152

Академиче Мрънколай

преди 4 месеца

Таз Темелкова е една посредствена *** женица...Та тя няма нито една статия в SCOPUS нито едно цитиране!?!? Резилллл

151

Кеф, кеф, кеф

преди 4 месеца

Трифонов стана ли професор по музика?

150

Кмет

преди 4 месеца

Без протести тези уж учени хора нищо няма да направят.Ама са бъзльовци и зависими партийни некадърници без чест и достойнство.В Белград професори водят протестите и известни артисти.С извинение за тук там останали честни и почтенни

149

Професор

преди 4 месеца

Много сме малко и със смешни заплати за безценния продукт, който даваме!

148

Анонимен

преди 4 месеца

закривай и без това и държава се закрива

147

Противоречие

преди 4 месеца

През ДЕКЕМВРИ 2023 Е ГЛАСУВАН ЦЕНТРАЛНИЯ БЮДЖЕТ на БГ ЗА ЦЯЛАТА 2024 Г.Там тези 150 милиона за увеличение на заплатите ДОПЪЛНИТЕЛНО НЕ СА ПРЕДВИДЕНИ!! Идват изборите ( 6- ти поред) и нашите политикани от ГЕРБ и ДПС се сетиха в последните му дни на 49 парламент да пробутат поправката в ЗВО с нормата от 180 % над средната заплата в БГ- толкоз да била и на доцентчета и професор чета, които *** по цял ден!? Еее де е Киро на Кирия,где е той?!? Пари НЕМАААА ВСИЧКО СЕ КРАДЕЕЕЕЕ02

146

Анонимен

преди 4 месеца

Не учете повече от 10 клас, даже това е много.Ако имате деца накрайте ги да се освободят от матрицата на т нар образование и наука.Повече природа и пълноценен живот.Днешната цивилизация е тотално осложнена и болна от това.Виждате раковите образование като ***, пластични херургии, медии.Това е зло , което показва, че сме в края на цивилизацията.Ще се почне отначало отново.

145

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен Качественото образование е много скъпо. Тука бг чорбажия дава за имоти 1 милиона $ но за ВУС не иска. Получава буклок накрая за толко пара толко.

144

Анонимен

преди 4 месеца

С ИИ навлизаме в постчовешкия свят, където и човека ще се промени.Ще имаме пост човеци и ново общество, ако изобщо може да се нарече така.Пост хомо сапинс.Какви професори, какви магистри...Тия още са си в социализма.

143

Анонимен

преди 4 месеца

Пенсионират ги на 40 по една пенсия 500 лева и се решава проблема. И без това ше има яки съкрашения заради ИИ.

142

Анонимен

преди 4 месеца

То заплаткатае в резултат на продукта , а разправят , че образованието е много кофти продукт по настоящем . Не се плаща да се работи , а се плаща за свършена работа и качеството на произведеното ."Колко ще ми плащаш за да ти работя " отговаря за манталитет на чистачка .

141

до

преди 4 месеца

Е те нали самите професори допуснаха мутрите в университетите, че и магистри и доктори ги правят, хонорис и тн.Никой не ви е крив, когато ядохте кюфтета не ревахте, а сега ревете!

140

Анонимен

преди 4 месеца

ИТ даваха заплати но ИИ ги съкращава и там спада и съкрашения. ИИ прави и професори излишни.

139

Винету

преди 4 месеца

До 141. Ей, така и не се научихте, че Борисов не е бил министър-председател 13 години, а по-малко от 10. И за твое сведение е доктор на науките, бил е главен секретар на МВР, два пъти кмет на столицата и три пъти премиер. Колко българи са постигнали това? А ти бе, оххлюв невзрачен, ти какво си постигнал в жалкия си живот?

138

Анонимен

преди 4 месеца

Извод:не си губете времето с учене, озобено с магистратури , докторантури и глупости.Работете здраво, другото ще си дойде само.

137

Анонимен

преди 4 месеца

Като идеш в БАН само фирми и работат и часни уроци и с неколко фирми а точат и държавата.

136

Гледна точка

преди 4 месеца

Ами че те футболистите взимат много повече от професорите, макар да са едно прости ритнитопковци. Така че, образованието и титлите не са достатъчен критерий за размера на заплатата. Затова и хигиенистите ще взимат повече.

135

Анонимен

преди 4 месеца

Професорите го играят на аристокрация.Така са гледали на работещите аристократите и са им завиждали ако се доближат малко по -стандарт до тях.Уви, революцията на технологиите помете и тази аристокрация търтеи!

134

Анонимен

преди 4 месеца

С капацитет на чистачка може , но със заплата не може , академичето Сапунчев се уреди с министерска заплатка , така се прави , макар и за щастие за кратко .

133

Статистик

преди 4 месеца

Въобще не им съчувствам. Университети във всяко село. Качество без коментар.