9

Анонимен

преди 1 месец

Какви млади българи от 6 милиона 2 милиона и половина са пенсионери и близо 2 милиона джунгали колко да са, младите

8

Зозо

преди 1 месец

Колкото и да гласуват, Боко ще мачка с 30% :))))))))))))))))))))))))))))

7

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 5 - Не знам брат ... едно време младите гласуваха първо за новото СДС ... После за БСП ... после пак за СДС.

6

Анонимен

преди 1 месец

"казват, че в последната година не са участвали в дейности в полза на обществото подписки, протести, изпращане на писма до политици. Най-често онези, които са предприели подобни действия, са насочвали усилията си за защита на човешките права и равенството, както и на природата." - В полза на общестовто е, да си добър човке, да си плащаш данъците, да еправиш рпестъпления, а не да прегръщаш дървета и да се опалакваш, содомията и рязането на полови органи не е обществена норма ..

5

Анонимен

преди 1 месец

Жалко че нашите придъртели копейки не оставят САМО младите хора да гласуват, и те да определят бъдещето си, такова в каквото искат да живет, а не каквото им натрапват разни дъртаци с остарелите си разбирания, дето още се надяват пак да отворят ТКЗС-тата

4

Днес бг

преди 1 месец

Проучването е извършено онлайн между 4 и 12 април. Отговори са дали 26 189 граждани на ЕС на възраст между 15 и 30 години. ???Защо питат малолетни , които нямат право на глас пк закон ? Анкетата е 100% невярна 15,16 и 17 годишно нямат право на глас

3

Ива Тузарска

преди 1 месец

Ами да. Ще гласуваме ! Видяхме какви гов.на изтропаха досега управляващите. Време е да се разкарат и на тяхно място да дойдат млади, интелигентни българи със визия за 100 години напред.

2

Анонимен

преди 1 месец

Да го дуат бедните руски пропагандатори, яжте картофи цял живот! Хвала на ЕС, Митрофанова може да лъска....

1

Тачо

преди 1 месец

84%процента от младите българя са неграмотни и с промити мозъци.Натъпкани до пръсване с пропаганда и от двете страни,те са неспособни да анализират и отсяват самостоятелно дори и елементарна информация,а какво остава да се ориентират за по комплексни въпроси като военни действие из някоя точка по света.Впрочем също като бащите си.