41

Това е поредната

преди 1 месец

Измама на служебните на Главчо.Обеьшетението при пенсиониране не го.плсщаш.А всеки кредит,дори и безлихвен го връщаш.Главчо не е с главата си.

40

пенсионер-ветеран

преди 1 месец

такъв Гювеч и Крадене - не е било Никога! държавата вече е Частна!!

39

Анонимен

преди 1 месец

В държавния сектор почнаха да взимат повече пари от частния, който ги издържа всъщност....за тва секи се натиска за държавна работа, па ние си се върнаме както беше при Тошо

38

Анонимен

преди 1 месец

Уляхте се.

37

Все пак

преди 1 месец

е добре, че се допитват и до нас, чрез тази статия ;)

36

Анонимен

преди 1 месец

Предварително трябва да са назначили за държавни служители само наша хора!

35

Анонимен

преди 1 месец

Всяка сутрин по околовръстното шосе, южната дъга,минавам покрай една спяща шуробадженакорушветчийска красавица, камерата снима,оно спинка и чака пенсията на младини и торбата със заплатите. Ако това предложение се приеме,го виждам ококорен сутрин, сън не го лови, докато не гепи кинтите. После ще има да ги харчи до столетие, допълвайки сумата с рушветчилък. Харчиш, харчиш и все не свършва.

34

Анонимен

преди 1 месец

И ако този държавен служител почине след като е работил само 1-2 години и не остави никакво наследство? Какво става тогава с кредита?

33

Анонимен

преди 1 месец

Все си мислех, че сме стигнали дъното, но явно съм грешал, още много ще копаем. Такава глупост , да даваш пари на хора, които не са работили през живота си и то авансово. Всички останали вече се чудят как да си платят осигуровките, а тези хрантутници ще взимат обезщетения още преди пенсия. Радвам се за всички, които са избягали от България, спасили сте се навреме!

32

Анонимен

преди 1 месец

До 1991г. в Закона за народната просвета. учителите бяха държавни служители. Отдавна този текст е отменен и вече не са държавни служители. Парадоксално, но факт. Проверете!

31

Анонимен

преди 1 месец

Добре де, нали уж частниците владеят бизнеса, но явно Боко си назначи държавни чиновници :))) Не че се оплаквам, но явно ти требва държавна работа да оцелееш :)))

30

Анонимен

преди 1 месец

Комунизъм

29

А защо не

преди 1 месец

Обмислят да спрат двойното плащане на пенмия и заплата! Или едното или другото. Това е нелогично- пенсионираш се от съдебната система и продължаваш да работиш до 65 години по Закона за същата система? Това важи за всички, дори и за членовете на Конституционния съд! Знаете ли колко пари ще влязат в хазната??? Около милиярд! И да питам, как така ще си теглиш авансово обезщетенията, преди настъпване на правното основание за това. Ами ако умре, преди пенсиониране?

28

Анонимен

преди 1 месец

когато си личи от километри че си дърт бивш комсомолски секретар

27

Анонимен

преди 1 месец

Аз викам държавната администрация още да се раздуе и всички по милион евро да им дадем.

26

до 27

преди 1 месец

Майка ми е учител в държавни училище, но не е държавен служител. Учителите работят с държавни документи и заповеди, но не са освободени от осигурителни вноски. Плащат си ги.

25

леле

преди 1 месец

Е, прекалиха вече! Новите "борци" против фашизма и капитализма! Та малко ли са привилегиите на държавните служители? Нито здравни плащат, нищо, с което останалите работещи в частния сектор сме натоварени. При това те в момента са и с най-високи заплати и пенсии? Защо? Ще развиваме ли пазарна икономика, или отново се връщаме към социализЪма на бай Тошо? Защо всичко в тази държава е сбъркано? И начело на тази Банка сложили Росенчо- баш комунягата...какво друго да измисли?

24

Анонимен

преди 1 месец

Държавните служители не е справедливо да получават обещетение при пенсиониране понеже не са внасяли нито една стотинка осигуровки. От къде накъде ние ще им плащаме (при това предварително) обещетение?

23

Анонимен

преди 1 месец

Учителите в държавните училища са държавни служители, затова са в тоя списък. Наистина не са малко.

22

Анонимен

преди 1 месец

Вече като им слушам идеите и си мисля, че получавам инсулт. Просто не мога да повярвам какви глупости чувам и мозъка ми се обърква тотално!