148

До ОНЗИ

преди 1 месец

Копейка много се пениш бе! Леко че ще напълниш кюлотите! Изяш си гречката и легай до тьотката си.

147

Твърдо

преди 1 месец

Рушняшките солдати наторяват мощно Украинския чернозем. Лошото е, че те и техните близки не осъзнават блатото в което затъват заради жужак от розовия бункер на красната плошчад.

146

ОНЗИ

преди 1 месец

Абе 177 когато заиграе ултразвука мисли за собствения си пърдялник - ами много ще вониш !!!

145

Анонимен

преди 1 месец

200 000 бандеровци загинали заедно с нацистите в борбата със СССР, срещу над 4 милиона загинали с народите на ССР срещу нацистите. Гражданинът Зеленски се изгаври с дядо си, бил се на страната на СССР срещу нацистите. Толкова за днешните управници на Украйна.

144

анонимен

преди 1 месец

Тези в Кремлин направо с конкурс "Най-големи морални у-р-о-д-и" са избирани.

143

Анонимен

преди 1 месец

Да

142

ОНЗИ

преди 1 месец

ЗАПАДЪТ защо не си спомни времето на хитлер и наполеон !?!?!? Или иначе казано - СТАЛИН и КУТУЗОВ !?!? Идва ред на ПУТИН - ами да ги преспива без възможност за ХЪРКАНЕ !!!

141

Анонимен

преди 1 месец

В гр. Бровари Украйна, украинец се самовзриви с граната заедно с Укронацистки dивак който се опита да му връчи призовка. Укронациста засега е жив заради бронежилетката и рева като жена но няма да го бъде крещя турникет, турнике Ама като му снеха жилетката беше много зле на куче кучешка смърт. Това заслугават всички Укронацисти кучешка смърт.

140

Анонимен

преди 1 месец

Наглите укропитеци откраднаха парите за отбранителната линия, която трябваше да задържи руснаците. Вместо километри укрепени траншеи има изкопани в калта траншеи, които не пазят и от вятъра. Затова мобилизираните насила нещастници се предават, поне да оживеят.

139

Крим е американски

преди 1 месец

На никой не му пука за Украйна, САЩ воюват за Крим, Крим е техен защото го получиха 2014 г, а Путин им го открадна. Крим е непотопяем самолетоносач който контролира източна Европа, и от който цяла Русия е като на длан за удари на американската авиация. Американците щяха да го превърнат в огромна база с подземни хангари които дори и след ядрен удар техниката ще оцелее и тогава Русия нямаше никакъв шанс. Но плановате им се провалиха, сега са в истерия от загубата на Крим.

138

Анонимен

преди 1 месец

НАТО са страхливци. НАТО вече е един имотентен съюз, който нищо не може да направи и никой не може да защити, и няма никакъв смисъл от него. САЩ могат и сами са се пазят, не им е нужен НАТО, НАТО беше само за натиск върху Русия, но се провалиха. САЩ нямат намерение сега да пазят умиращия ЕС.

137

Анонимен

преди 1 месец

В резултат на пореден терористичен обстрел на Белгород е повредена жилищна сграда. Жертвите стигнаха 19. Един от входовете на десететажната сграда е напълно срутен. Десетки хора са блокирани под развалините. Почивен ден, неделя... Обеден час... Повечето са си вкъщи в такива моменти.

136

НАТО

преди 1 месец

Позорище. Лавров се гаври с НАТО, а целият свят гледа и се смее.

135

Анонимен

преди 1 месец

А бе, какво става с влизането на НАТО в Украйна бе? НАТО защо го е бъзе да влезе в Украйна бе, а?

134

Смех

преди 1 месец

Инатът на Запада е необясним. Някой му подшушна на тоя Запад, че Путин ще влиза в Париж. И станаха меките китки и умуваха да пращат мъже на заколение, без опит за никаква дипломация, юруш... И същият този Запад сяда да си прави смерката без кръчмаря. Е как става тази работа? Тоя Запад требе да в много *** да решава без втората в света армия по сила... 2ка по геополитика за Запада!

133

дали?

преди 1 месец

Дали НАТО ще изпрати армиите си в Украйна? Или може би само американските военни ще участват? На фронта в Украйна?

132

Жалка картинка

преди 1 месец

И Западът е готов с героите от Евровизия с дълги и прави краставици отзад да се бори с Русия.

131

IQ 3.14

преди 1 месец

До Анонимен158 тая война дето плашат с нея е трябвало да се случи малко преди наборите дето трябва да се бият в нея станат на по 60 години, все още има учения на ГЗ, НВО и ОСО. и съответно и потниците и чичаците са единствените, които я споменават в ежедневната си реч. при положение, че отдавна няма паритет в конвенционалното въоръжение, а китай резко им писна да играят на ерефия вътрешна гума, аз лично на местото на лавров бих бил доста по умерен в изказванията си. що, днеска шойгу, утре шобля.

130

Христо Христов

преди 1 месец

Русия да стяга атома. НАТО разбира само от това.

129

ВЪПРОС

преди 1 месец

Подкрепа - Дерзайте Братя Руснаци срещу Нацистите - Днес Спряхме Опит за Кражба от Българските Пенсионери в Размер на +100 000 000 лева за Украинските Нацисти .