352

Дечо

преди 1 месец

Има решение, Кире. Ставаш простосмъртен избирател и готово. Никой няма да те заплашва!

351

Анонимен

преди 1 месец

Киро блъфира. Този лъже и насън.

350

Анонимен

преди 1 месец

Колкото опазиха Алексей Петров, толкова ще опазят и другите заплашени. Не са решили, не са го очистили. А към Кирил лично искам да му кажа да внимава какво си пожелава. Недай си, Боже да спукат гума с тази скорост и ще ги събират в чувалите, които носеха пред къщата на Бойко Борисов! Човек не е добре да лъже, Кириле! Лъжите са бумеранг.

349

Анонимен

преди 1 месец

Като нищо ще кажат, че е имало стрелец в храстите и са карали бързо, за да избягат от стрелбата. А как ще опази НСО хора от заплаха ако взривят мост или друго съоръжение по пътя? НСО е измислена да ги разкарва на държавни разноски. Няма как да се опази примерно на парапета.

348

А

преди 1 месец

Счупената кола кой ще я плаща? Ние нямаме никаква нужда от тъпиро.

347

Нагъл

преди 1 месец

А каква е причината да го карат в лимузина и да му плащаме бензина и щетите на колите? Да си плаща на охраната и да го карат с неговата кола!

346

Анонимен

преди 1 месец

Заплахата е в главата му. Циклофренията и психопатията са коварни болести. А всички помним как Кирил казваше: "Мен не ме е страх". Причината в това се корени в амигдалата това е частта от мозъка която възприема емоциите на страх. При психопатите амигдалата е много малка и тънка. Те не изпитват чувство за вина. Найо Тицин снимал трупа в колата на починалия и беше качил снимката минути след катастрофата. Тицин е пиар на Киро. Тези хора са много болни.

345

До Ганьо

преди 1 месец

Все ще си мизерстваш и то по твоя воля.

344

От кога

преди 1 месец

Пътника е виновен при катастрофа

343

Анонимен

преди 1 месец

Когато на Тагарев беше отправена заплаха бързо установиха извършителя понеже беше факт. На Кирил заплахата е инсинуация и манипулация с цел измама. Излъгал е, че го заплашват, за да се ползва с неограничени пари за гориво и коли. Защо не са заловили източника на заплахата.

342

Вече

преди 1 месец

Има достатъчно причини да я оттеглят. Като с едно нещо се злоупотребява се отнема. Безусловна охрана да може да прави, каквото иска, не трябва да има. Дори да е имало заплаха, вече е нарушил всички възможни условия за такава охрана. Да си плаща на бодигардове.

341

Фибуначи

преди 1 месец

Няма как да няма заплахи срещу Киро , и на Асен му трябва охрана. Тука не нълже.

340

Анонимен

преди 1 месец

Кирил Петков е с параноя. Човекът има нужда не от НСО, а от екип психиатри.

339

Митничар

преди 1 месец

Тоя наглец, като тръгне да бяга от България , трябва да бъде спрян задължително за митническа проверка - кой знае колко чемодана с крадени пари ще носи !!!

338

В Канада не му е

преди 1 месец

необходима охрана! Да не продължава да дразни с присъствието си - чемодан вокзал и домой!

337

M.

преди 1 месец

Спри се вече да лъжеш, *** ***! Какви видеоконферентни, какви 5 лева?!!! Със скоростта, с която сте се движили ти и НСО, както и по пътя, по който сте се минали, можеш да проведеш основно GSM voice разговор и то с прекъсвания, заради смяната на клетките на оператора ти, колебанията на честотната лента, латентност и т.н.Или твоята интернет връзка е сателитна??! За толкова време и да мажеш не се научи! ***! Махай се от погледите на народа на България! Крайно време е!

336

Анонимен

преди 1 месец

Най много някой козунак с развалено яйце да сте продали!

335

Ъхъ !

преди 1 месец

Ами кой ще го опази от подигравките, от "пожеланията" , от "любовта" на народа ?

334

Анонимен

преди 1 месец

Кирчо, да бе мирно стояло, не бе чудо видяло! Като не си пиеш хапчетата говориш през къра. Кой те заплашва теб"е, бе? Кой си завлякъл?

333

Анонимен

преди 1 месец

Само една заплаха ли е отправена? Хората денонощно му се подиграват. Никой не го заплашва. Мошеничката фалшификаторка му е подала фалшива заплаха, даже я подписала лично, че и пълномощно си е направила да внесе заплахата с НСО. То щом за 1 заплаха цял кордон му се осигурява, че и пред дома му са назначили денонощна охрана, работата намирисва.