66

Да ,бе !

преди 1 месец

Ясно ! Всеобхватно трябва да се оневини НСО и да се стовари цялата вина върху умрелия ! Тези изпълнения ги гледаме вече 80 г. !!! Преди бяха партизаните-комунисти , а днес - децата и внуците на същите комунисти ! Само дето днес не се наричат комунисти , а милионери.

65

Напомняне

преди 1 месец

Тези коли не зачитат нито ограничения за км, нито се съобразяват с движението по пътищата. Нагли и безкруполни, това са колите от НСО. Ще извъртят нещата, и пак ще се размине случая.

64

Емигрант

преди 1 месец

Тук много чалга-умници бе,свидетели от катастрофи с коли на НСО,участници в инциденти с такива,скорост определят от снимка като"врачките",знаят колите бронирани ли са,а пък те не са както в случаят и още и още надраменни"празни плевни"се очаква да се появят да харчат,превръщат инцидент с жертва в предизборна агитация,а че ще ги"работят"след изборите мафиоти от списъкът Магнитски за това изобщо не се сещат, важното е с жертвата да "изсмучат" дивиденти за корупционерите ! Хамав племе,не народ !

63

Тео

преди 1 месец

Ограничение на скоростта 60 км/ч на място, където куките редовно чакалят да си хванат някого, засилил се отгоре. А дали този приятел от НСО е карал с толкова, съдейки от вида на возилото ... не! Като караш със 100+ е твърде вероятно този, който е на стопа да не те види. Подобна ситуация имаше с Лютви Местан, ама него го разсипаха!

62

Анонимен

преди 1 месец

Сега ще патят децата и внуците!

61

До коки

преди 1 месец

Питай Радев,защо колите на НСО са без застраховки.Да не са отишли парите от застраховката за рокля на Деса?

60

Анонимен

преди 1 месец

Сега ще уморят и жената, за да няма свидетели!

59

Честита Промяна!

преди 1 месец

Троловете на посолството лъжат по всички форуми, че било при разрешена скорост 90... не че 150 при разрешени 90 е ОК, но на снимката явно се вижда табелата за населено място, тоест разрешената скорост е била 50, а те са я превишили три пъти!!! А Киро дали е наредил или не да се движат с тази скорост няма значение, като кандидат да управлява държавата би трябвало да може да контролира един шофьор и да съблюдава спазването на правилата особено от неговите лични служители Виновен е колкото шофьора!

58

Анонимен

преди 1 месец

До Сега Не, това са коментари специално за противниците на руските наколенки в България - бутаформи или истински

57

Анонимен

преди 1 месец

Джигитите на пътя започват от НСО. Къде е добрия пример който държавата трябва да дава? Няма го!

56

Сега

преди 1 месец

Ако се бе случило с копейкин или с пишман музиканта пак така ли щяхте да коментирате?

55

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 56 "Изпреварвал е за пореден път и е треснал Аудито" Готина фантазия. А как го треснал под прав ъгъл?

54

Щом толкова

преди 1 месец

Се възмущавате от НСО,значи сте съгласни с Петков,че службите трябва да се реформират.Тогава гласувайте за него.

53

наблюдател

преди 1 месец

НСО могат ли да кажат, колко техни коли са засечени от камерите за скорост. Издават ли се фишове плащат ли се. или МВР знае номерата на техните коли и като ги снимат в нарушение снимките се изтриват ?

52

Анонимен123

преди 1 месец

До Коки, че и полицейските коли нямат винетки, застраховки, само един стикер за преглед. Както и др, подобни коли също. ;) Просто обърнете внимание във всеки град където ходите как са.

51

Анонимен

преди 1 месец

До Наблюдател - Ми, много ясно: Изпреварвал е за пореден път и е треснал Аудито

50

Случайно ли?

преди 1 месец

Раследват разследващите, а по същото време стотици млади хора пишат матура по "Приказка за стълбата": Аз съм плебей по рождение и всички дрипльовци ми са братя! О, колко грозна е земята и колко са нещастни хората! О, вие там горе, виеее - Това говореше млад момък, с изправено чело и стиснати юмруци..........

49

Наблюдател

преди 1 месец

Погледнете снимката, ясно се вижда, че колата на НСО е в насрещното платно.

48

Милиардер

преди 1 месец

Хайде Деяне. Хайде г-н Стефане. Вие не трябва да ми се сърдите, че Цеца и Ива са ми приятелки. Както и затова, че ви намирам ключовете на плажа. За това с тях сме си истински приятели. Защото парите изобщо не ни интересуват. Казвал съм им, че са важни, но си има и достна по-важни неща от тях. ХАЙДЕ СИБИЛЕ. ЗА МНОГОТО МИ ПРИЯТЕЛИ И ПРИЯТЕЛКИ. При това, не само от БУРГАС. В нашата ни БЪЛГАРИЯТА СЪМ СИ ИЗРАСТНАЛ. За това и съм милионер. С пари и с приятели като тях. Не се казвам ВАСИЛ БОЖКОВ.

47

До 41 данъкоплатеца

преди 1 месец

Ами да беше се пребил бе "данък", явно и ти си си купил книжката с една каруца зеле и не знаеш кой път е с предимство и кой не ! Ти си същия като Чалгаря, бърза да плюе без да знае истината ! На вас автомобили не трябва да се разрешава да си купувате, защото плюете и като шофирате и си замърсявате стъклото, превръщате го в мъгла и ставате опасни за движението, чалгари ! Засякъл го автомобил на НСО, сънувал ли си или имаш готов сценарий за всяко ПТП от комплексарщина ? Колко още такива плювалника