50

Държавата е виновна

преди 1 месец

Всичко е мафия

49

Василев

преди 1 месец

Изкарайте парите вие. Да не дойдеме да ви ги извадим ние.

48

Анонимен

преди 1 месец

С президента Росен Плевнелиев и като министър, и като президент сме работили прекрасно. Нямаме нито един спор, който да не сме решили или тема, по която да не сме се разбрали. Не знам какво е гледал или са му предали, аз казах една истина, която всички добре знаете. Това обяви премиерът Бойко Борисов като отговор на думите на президента Росен Плевнелиев и кръга Капитал.Припомняме, че вчера премиерът пред Нова тв обяви, че кръгът Капитал му е дал министри, сред които бе и името на Росен Плевнелиев.

47

Анонимен

преди 1 месец

30 % от имотите са в спекулантите . Евреите продаваха масово . Евно са решили че цената вече е доста близо да върха .

46

Смарт пералня

преди 1 месец

Андрешко става меценат на антики, произведения на стари майстори или запален филателист. Верно, че няма да са сухи пари в дюшека, обаче като се размине пушилката по лов на недалновидни данъкоукриватели след обмяната, Андрешко изчаква мъглата да се слегне и почва да поразпродава по малко.

45

Анонимен

преди 1 месец

Не правете моята грешка да прочетете цялата 'статия'. Все едно Пешо Pycopoба на 5 мастики анализира пазара, никва разлика.

44

Прокопиев

преди 1 месец

Те парите не са мръсни а напудрени, 90те ядяхме агнешки главички, сега синчетата ни яко друсат, затова пера пенсионни фондове в офшорки, плащам на прайд протестъри

43

Смарт пералня

преди 1 месец

Андрешко вади кеша от дюшека и си купува злато, разбира се от частни лица и без документи. Има риск за Андрешко, но по-големия риск е да му се "освети" незаконното имане и да му го вземе държавата.

42

Дайте ви мръсни пари

преди 1 месец

Аз ще ви ги изпера но няма да си ги видите повече

41

Анонимен

преди 1 месец

Мда и по тая причина унищожиха още един път всичко с техните директиви. Не можело да имаш повече от десет кошера или повече от две крави. Кокошките трябва да щастливи от вноса на такива от уссрайна. Нищо няма да вадим, няма откъде и нямаме желание да ни крадете и лъжете и да ни наричате терористи докато финансирате мигрантски джихадисти.

40

Смарт пералня

преди 1 месец

*** пример. Андрешко има в дюшека 10 милиона левчета на които няма как да покаже произхода. Какво да прави? Не може да отиде в бюрото или в банката да ги смени в евро защото ще го изловят за обмен на големи суми и дори да го прави на няколко пъти, пак ще бъде изловен. Тогава остава имотната пералня. Купува няколко скъпи имота, като ги изповядва нотариално на цена малко над данъчна оценка, която за престижни имоти е до 10 пъти по-ниска от пазарната, плаща официално 10%, а останалите 90% кеш.

39

абе

преди 1 месец

каква евро зона какво евро нито 2025г нито 2025г ще влезем или вземем еврото -ЗАЩОТО тези пари са в бивши и настоящи политици ,ако искаха да приемат еврото щяхме да сме с евро в момента заедно с Хърватия - кой ще посмее да обмени няколко милиона в банка ,а и много западни банки се изнесоха от България -защо ли?

38

Анонимен

преди 1 месец

Аз мойте ги държим у буркан у мазата.

37

Джиджо

преди 1 месец

Ако само стротелно ремонтите услуги се изкарат на светло, пенсионерите ще взимат по 1500 лв пенсия а всички пътища ще са чисто нови. Майстора дето ми взе оня ден 200 лв за няма и половин ден работа, не внася и един лев в хазната от тези пари.Справедливото би би било да си плати осигурвките и данъците върху тях и за него да останат не повече от 100лв, което пак не е малко за половин ден, като се има предвид че много хора бачкат за под 50лв за цял ден.

36

Анонимен

преди 1 месец

Няма да има никаква еврозона поне още 4 години. Боко и Доган ще управляват още един мандат заедно и чак тогава. А иначе тия пари ще ги извадят на светло в един момент защото заради еврото ще падне борда . Първо се сваля борда и се влиза в еврозоната по реален курс. Тези неща не ги ли знаете. Не разбрахте ли, че ако трябва насила ще ви накарат да купувате имоти за да не изгорите с пари.

35

Роби На Комунизма

преди 1 месец

Що лъжете ме сте бедни

34

Средно

преди 1 месец

Политико олигархичната мафия с фирмите имат милиарди на черно но обикновенния българин няма нищо общо с тая работа средно.

33

Анонимен

преди 1 месец

Некои държат левчета в дюшеци, а други кюлчета в Чекмедже.

32

Стъкмистика на БКП

преди 1 месец

27 Ей Шумкар средно да ви пушиш курац къде са ми парите бе?!

31

Анонимен

преди 1 месец

Всеки който плаща данъци храни мафията.