52

До Анонимен 56

преди 1 месец

Значи как очакваш от кой да е путинофил да може да знае да чете и неща от сорта!? Кажи му путинофил и не го обиждай повече!

51

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен39 Пеше е избягал от Ивангород /Русия/ в Нарва/Естония/.Дели ги една река.Минаваш моста и си в Естония.Чети статиите.

50

Анонимен

преди 1 месец

Родина- мать зовет! - майтап бе, уили! Дай Боже всекиму!

49

Алекс

преди 1 месец

По-добре в чужда страна в къщата на мама отколкото в Украйна HIMARS да му разпука кратуната.Добре,че не е чист крепостен и има литовско гражданство.Така е успял да се спаси от задължението да се бие за богатството на Жужака и метресата му Кабаева.

48

А бе вие в редакцият

преди 1 месец

имате ли географски карти за да видите как се бяга от Русия . . . след като избяга от Русия пеша?

47

Джими Стоун

преди 1 месец

Тоя прилича на янки... Нали мразиха запада тия, а се обличат така...

46

Анонимен

преди 1 месец

ала пугачова е дърта вещица с корекции и ботокс, муcypa като тъпан. Фанала си някакъв евpeин с изкуствени зъбки, по-млад с няколко десетилетия от нея. Руснаците я забравиха, пък и спряха париците й. Мъка...

45

Иви

преди 1 месец

То пък , защото някой го е търсил !!!! АЛОУУУ Там е доброволна договорна служба - за участие в СВО! Редовната наборна армия, се занимава със охраната на Русия, и не участва в СВО! Престанете със скалъпените си смотани новини. Защото виждаме как ги ловят в 404 момчетата!

44

Анонимен

преди 1 месец

Спрете да лъжете, защото мобилизацията в Русия е само на мъже, които са ходили в казармата. Това не е Украйна! Пресняков не е ходил войник и няма какво да прави на фронта

43

Анонимен

преди 1 месец

"Как глезеният внук на Алла Пугачова избяга от мобилизацията в Русия? "Тъпо заглавие.. А какво трябваше да напри..да отиде на фронта и умре заради болното сънание на *** ли ?

42

Анонимен

преди 1 месец

А Чулпан Хаматова научи ли вече естонски?

41

о ни моа поече

преди 1 месец

писна ми от вас

40

Анонимен

преди 1 месец

А как върви могилизацията? Наркомана намери ли вече 500 хиляди за пушечно месо?

39

До 17

преди 1 месец

"Майка му Кристина Орбакайте е етническа естонка!" Това откъде го измисли? Бащата на Кристина е Миколас Орбакас, който е литовец. Така че самата Орбакайте е наполовина литовка, наполовина рускиня.

38

вкиснато зеле

преди 1 месец

Срок на годност : 20.05.2019 - 20.05.2024

37

анонимен

преди 1 месец

Така е в Русия. Пугачова е била идол за много поколения руснаци и открито никога не изразявала някакви политически пристрастия. Сега държавната пропаганда я превърна в един от най-мразените хора (както преди нея Макаревич, Ахеджакова и др.). Защо ли? Защото си позволи да надигне гласа си срещу войната и то пак не толкова директно. Тези хора, макар и малцинство, заслужават адмирации. Значи все пак има надежда, че не всички там са зомбирани и някои все пак успяват да запазят разсъдъка си.

36

Анонимен

преди 1 месец

Пеша избягал от Русия в Щатите, вероятно през Беринговия проток докато е бил замръзнал през зимата. Алоъъъъ днесаааа, чувате ли се какви глупусти пишетееее?

35

адолф

преди 1 месец

Всеки гледа да избяга от Ко Чинката.Само нашите от възраждане бленуват за матушка рассия ама държат парите си в евро.

34

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 17 Майка му може да има естонско гражданство, но се срамува от това. Тя сега драпа за USA гражданство. Баща му е чеченец, мафиот. Сега майка му е разведена с баща му, върти си *** на три континента. Никой в Русия не може да се сети за нещо хубаво или правилно извършено от този, майка му, баща му или баба му през последните 30 години

33

Анонимен

преди 1 месец

От могилизацията избяга, а от чичко новичок?