27

Киро Тъъъъпото

преди 1 месец

до 28 Нали? Кеф!

26

Хо хо

преди 1 месец

Тоя развилнял се канадски павиан отдавна трябваше да е в затвора. Нарушител на конституцията, менте министър и мин. председател, незаконни арести и лъжесвидетелство, корупционерство в ББР, изнудване и заплахи срещу действащ министър, джемкорп, корупция в енергетиката, фалшификация на документи и какво ли още не. Има ли прокуратура?Тоя отдавна трябваше да е изгнил в затвора вместо да трепе граждани по пътищата.

25

Това им е хубаво

преди 1 месец

на камерите, че записите винаги могат да се манипулират.

24

Анонимен

преди 1 месец

до 26 В протокола какво ще напише шофьорът? Киро ме накара да карам бързо??? Естествено че няма да напише това.

23

Анонимен

преди 1 месец

Охраната следва протокол. Този, когото возят няма думата.

22

Анонимен

преди 1 месец

до 22 Имаш право да караш с такава скорост ако си шофьор на НСО дори и охраняваното лице да не ти е наредило, ако шофьорът усети че то е заплашено. Там не са простооо само шофьори на НСО а и бодигардове. В случая е нямало никаква заплаха за Киро Тъъъъпото, така че той е виновен че му е наредил да шофира с несъобразена скорост.

21

Анонимен

преди 1 месец

То пък щеше да е чудо камерата да е работила и да е засякла скороста на джипа който помете човечеца!

20

Хаххах

преди 1 месец

Кирил Петков НЕ му е шеф! Ххахахахах и НЕ може да го уволни. Нееееее хахахахаххаа аман от разбиратели

19

подчинен

преди 1 месец

няма как да карам шефа си с такава скорост, без шефа да ми е наредил! иначе, просто ще бъда уволнен с думите - ти да ме убиеш на пътя ли се опитваш!!

18

Анонимен

преди 1 месец

До коментар 9! Имаш ли првоспособност за шофьор изобщо?!!!Ако шофираш с 160 км/ч при ограничение 50 км/ч , резултата ще е такъв, какъв е в момента Къде в ЗДП пише, че може да си караш с колкото си искаш?! Ако скоростта е била до ограничената и при отнемане на предимство щеше да се ударят, но можеше за няма загинал! Не се изказвай неграмотно!

17

Хахаха

преди 1 месец

Скоростта ИМА значение за предимството. Маневрата е предприета, защото НЕ Е очаквал селския да кара с 200. Ако е карал с 90 са могли да минат две коли. Иначе става като вица с джигита.

16

кирУ и найУ са

преди 1 месец

Убийци с Двойно У, обаче невинният шофьор, който му е наредено да кара бясно, ще го отнесе!

15

Анонимен

преди 1 месец

Нещо се бъркате за камерата.

14

Анонимен

преди 1 месец

ППДБ известни още като Килърите :)))))))

13

Анонимен

преди 1 месец

до 11 А бе мозък, Киро е заповядал на шофьорът да кара с такава скорост. Не е ли виновен? А?

12

Анонимен

преди 1 месец

Е, то оставаше и да е засякла авмобила на НСО. Защо изобщо ни дразните, като резултатът е ясен без да четем статията. Още като прочетох заглавието и си казах че нищо няма да е засякла камерата. Жалки скаааапаняци! Киро Тъъъпото в затвора веднага!

11

Анонимен

преди 1 месец

Специален режим на движение има само тогава когато са включени звуков И светлинен сигнал като този режим ти дава предмиство по ЗДвП но не ти дава предимство по законите на физиката. Трябва да караш безопасно независимо дали си с мигалки или без. След като от кръстовището няма видимост и 1000 лампи и сирени да сложиш пак някой ще тръгне защото не те вижда. А тоя дето е имал 4 глоби с 10-20 е имал и още 40 глоби с 50-100км/ч над ограничение. Мен редовно ме избутват агресивно от НСО.

10

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 9 - Прав си, децата от родилния дом са с повече знания и познания от теб. Ама, нали демокрация, всеки може да се излага колкоТ си иска!

9

Анонимен

преди 1 месец

Кирил не е виновен, той прости си е седял и се е возил. Все едно да се возиш в автобуса и шофьора на направи нарушение, а после теб да те изкарат виновен. Кирил не е виновен.

8

Анонимен

преди 1 месец

Кирил не е виновен, това го знаят вече и децата от родилния дом. Това че караш с превишена скорост не означава, че нямаш предимство, щом имаш предимство няма никакво значения колко бързо караш, това го знаят и децата от родилния дом, Кирил не е виновен.