73

ГАДОРЯН

преди 1 месец

Мирните преговори ще са когато ВС на РФ цъфнат на укро - полската граница. Което в светлината на настоящата офанзива не е чак толкова далеч. Свидетели сме на нещо от сорта на Операция Багратион.

72

Нане

преди 1 месец

Руснаците през има няма 100 години смилат укрите от бой, щото са безбожници... ===)))

71

Истината

преди 1 месец

Световният ред за Югославия и Либия защо не важеше? Дали НАТО не разруши следвоенната архитектура в света пръви?Истината е само ЕДНА независимо дали ни харесва или не!

70

Анонимен

преди 1 месец

Имахме едни познати с малко дете, което казваше не "искам сладолед", ами със сопнат тон "щом пък толкова искаш, купи ми сладолед". Урсулата ми заприлича на него. Тая си въобразява, че те ще поставят условията. Преговори, когато Русия ги поиска, на такъв етап са.

69

Танго

преди 1 месец

Рядко влизат тук,петолъчков. Но винаги в коментарите има шизота,като теб! Блажат в евро,ревът за рубли хахаха. А тоя пиянgypник Христо Христов,просто ми се е набил. Той е в топа с плачевните коментари! А ако вашата русия,дето не искате и на снимка да в видите,беше толкова добре,нямаше да се налага да налазвате всякакви форуми и да убеждавате,как всичко там е наред. Ама от де акъл. За минималният надник днес си достатъчен хахахах . Лека вечер,асматици

68

Анонимен

преди 1 месец

Бурсула първо да разреши проблемите с Расизама срещу Българите, в германистан Българите а не гражданите на България от Ром и т. Пройзход защото те имат права и все делят тоя Българин тоя от тез той има права, тоя няма, расизъм на работа, расизъм в медицината расизъм в администрацията дошли разни наглеци от Португалия, Гърция, Италия, Полша, Южна Азия, северна Африка родени в германистан и се правят на големи Расисти немци.

67

Христо Христов

преди 1 месец

Когато Русия чакаше да се изпълнят Минските споразумения и настояваше за срещи за това, когато 2021ва година Русия настояваше и правеше ВСИЧКО възможно да има преговори, за да се избегне войната в Украйна, КОЙ им обърна внимание? Де беше тази нагла и спаружена баба? Мн ачкай Путин е, затривай лицемерния о никому ненужен ЕС!

66

Djklmn

преди 1 месец

Голяма амнезия ги е обзела евро атлантиците, косово, ирак либия, израел, все против международното право. И не е Путин

65

до 666

преди 1 месец

Кога?

64

Анонимен

преди 1 месец

До 666 63. Щом си рекъл...

63

Анонимен

преди 1 месец

До 61. Безаналогово си глупав.

62

666

преди 1 месец

Русия ще бъде унищожена

61

Анонимен

преди 1 месец

Тази жена изобщо не е наясно със ситуацията. За какви преговори бълнува!? Преговори имаше преди години, имаше и Мински споразумения, които бяха изпратени в кошчето за ***. И това плоско същество е начело на ЕК!!!

60

Путински Рашистан

преди 1 месец

Безаналоговата Русия с Безаналоговите оръжия се оказа Безаналогово оакана до ушите и Безаналогово презряна и отритната от цивилизования свят.

59

Анонимен

преди 1 месец

И защо да ти вярва, когато я излъгахте с минските споразумения... Даже открито си признахте че изобщо не сте имали намерение да ги изпълнявате.. Никакво спиране..

58

Анонимен

преди 1 месец

До Танго 57. Ам ти що си "тук" и се занимаваш с безмислени неща ? Явно от години...

57

Христо Христов

преди 1 месец

Скоро ЕС ще плаща репарации... както България плащаше на Гърци до средата на 70те. И виновните ПАК ще са гласуващите за немските "интелигенти". Факт.

56

Танго

преди 1 месец

Глупостите идват от шизофреците като теб и тоя Христо хахах. 5-6 безделника драскате с различни имена тук от години.. Толкова ли нямате работа и смислен живот? Забравих,нямате-вие сте евтини копейки

55

Анонимен

преди 1 месец

Почнаха да клякат! Не им се хвърлят вече пари на вятъра! Само, че първо май ще си вземат Харков и Одеса и тогава може би!

54

Шефрет

преди 1 месец

Късно е чадо за прошка))