82

Анонимен

преди 1 месец

ПП - Убийции! УУУУ

81

Анонимен

преди 1 месец

Неспиране на знак Стоп е едно от трите неща за което директно късат на изпит! Без значение колко точки имаш до момента, директно те свалят от колата

80

Анонимен

преди 1 месец

До Какво ни донесе? - "Тоя ся ще се позове на канадското си гражданство и ще духне..." Е ,как нали се отказа от канадското гражданство ,даже документи показа :))))

79

Христо Христов

преди 1 месец

До mery/72 "Важният, охраняван Кирчо може да издейства лечение на пострадалата във ВМА или Правителствена болница." - и каква му е личната далавера на Киро?

78

Христо Христов

преди 1 месец

До Жалко за хората/75 "Защо Кирил Петков е позволил на гавазите да карат като бесни?" - защото е про'с'так, но не толкова про'с'т като про'с'таците дет гласуват за него.

77

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 70 - "Това са ФАКТИТЕ" Докато няма експертизи ,няма факти .А това ,че не е спрял на Стоп-а са само приказки ,без доказателства .Та така с "ФАКТИТЕ".

76

Христо Христов

преди 1 месец

До ***/5 "Кара с 120, лъже в документи,а сега и 2 човека на съвестта му" - объркал си се нещо - Киро и съвест... вероятно се подиграва докато пошмърква за форма.

75

Жалко за хората

преди 1 месец

С колко км е летят джипа на кирчо? Разбира се, ще изкарат човека виновен, но това е път с позволена скорост 80. Аудито на човека беше преполовено. Трябва да са го ударили поне с 150. Защо Кирил Петков е позволил на гавазите да карат като бесни? Ако въобще е бил адекватен, той не е ли наясно, че тази скорост не е за този път? Все въпроси, на които отговори няма да има. Само Бог да прости и ще направя всичко възможно. Ами да беше помислил преди да убиеш двама. Държавата ни убива придоби нов смисъл

74

Кмет

преди 1 месец

Троловете на ГЕРБ много трости.

73

Анонимен

преди 1 месец

До Бай Дрън, ти ще трябва да се криеш ако те набарам

72

mery

преди 1 месец

Да не се бавят а вдигнат Спартана и да транспортират жената в София. Важният, охраняван Кирчо може да издейства лечение на пострадалата във ВМА или Правителствена болница.

71

Бай Дрън

преди 1 месец

А защо крият Ленчето?

70

Анонимен

преди 1 месец

Някакъв нарушител, който не признава знак СТОП се опита да убие Кирил Петков, без значение умишлено, или не! Това са ФАКТИТЕ, всичко друго е тpoлска пропаганда!

69

Къде е?

преди 1 месец

Къде е оня с вдигнатия юмрук? Защо го няма,защо не вдига пак юмрука си и да вика-канадци вън?

68

Анонимен

преди 1 месец

До коментиращ Васил, мpъcен убиец!

67

Васил

преди 1 месец

Кирил Петков - мръсен убиец.

66

Анонимен

преди 1 месец

Пп избиват избирателите

65

Амииии..

преди 1 месец

Не само на жената - тежко е състоянието на цялата държава след смрадливото , некадърно управление на бездарниците нагли като Про100 Киро, Кокорчо,Боко, Бойкикев, Гнома , Хиена Бориславова, баджанаци, Лорери и цялата кохорта крадливи мошеници обсебили България !!!

64

Кико от Корал

преди 1 месец

Карахме с 20 км в час, специално инструктирах шофера. Онзи с аудито се включи с 120, с дрифт на ръчна, от разклона. Питайте Найо, той беше с мене, даже снима да покаже как аудито ни се врязва странично в джипа с 120. Чесна коралска, така беше, гръм да убие Лена ако лъжа.

63

Какво ни донесе?

преди 1 месец

Тоя ся ще се позове на канадското си гражданство и ще духне...Какво ни донесе пормяната? -Лъжа-канадско гражданство, кражби- Лена и кражбата на бизнес и фирми, убийства, гориво 3,60-и всеки лев на литър в джоба на кокорчо,инфлация, неморалност ...Нищо построено,нищо направено....