24

Анонимен

преди 4 месеца

До 24 - ти наивник ли си ?

23

Анонимен

преди 4 месеца

До Сега всички - Сега всички, ама друг път. В цял свят това не се прави има много добра причина, да не се прави. Ще оставя на теб, да разбереш защо.

22

Анонимен

преди 4 месеца

До Някой запита - АЛексей Петров беше противник на много хора. Имаше причина, защо искаше, да е наврян покрай служби и да дърпа толкова много конци. Просто беше единствния му начин, да оцелее. Цяло чудо е, че изкара до днешни времена.

21

Анонимен

преди 4 месеца

До Щуро - Вече го видяхме и писаха такова менние. Дай нещо нов!

20

Щуро

преди 4 месеца

...50 000 лв. от тази сума е за неимуществени вреди, а останалата - за неимуществени... Не е ясно обаче, но това е много високо качество на журналистика и пруф ридинг коректора.

19

Анонимен

преди 4 месеца

да е жив и здрав довечера ще пия една бира за него

18

Зозо

преди 4 месеца

На Петров вече пари не му трябват.

17

Някой запита

преди 4 месеца

ли се в прокуратура, следствие, съд, защо само противници в бизнеса и политиката на Борисов се ликвидират ? В каква насока се водят разследванията на жертвите ?

16

Анонимен

преди 4 месеца

Докога некадърните прокурори няма да носят лична отговорност - хайде сега те да платят тия пари, а не бюджета. Че и бонуси си раздават, закривай тая жалка съдебна система.

15

Анонимен

преди 4 месеца

какво значи "прокуртурата дължи" бе , миsiрска медия такава, това са парите на данъкоплатците, източени от некадърни следователи и прокурори! След такава излагация, най-малкото трябва да бъдат уволнени или да си платят сумата!

14

Анонимен

преди 4 месеца

До Следовател - Алексей знаеше, как стават тези неща. Никой не държи нищо важно на телефона си. Не и когато е на това ниво.

13

петре

преди 4 месеца

Петре Бойчев, оправи си грешките... бързал ли си, мислил си си, че тази новина ще бъде бум ли..., не знам:" 2105г. ", "неимуществени вреди, а останалите неимуществени"

12

Емигрант

преди 4 месеца

"....50 000 лева от тази сума е за НЕИМУЩЕСТВЕНИ вреди, а останалата за - НЕИМУЩЕСТВЕНИ" край на цитата ! Каквато ви е журналистиката, такава е и държавата - МИСИРКАДЖИЙСКА ! Една статия тук нормална и приличаща на истинска качествена жрналистика не може да се намери в този сайт собственост на някоя бандитска групировка или под нейна финансова опека ! Тук е цензура с явна целенасоченост !

11

Анонимен

преди 4 месеца

Докато Борисов е с власт (и не си правете илюзия, че я няма) ще е така.

10

Следовател

преди 4 месеца

Най-много изкяриха тези , които го убиха и взеха на това отгоре и телефона му! В телефона му има ужасно много информация за политическата *** в България , която управлява толкова години и държи държавата ни на дъното на блатото!

9

Сега всички

преди 4 месеца

По веригата от следователи и прокурори, да изплатят обезщетението! А някои дори получиха парична награда от ВСС за добре свършена рабрта.Най- накрая да се въведе регресния иск!

8

силно загрижЕна

преди 4 месеца

От Рая ли?!

7

Истукан

преди 4 месеца

Борисов се оправдава с Алексей, че той бил бащата на коалицията ГЕРБ-ПП. Какво общо има Алексей със сараите на Борисов и палатите на Кирил Петков и Асен? Това са мулти-милардери, които не им трябват брокери.

6

Виктор Юго

преди 4 месеца

Човек, който всички знаеха какъв брутален джелатин бе, никога не скъсал с криминалитета, посмъртно започнаха да го митологизират като някакъв гуру и мъдрец, даже две-три джорналяйки се скубят- коя му била по-близка.

5

Я па я..!

преди 4 месеца

Съпругата и дъщерята да заведат ново дело , че убиеца още не е хванат. Дори не знаят кой е.