168

Анонимен

преди 4 месеца

Железата може и да ви ги дадат,ама за живо месо което да се жертва за вас ще ви се наложи да ходите на лов по градове и паланки!

167

Анонимен

преди 4 месеца

Украйна умре.

166

Анонимен

преди 4 месеца

В Киев издигнаха флага на ЛГТБ. А в Брюксел тече мощен гей парад пред европейските институции, посланици и евродепутати всичко е на гей-парад.

165

Анонимен

преди 4 месеца

Зеленски няма друг избор освен да продължи войната, защото след 20 май ще е на този пост докато трае. Не се знае при едни избори дали ще ги спечели. Интересно ми е дали ще му дават пари при изтекъл мандат. Следващите може да не ги върнат с мотив,че са взети от нелегитимна власт.

164

НАТО

преди 4 месеца

САЩ нямат нужда от НАТО, САЩ могат и сами да се пазят. НАТО беше за натиск срещу Русия, но в тази си роля се провали, и не само се провали, ами се провали пред целия свят и стана за смях пред очите на всички. САЩ нямат нужда да наливат пари в някакъв импотентен съюз в койтно никой не вярва.

163

Анонимен

преди 4 месеца

След края на СВО ЕС се разпада, а за САЩ ще бъде като втори Афганистан, ще се измъкнат само с поодраскан имидж и толкова, нищо няма да им стана. Но жалко за ЕС и за жалката българийка.

162

20 май 2024

преди 4 месеца

На зелето му изтича срока на годност.

161

Анонимен

преди 4 месеца

На актьорчето наркотиците ептен му скапаха мозъка .

160

Анонимен

преди 4 месеца

Вземете пари за необходимите самолети от личните спестявания и пенсионния фонд на центаджиите. Теглете автоматично, не е необходимо съгласието им.

159

Някой

преди 4 месеца

"Зеленото" същество съвсем е изтрещяло!

158

Всъщност...

преди 4 месеца

До Причината ,Какви *** бълнуваш, еврейска тоалетна хартия. Зеленски не е спирал да проси от Запада и да краде от изпросеното. Корупцията при неговото управление достигна невиждани размери. За това Запада спря да дава. Щото всичко се краде. И Клоуна дори и не го крие. На конференцията в Берлин си го каза в прав текст - От над 400 млрд евро помощи изпратени от Запада само половината са отишли за армията, останалите били похарчени за "административни нужди" и лични разходи на хора от правителството

157

Дарк

преди 4 месеца

И Китай им бил приятел и ще притиска Путин На фона на посещението на Путин в Китай ми звучи странно.Времето работило за Русия.Какво прозрение само.Ами Руската армия не е цялата на бойното поле,а над 90% си е в поделенията.Западът се страхувал от загубата на РусияТова и НАТО може да го сочи като оправдание за ненамесата си,че ако вземе да побеждава,то Русия ще прибегне до атома и край със света,т.е. НАТО не мисли за *** си,а за света.Бисери ръси само човек в безизходица.

156

До Причината

преди 4 месеца

Абе друго си е съдбата ти да бъде решавана от един наркозависим безроден ренегат,налЕ!

155

Анонимен

преди 4 месеца

"Зеленски подчерта, че на Украйна са необходими 120-130 изтребителя F-16 или други модерни самолети, за да има паритет с Русия."---------------А пари имаш ли?

154

Два периода

преди 4 месеца

Милички, няма да научите английски език, отдавна е ясно. Period в този случай се превежда "точка". Не "период". Аман от мързеливи дилетанти.

153

Дрт Пъън

преди 4 месеца

Ами добре. Зеленския да вдъхновява народа си, да даде пример като лично поведе контранастъплението . След като Запада така не иска да им помага - да си помогнат сами. Не да публикуват данни за рекорден износ на зърно и успешни туристически сезони ами да си засилят военната промишленост. ... а не да ПРОСЯТ вече трета година и да се надяват на подаянията на Запада.... дето се страхувал Русия да не загуби. Ееееей, Укъри. САМИ СИ ИЗВОЮВАЙТЕ ПОБЕДАТА. Никой не ви е длъжен. Просяци.

152

Дядката

преди 4 месеца

Кой пак дрънка глупости?Глупост след глупост , а колко пари измъкна от Запада и колко народ погреба!

151

Анонимен

преди 4 месеца

Зеленият наркоман пак се е нашмъркал.

150

Анонимен

преди 4 месеца

Си дойде и каза на некрофила от париж да кротува, и отиде и видя забележете Сърбия и Унгария! Не отиде в Германия, не отиде в Италия, Испания! Войната приключва скоро в полза на Русия разбира се! Слава на Русия!

149

Анонимен

преди 4 месеца

Постоянното питане за контранастъплението и за Крим е сорросоидна провокация. Интересно кой слага лайкове на бот ?!?