360

a3(tri)=Moskwitsch

преди 1 месец

Този дядко русофил дето Кики го е утепал много ми напомня на старите дето караха москвичи и не знаеха на чии хора са, ама си караха. И то и сега си ги има. Като оня дъртия, дето щерка му му купила неква яка Шкода Октавия и той се напил на 90 година па я изтрескал, заедно с 20 други коли, вика "има ли сажди", после идва БТф новинарката и вика "ще карате ли пак" а бако разправа "Ще карам не, ами докато ПУКHA ЩЕ КАРАМ!!!" ахахаххаха това дъртите са големи сладури братче. :D

359

ГЕРБ

преди 1 месец

По времето на генерал Бойко Борисов НСО се движеше с 50 навсякъде, а на магистрала се движеха със 100-110. Единствения път, в който генерал Бойко Борисов се е возил с 200 е на затворения очастак на магистралата, за да пробват настилката с пилот от формула едно зад волана и патрулни автомобили на всеки 15 метра. След като е приключил експеримента, тиквунчо повече не си помислил да вдига високи километри, камо ли пък да крадни, НАЛИ ГЕРБУРУГИ?

358

СЛУЧВА СЕ

преди 1 месец

И на мен това ми се е случвало няколко пъти но единия път карах с около 50 и успях да спра, а в другия случай карах с 40 и пак не ги отнесох. Явно може да не се правят катастрофи, но трябва да се кара внимателно. Иначе *** има навсякъде. И стари хора очевидно. Аз съм изживявал най-големият си ужас в кола с дядо ми, който не виждаше и трябваше да ни закара на нивата да работим и пресякохме главен път с жигулата направо щях да се оcepa вътре като видях един тир как наби аварийни спирачки хахаха

357

Поли

преди 1 месец

Самозабравили се,напаст те това с ППДБ Наистина трябва да си без мозък или лъжец,мошеник като тях ,за да гласуваш за такава пасмина.

356

Алекс

преди 1 месец

Защо в статията не пише с каква скорост се е движил автомобилът на НСО? На такива кръстовища има ограничение на скоростта,за да може водачът,който излиза на пътя с предимство да пропусне автомобилът с предимство.От снимката става ясно,че автомобилът на НСО се е движил с много над ограничението.

355

кошче метър на два

преди 1 месец

Единият б0000...лук не спира на стоп и отнема предимство. Другият б...лук кара като, че пътищата са му бащиния. Третият б...лук пък продължава да ползва държавна охрана и транспорт без да е никав... Абе трябваше всички б....луци да имат една и съща съдба!

354

Бързи и яростни

преди 1 месец

Да дават още такива *** филми по телевизиите, и после всеки ден опяват поредната жертва....

353

Анонимен

преди 1 месец

Пазвантинът не е карал с 90 км/час. Най-малко с 120 км/час е карал тоз kaтил.

352

Тревожно

преди 1 месец

Слава Богу, че господин Кирил Петков е невредим след този адски сблъсък, разминал се с една жертва.

351

Боби

преди 1 месец

Как не загина тази смрадлива ***. Аман вече от предатели.

350

Анонимен

преди 1 месец

Киро е нашият Полит Ковид.

349

Анонимен

преди 1 месец

Няма Киро - Няма Проблем, . . . пред сладкарница Шекеразадна безплатните тулумби спряха след като Кирливецът проговори че ще спира Изборите'24

348

Смех.

преди 1 месец

Аз имам книжка от 12 години и имам само една лека катастрофа. Айде обяснете ми как Национална Служба за уж ОХРАНА има на година по 12 катастрофи. И тези се предполага, че пазят живота на елита на нацията.

347

ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО

преди 1 месец

Народа много ще се изкефи някой път да стане катастрофа между два кортежа на НСО, тогава вече ще ви съсипем от гаври. И не си правете оглушки. Това рано или късно ще се случи. И ще ви се смее цяла България.

346

Гошо

преди 1 месец

До ВИДЯХ ПРИЧИНАТА!!!!!Има знак 60км/ч още в началото на спускането, който важи за следващите 2 км.

345

До ВИДЯХ ПРИЧИНАТА!!

преди 1 месец

Нищо не си видял. Там си има ограничение 60 км/час, поне до вчера. Сега изведнъж станало 90 според новините по БНТ1...

344

Хм

преди 1 месец

С колко е карал шофера на НСО? Егати транспоретерите.

343

Анонимен

преди 1 месец

Главореза Кики е бързал да гледа финала на Ергена.

342

кслк

преди 1 месец

Шофьорите от НСО не трябваше ли да бъдат добри шофьори? И да предотвратяват ПТПта? А не да връхлитат със самочувствие - "пази се идвам с двеста", газя не ми пука, закона ме пази?

341

Ба тоо дзвер

преди 1 месец

Ба теа жувотни от НСО, ше каеш че нарочно са купили такъв здрав джип, че като стане катастрофа, на тях нищо да им няма, а другия да умре на место.