52

Софийски

преди 4 месеца

От къде накъде Кирил Петков го вози НСО в предизборната му кампания? Той прави предизборната си кампания с държавни пари! В закона ясно е казано кой има право на охрана от НСО. А Найо Тицин пък е никой! Ако такава ще е промяната не благодаря!

51

...

преди 4 месеца

И с просто око се вижда, че за се смачка така колата сгъната почти на две, джипката изобщо не е карала със 60км. Това са поне 100-120км.

50

Боби

преди 4 месеца

Смърт за Кирил Петков и компания предатели като него. Точно с такива катастрофи ще ги изчистим от политиката завинаги. Жалкото е, че при тази катастрофа загина невинен човек, а Киро оцеля.

49

карачанаков

преди 4 месеца

До До Питане? ,,Тъй като Кирил Петков, напълно законно и с право е там, той може да вземе със себе си който иска. Така е по закон.,, ...дори Лена и малкото ли Ве?

48

обаче

преди 4 месеца

Че джипа вероятно се е движил изключително бързо е почти сигурно. Те редовно така си карат от НСО. Че дядото не е спрял на Стоп, вероятно е така и той е виновен. Но аз се чудя защо всички уж знаят, че ограничението е 60 км/ч, а знаците липсват. Къде са знаците. Сутринта и репортажи по ТВ го потвърдиха. Пак АПИ и държавата не са си свършили работата.

47

Alow

преди 4 месеца

Той е с кола на НСО и е Господ няма за него правила по пътищата има сирена !!!!!!!!!!!!!!!

46

Алекс

преди 4 месеца

Ограничението 60 км/ч е сложено именно,за да може водачът от второстепенния път да види автомобила на главния и да му осигури предимство.Съдейки от пораженията по Аудито,джипът на НСО се движил с много над ограничението.Вероятно скоростта е била над 100 км/ч.Няма нужда от експертиза.Джипът има GPS и скоростта е записана,но едва ли ще я разберем.

45

карачанаков

преди 4 месеца

Това е атентат и естествено дело на Борисов и Пеевски нали Кирца?

44

Евроатлантик

преди 4 месеца

Трябва да се включат и от военно разузнаване. Тук намирисва на руска следа. Почерка е на Кремъл, атентат срещу европейски лидер, кандидат за премиер на България

43

До Питане?

преди 4 месеца

Да, има право. Тъй като Кирил Петков, напълно законно и с право е там, той може да вземе със себе си който иска. Така е по закон.

42

Питане?

преди 4 месеца

Ика ли право Найо Тицин, Пи ар на Петков да се вози в кола на НСО и да бъде с охрана?

41

Анонимен

преди 4 месеца

Виновникът за катастрофата е Кирил Петков!

40

гост

преди 4 месеца

Много хора, който по това време са пътували Варна-Добрич или Добрич- Варна пишат, че жипа се движел с много висока скорост. Жена написа, че и през село Стожер е минал с бясна скорост.

39

sherlock

преди 4 месеца

"ограничението на скоростта е 60 милометра (???!!!)в час."

38

GTI 2.3 V5 150 коня

преди 4 месеца

а на мене кат ми светкат коли на НСО на магистралата с 250+ да им се махам ако не се махна ко ше стане :)))

37

Бай Дрън

преди 4 месеца

Теоретично, ако караш със 60 е 36 метра, като се включи и феакцията на шофьора от 15 метра. Тия автомобили се тестват при страничен удар с 50 км/ч. Във вратите имат греда, която трябва да предпази точно от подобни удари. Ако все пак шофьорът на НСО има спирачен път, то от 60 скоростта е спаднала и е станала безопасна. Странно, че шофьорът на Аудито е починал. Според мен това НСО е хвърчало поне със 120.

36

Анонимен

преди 4 месеца

Добре че е Боко. Ако беше оставил Кирето да си прави съдебни реформи, сега можеше на случаен принцип да му се падне някой съдия, дето не трябва и да стане проблем. Но Боко и Пеевски са мъдри хора и внимават да не стават грешки. Сега ще разследва само който трябва и всичко ще е ок.

35

КАН КРУМ СТРАШНИ

преди 4 месеца

Преди да се стигне до политиците , всички шефове на УБО НСО полиция и жандармерия , купените типажи , вземе им жените и ги хвърлете в приют с клошари където да ги изнасилят и изядът живи , след това гледайте агонията на ревящи шефчета , и тогава ще им кажем търсете си правата :) докато това не стане робите ще си бъдат роби

34

Съдебна реформа

преди 4 месеца

Какво ще разследва? Всичко е ясно от самото начало. Кирето е съвсем невинен. Виновен е единствено и само загиналият. Да пускат 10 тройни експертизи, които, по неоспорим от никой простосмъртен начин, ще докажат, че е така, както ви казвам, и да приключваме случая.

33

Просто Киро

преди 4 месеца

Прецакахаме с некъв стар джип да се движа. На всичкото отгоре момчетата от несео се оказха големи xюмнета да ми прецакат предизборното изживяване по този начин.