщането на общественото мнение на запад. Никой не уважава някакви ***, които ги излъга алкохолика Борис Джонсън да гинат на фронта за интересите на други. Предателите ги презират всички.

31

До 30:

преди 3 месеца

Много са те лупали в тиквата, момче. Головкин е казахстанец, а не укър.

30

Asd

преди 3 месеца

Усик си бие и преди войната като се зяпо0не от олимпиядата, после в домната дивизия всички пояси, сега в тежка. Братята Клички и те преди войната бяха дълги години хегемони. Ломаченко и той, Головкин? Така че на някои хора им е удобно винаги да търсят под вола телр. Въобше това конспирациите са тотална помия във всяка свера.

29

Ха-ха-ха-ха-ха-ха

преди 3 месеца

Естествено, че Фюри ще използва политизирането на този боксов мач за да се оправдае. Точно екипа на Усик преди и след мача го ползваха за укро-пропаганда, размахваха някакви флагове, Владимир Кличко говори по Скай Нюз отново за Путин. Тази елементарна пропаганда е предназначена да излъже най-тъпoвaтите укри да ходят да гинат на фронта или да останат инвалиди, докато Усик и Кличко си тренират в залата, а такива като Зинченко си разцъкват мачлета в Арсенал Лондон. Балъците отдавна свършиха.

28

Анонимен

преди 3 месеца

Браво Фюри. Така е. Танцовите ти умения в 9-тия рунд бяха уникални. Стил пиян тюфлeк на пого.

27

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 23 Вярно е. Мен ме блокираха, защото написах че украинците потопиха още един руски кораб миночистач!

26

До 23

преди 3 месеца

Не само трият, но близо половината проруски коментари си ги пишат самите те. Къде да прокарват путинска пропаганда, къде да генерират още трафик и коментари.

25

G. I. Joe

преди 3 месеца

Усик в началото тръгна добре притискаше Фюри, после Фрюри се възползва от ръста си и вкара няколко силни ъперкъта които респекираха Усик. След като Усик успя да счупи носа на Фюри с левачката Фюри доста се смути и обърка. Той до сега не беше получавал такива удари и последва нокдауна и след него всички рундове бяха за Усик. Нищо подарено нямаше. Усик беше по-добър.

24

Анонимен

преди 3 месеца

Заглавието няма нищо нито със статията, нито с думите с Фюри, но това е без значение за това жълто пособие на медия. Важното е да върви пропутинската пропаганда на мисирките Христова и Анисия Иванова. Хората, които следят тежката категория в бокса, знаят, че Усик е най-добрия. Снощи съдията спаси Фюри от нокаут в деветия рунд, факт!

23

Анонимен

преди 3 месеца

Че и като им напишеш че са русофилски жълт сайт - веднага трият! Истината е неудобна и боли

22

Анонимен

преди 3 месеца

За Фюри не знам , но на жърналистите някой определено трябва да им подари буквар и забрана да превеждат с гугъл преводач.

21

Анонимен

преди 3 месеца

И в " спорта" е нужно джентълменстео което Фюри демонстрира!-:) Пич е! Т всички забелязаха,че той в един момент Спря да играе!-:) И означава,че Пусна " победата" на Украинското Румънче!-:) Пич е Фюри!!!Доказал се отдавна Истински боец!!!

20

до 13

преди 3 месеца

Те могат да напишат каквото си искат. Важното е каква е истината. И ти пишеш квот си искаш, ама кой ти вярва?

19

Ббб

преди 3 месеца

А не бе. И тоя мустакатко говори свободно само на руски, с украинския се затруднява.

18

Анонимен

преди 3 месеца

Усик беше страхотен, контролираше ринга през повечето време, притискаше Фюри, изпрати го в нокдаун. Надигра го! Фюри му вкара много силни удари в тялото, но Усик издържа. Като цяло много се радвам за победата му.

17

Анонимен

преди 3 месеца

Руска новина

16

Анонимен

преди 3 месеца

естествено, че е подарена... първо евровизията... всеки се бута да подарява..сега това е модерно и носи много бъдещи дивиденти...

15

Анонимен

преди 3 месеца

Чета заглавието, чета и статията .... нещо не ми се връзват. Сега кой е подарил тази победа.

14

Анонимен

преди 3 месеца

Горкият, не е наред с главата, след като Усик го преби като маче у дирек.

13

Анонимен

преди 3 месеца

До Толкова бой 12 - 100 до 150 милиона за Фюри и 30 милиона за Усик. Пишат си.