92

Анонимен

преди 1 месец

650000 българи гласуват за Борисов А сега се надявам и много повече след като държавата е пред разпад

91

Анонимен

преди 1 месец

Пак излизат едни и лъжат досадно себе си Фалшификатори Лъжци наглеци съучастници в убийство шарлатанската шайка е при чалгарите там и е мястото

90

Айляк

преди 1 месец

ПП може и да са аматьори, но останаха ли наивници в страната, които все още вярват, че шайката на Буцито мисли за България, а не за личното си облагодетелстване? Имунитетът на Тулупа е важен, а покрай него - и на Шишито.

89

Анонимен

преди 1 месец

91 Така е, тегли му еднамайна на Костов, на ПП и ДБ!

88

Анонимен

преди 1 месец

Хубаво ,Бойко.Видяха го цял народ.Видяха що за хора са.Обаче стягайте се и вие.Не може повече така.Виж медиите, това не е държава, а някакво шоу предаване.Всеки си гледа далаверата и бизнеса и някаква надежда за развитие няма.А вие се казвате партия, в която има идея за развитие, европейско.Защо все се мотаеш около тия тарикати и бандити от градската десница, заплашват ли те, кажи си.Навремето навря Доган като го показа, че е те е заплашвал.Кажи за тия уж десни из София.Защо ти се обажда Костов.

87

Анонимен

преди 1 месец

До 87. Недей, ще заплача. Хахахахахахаха. Твоите депутати от Разграждане и ИТН какво направиха?

86

Анонимен

преди 1 месец

И след толкова гафове, тези нещастници от ПП,ДБ пак искат властта?!Само записът е достатъчен повод те да бъдат изхвърлени завинаги, от политиката, в една демократична държава.В този запис нямаше демокрация.Нямаше демокрация и когато арестуваха лидера на на най-голямата опозиция, когато манипулираха с флашките и алабала, машинния вот, когато покриха незаконния трафик,когато летяха с празен правителствен самолет двамата сами, Киро и Лена да Гърция, когато се ч..ха до парапета и фалшифицираха.

85

до 87

преди 1 месец

а може би българите не гласуват за него, а му натъкмяват резулата

84

Българин

преди 1 месец

Когато се появиха ПП-тата се надявах, че нещата ще тръгнат по-добре. Писнало ми беше от вожда Боко и неговото еднолично управление. Но какво се оказа? Заедно с ДБ, набор от аматьори, искащи да управляват, но.. неможещи. Когато се провалиха, започнаха да търсят кой ми *** в г.а.щ.и.т.е? Всички други виновни, но не те! Затова вече НЕ....Е!

83

Анонимен

преди 1 месец

ПП може да са некадърни но тоя е крадец от класа. как толкова българи са с ума си че гласуват за него не мога да разбера

82

НАТО и ЕС

преди 1 месец

До Селяндурчьо По време на съветското робство бяхме си добре.....закърпени ***, вестници вместо тоалетна хартия, лятото купуваш дрехи за зимата,а зимата за лятото и задължително няколко размера по големи,за да ги носиш много години,все пак освен теб,ще ги доизносват закърпени и роднините, кола не може и да сънуваш,а за колело трябва да имаш връзки,а пък цветен телевизор може да видиш в някое комунистическо семейство....

81

ортопед

преди 1 месец

А ти, Бойко си експерт в краденето.

80

Я ла Тоя

преди 1 месец

До Анонимен На Андрешко все другия му е виновен - забравя че и по соц време пак бяхме последни в целия източен блок

79

Селяндурчьо

преди 1 месец

Пожарникаря сигурно е забравил или се прави, че не знае как да гаси пожара в България и да премине от парламентарен към президентски модел на управление. Това е единственият вариант за успокоение и спасение на държавата. Пък и излизането от НАТО и ЕС също ще успокои хората.

78

Анонимен

преди 1 месец

Градската "десница ползва мръсен език на омразата.

77

Анонимен

преди 1 месец

Не знам кой е аматьор ама вие (ГЕРБ-ДПС) гласувахте под строй за програмите на ПП-ДБ и за премиер на ПП-ДБ. А ПП-ДБ не гласуваха за ваш премиер. Даже Пеевски каза че Христо Иванов го е излъгал.

76

до 69

преди 1 месец

Тогава недей да ревеш, бе дундьо! Когато имат 121 депутата, тогава имаш право. Сега се дръж за банкянската тикква, която от 2009 година ни тъпчи заради такива като тебе.

75

Ббб

преди 1 месец

ББ е профи, вече колко, 25+ год е в политиката, горе долу колкото Меркел и Путин.

74

Анонимен

преди 1 месец

българите се опариха от вашето управление, аматьорите се учат, а вие сте обучени далавераджии от селски тип

73

Анонимен

преди 1 месец

Тия "аматьори" управляваха със свои министри въпреки, че ОПГ Герб спечелиха изборите. *** и аматьор си ти.