111

Анонимен

преди 4 месеца

Ако американците досега не са разбрали, че политиката им сами да си създават врагове е крайно глупава,то и занапред няма как да го разберат.Да им обясниш тази простичка истина е "мисия невъзможна". Същата налудничава политика я водеше навремето Адолф Хитлер и никой не успя да го убеди, че води една кьо-пава политика. Трябваше цяла Европа да бъде съсипана и в руини, а Германия да се издъни яко, за да разберат накрая немците, че сериозно много сериозно са объркали конците. Сега Америка повтаря същ

110

Анонимен

преди 4 месеца

Спойката на руско-китайското приятелство! Това е знака!

109

Анонимен

преди 4 месеца

С червен килим е посрещнат Путин, а Блинкен от треторазряден чиновник в ККП. През това време Си ита кога ще си ходи Блинкен.

108

Анонимен

преди 4 месеца

И при нас можеш да видиш доста китайци,ама на Илиенци! А на други страни Си Дзин Пин им идва на крака на посещение! Такава ни е демокрацията!

107

Сата НАТО

преди 4 месеца

До Анонимен...Така между другото САЩ са станали Велика сила - ако някой не е наясно, до 1945г. те не се броят за такава... -----////----- Къде ги четеш тия глупости?

106

Анонимен

преди 4 месеца

Прави са американците, китайците излезнаха по-алчни и от евреите.

105

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 130 Тва е все едно да питаш колко от диктатурите имат в името си думата "диктатура". :)))

104

Анонимен

преди 4 месеца

Като говориме за демокрация имам един въпрос! Колко страни в Европа имат в името си думата демокрация!

103

Гошо Тъпото

преди 4 месеца

Великите сили са само две - Китай и САЩ! Русия е в много неприятната ситуация да избира дали да стане нещо като китайски васал с все по-нарастващо китайско влияние, или да търси подобряване на отношенията си със Запада"Половината свят купува руски оръжия и руснаците правят ядрени централи на десетки държави. Това ако не е велика сила значи Бойко Борисов не е мутра."

102

Анонимен

преди 4 месеца

Едно е сигурно - от войната на Путин в Украйна най-много печелят тези които не участват - САЩ и Китай! Така между другото САЩ са станали Велика сила - ако някой не е наясно, до 1945г. те не се броят за такава... Стават Велика сила КОГАТО дотогавашните две супер сили - Германия и СССР - взаимно се унищожават по между си!

101

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 122 Влак стрела от който сърбите няма да разберат нищо, но за сметка на това ще плащат Хаха

100

Хахаха

преди 4 месеца

"Великите сили са само две - Китай и САЩ! Русия е в много неприятната ситуация да избира дали да стане нещо като китайски васал с все по-нарастващо китайско влияние, или да търси подобряване на отношенията си със Запада, но тогава трябва да признае че инвазията в Украйна е била голяма грешка, и да се изтегли от там, въпреки всички дадени жертви до тук"Русия е много по-голяма сила от колкото си мислиш. Украйна вече свърши.

99

Костя

преди 4 месеца

Хегемонът си отива. За съжаление няма да е доброволно и нашите сглобкаджии ще ни подпалят чергата, за да бранят отвъдокеанския си господар

98

Анонимен

преди 4 месеца

С демокрацията си спряхме и последния лифт за Витоша! Е какво пък,ще ходиме пеша! Хахаха! А четох,че сърбите вече имат влак стрела! Китайски! За съжаление на нашите демократи!

97

споко

преди 4 месеца

Споко, Джо и Си ще се разберат, аз така ги усещам нещата, Chimerika ще изпляска рашката.

96

Анонимен

преди 4 месеца

Я гледай! И без демокрация става да си първа икономика в света!

95

БАНко

преди 4 месеца

ЗАД ТОВА ПРИЯТЕЛСТВО СТОЯТ СТРАНИ С МИЛИАРДИ НАСЕЛЕНИЕ !!! КОЛОНИЗАТОРИТЕ ОТ СКАПАНАТА ЕВРОПА БЯХА ИЗГОНЕНИ ОТ АФРИКА , А СЕГА И ОТ НОВА КАЛЕДОНИЯ !!!

94

Анонимен

преди 4 месеца

Е като нямат демокрация китайците,като гледам въобще не им трябва!

93

Анонимен

преди 4 месеца

Егати "приятелите" :)))

92

5

преди 4 месеца

Докато Америка следва политиката "с рогата напред" и "против всички в света" не вярвам да има много приятели. Но щом в тази страна има самомнението, че те са голяма държава и са си "самодостатъчни", така да бъде! То човек при човека отива! Глупава политика, но както и да е.