26

Анонимен

преди 3 месеца

НАП и стриптизьора убиват икономическата активност!!! Спещерасов плати ли си 2мл ДДС?

25

Анонимен

преди 3 месеца

"Казваш му къде да влага, " - Ехехеххе! Финансов консултант стана, батиеееее!

24

Анонимен

преди 3 месеца

Ми сам си пишеш ве! Хахахаххахахахаххаха!

23

Анонимен

преди 3 месеца

Ох, ще плащам данък на ***, които си продавам от мазето. Капитализма е пълна пародия. Оскотелите служители на крадливото правителство не могат да направят нищо за народа освен да го ошушкват. Това ли е капитализма драги сънародници - евтиния на богато!?

22

Анонимен

преди 3 месеца

До 29 хохохоооо ... Сам ли си пишеш ве?!

21

Анонимен

преди 3 месеца

До 24 - Прогресивният данък Е комунизъм.

20

8

преди 3 месеца

До 19 - оххоох клубчето на "възвишЪнТИ", дето се събрали/да си душат един на дръг пЪдните, да ни покажат, какви са големи, умни, кадърни, пу пу да не вий уруки, докато си лъслате бастините. Угръмутенти ми те! Мххх мхх мххх! Виж какви разбирачи имало у днеска! Въргалал са у милионнти от сделкити и фондовити, ама сега тука дошал, да ни са кара ... Абреее селскиии! Слез на земята, бреее.

19

до 3

преди 3 месеца

Номер 2 е напълно прав. Като си толкова имотен, купи си за проба апартамент в голям комплекс да видиш каква оферта ще ти направят.

18

до 21

преди 3 месеца

То и аз викам аман от бачкотещи неграмотни бачкери, ама на- 90% от коментиращите са това. Казваш му къде да влага, как да се развива, онова си знае рИкията и софрата и, че нищо не можело и нищо не ставало, нямало успели, нямало нищо.

17

до 15

преди 3 месеца

При бума на криптовалутите имах сума ти колеги с по 5000% доходност, ама ти ги разбираш за ТКЗС-то. Включая и аз бях сред тях, но с далеч по-малко инвестиции в тази насока, спрямо приятели, които вложиха по 100к евро и нагоре. Прочее, 8 от 10 от новите милионери у нас са ИТ спецове с крипто.

16

до 15

преди 3 месеца

Браве бе, маняк! Разцепи я тая шматка. Аман в тоя сайт от имотни милионери, крипто милионери и "инвиститури".

15

do 14

преди 3 месеца

Надали ще те разбере. 98% от българите са стряскащо финанвосо неграмотни. То си мисли, че кредитната карта е кредит, ти си седнал за рефинансиране и инвестиции да му говориш...

14

Анонимен

преди 3 месеца

До 14 - Хехеххеххеххе! 30% имало, ама 87-***, гааа дядо ти е бил У текееесету

13

до 8

преди 3 месеца

Фонд с нисък риск дава 4.5. Със среден- около 8. При войната в Русия се поинтересувай какво стана и какви фонове имаше с 30% доходност. Изкупихме Русия без пари, иначе казано. Относно скока на цените на имотите- идеално. Каквото съм купил, купил. Рефинансирам на 1.9% лихва за още повече пари и влагам другаде с тройна четворна доходност. Да обясня ли по-подробно, че имам интерес да скачат цените или ме разбра?

12

Анонимен

преди 3 месеца

До 6 В кешовец е най-сладко. А фондовете нещо взеха да стават много ... Хъх ... Социалистически. Особеноноткакто ги заразиха с ESG-тата.

11

8

преди 3 месеца

Хехехехеххехехе! Ядна ли се? Тъпу туйййй! Ахахаххахаххахаххаха

10

Анонимен

преди 3 месеца

Смешниците пак гонят кокошкари. Така е било и така ще бъде.

9

Анонимен

преди 3 месеца

И какво като има ипотека? В нот акт з а покупко продажба пише 100000евро цена на имота и 200000ввро за довършване. Общината получава местен данък върху придобиване върху 100000 евро. И е на минус. В ипотеката пише имот за 300000евро к готово. Там каква е цената е най важно за нотариуса за таксата му.

8

Анонимен

преди 3 месеца

До 6 - Ти не прочете ли статията? Твоят фонд с 4.5% е смешен, на фона на двуцифтения скок на цените на имотите всяка година.

7

до 5

преди 3 месеца

Колко имота купи и поинтересува ли се, че 85% от тях са с ипотечен кредит и няма как да се плати данък само върху ДО. Много сте ми забавни разни без 2лв. в джоба, които си плещите разни ТЕОРИИ от преди 20 години, когато апартаментите бяха без пари и наистина сделка се изповядваше на ДО. Вече това го няма. Доста отдавна го няма, всъщност.