74

Анонимен

преди 1 месец

Иначе на копейките името на Марешки им действа както тамян. Веднага утихват и стават по-ниски от тревата. Яко гърбене е падане, за да му имат такъв респект. :)))

73

Цомчо Силвестъра

преди 1 месец

Ние от Възраждане сме най женствени няма да дадем първото място на Величие колкото и да го искат

72

Честито

преди 1 месец

Да здравсвует политика лилипутина, ляв-десен = глей как съ прай! Копейки, колко пъти да ви казваме, че лилипутът ви *** за всичко. Светът е нормален независимо от кой такъв, кой онакъв - но най-важното е да сме хора! Да живеем в синхрон, да се уважаваме и да се обичаме с този който ни обича. Всичко е толкова просто, но не толкова колкото лилипута!

71

Анонимен

преди 1 месец

За какво се извинява? Нация от алкаши, комунисти, псевдорелигиозни православни, руски империалисти, крепостници, пушечно месо и богаташи! Те да имат морал, да се извинява! Закакво ще се извинява на такива като него, че и по-зле?

70

Анонимен

преди 1 месец

до 75 Dil, напомни ми на виц на великия Шкумбата...Бременна жена отива в напреднал стадий при гинеколог и след като я преглежда с ехограф тя го пита: " Докторе, какво ще е? Момиче или момче? И Гинекологът: Аааа, госпожо, сега сме демокрация! То като поотрасне само ще се самоопредели!" Муахахахаа...

69

Анонимен

преди 1 месец

"Не разбирам каква е тази фобия от гейовете във всички авторитарни държави"-------------Аз съм ад.мин в международен форум и мога да ти кажа, че си изпаднал в някаква дълбока заблуда. Навсякъде мразят гейовете. На запад имат не гей парад, а месец на гея, и ги заливат с тонове хомосекуален материал сякаш всеки ден е Коледа. Това ли искаш и у нас?

68

Анонимен

преди 1 месец

"Не разбирам каква е тази фобия от гейовете във всички авторитарни държави"-------------Аз съм *** в международен форум и мога да ти кажа, че си изпаднал в някаква дълбока заблуда. Навсякъде мразят гейовете. На запад имат не гей парад, а месец на гея, и ги заливат с тонове хомосекуален материал сякаш всеки ден е Коледа. Това ли искаш и у нас?

67

Анонимен

преди 1 месец

до 70 Бих допълнил и Киро Брейка към Ивелин Михайлов и Симон Милков. Последните седмици само техните простотии гледаме по нета един срещу друг. Та една тройка могат да си направят без проблем.

66

Анонимен

преди 1 месец

А иначе докато се трансформират обясняват как химичните процеси в тялото ги били определяли. Затегне ли света контрола над такива индивиди както е в Русия, и химията и физиката ще им ще се изправи.

65

Анонимен

преди 1 месец

За последните 13 години: 406 жени са убити в Сърбия при домашно насилие

64

Dil

преди 1 месец

Не разбирам каква е тази фобия от гейовете във всички авторитарни държави. Зор всичко да е по калъп!Той човекът така се е родил, нито ще дойде насила да те такова, нито ще те "разболее" теб, детето, жената от гейизъм, нито можеш да го "излекуваш".Няма нужда и да ги празнуваме и да им се възхищаваме нещо много (както на запад прекаляват), а е достатъчно като в някои азиатски държави да приемем, че има такива хора. Както има руси, чернокоси, има хора, които са се родили по-различни и толкова.

63

Анонимен

преди 1 месец

Руските жендъри са най големите жендъри в света!

62

Анонимен

преди 1 месец

До Британски учЕн - Как нямат избор а Валошин как се е уредил за председател на парламента ?

61

IT пенсионер

преди 1 месец

На Веселин Марешки жена му е рускиня - златотърсачка, хвана се с Марешки заради парите му. Когато се ожениха Марешки имаше отвратителна екзема по лицето, приличаше на главният герой на Fallout, оня каубой без нос, та освен за пари друга жена не би се хванала с него.

60

Анонимен

преди 1 месец

Аз викам най-после Ивелинчо Михайлов да се вземеш със Симон Милков. Много се обичате двамцата. Единия се скъсва да говори за другия и обратното. Голяма любов сте, ей!

59

До Ивелин Михайлов

преди 1 месец

Казвам се Веселин Марешки. Ела до Бургас да ти ударя черен печат като на Коцето.

58

Британски учЕн

преди 1 месец

В Русия извратеняците нямат голям избор, или си нормален или си в Гулаг. Но пък от Гулаг са излезли много велики мъже като Корольов и Туполев.

57

Анонимен

преди 1 месец

До Ивелин Михайлов 65. Като ти знаем "името" да не мислиш, че знаем кой си ?

56

Анонимен

преди 1 месец

От години твърдя, че жендърите са объркани хора нуждаещи се от психолог за да влязат в правия път. Този е живото доказателство, макар, че в случая сам си е помогнал.

55

Анонимен

преди 1 месец

Ивелин Михайлов, в следващия сезон се запиши в "Ергенът". 100% Ергенът ще те избере за булка, а не като оня снощи дето разочарова двете сребролюбки.