28

Анонимен

преди 1 месец

ми да си търсят ... кой го вълнува ...

27

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 25. Бе швепс защо се мъчиш да си измисляш че знаеш с кого говориш ? Още малко и ще се покажеш особено глупав какъвто си и в действителност.

26

Анонимен

преди 1 месец

Да въведат едни програми от бюрото по труда за програмисти, ит специалисти и тн и да кажем да плащат на хората по програмата от бюрото по труда. В малките градове е трудно един начинаещ да си намери работа като ИТ.

25

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 21, почнал си в мечтите ти. Колко години не ти дават работа? Почвам да си мисля за три :) Виждал си компютри със сигурност. Ама език за програмиране си чувал само :) Такива като теб могат да ни дишат праха :) Смешк0!

24

Да де ама ...

преди 1 месец

Ай ти то знае и перфектен англииски и компютърни езици и със математиката са добре --все пак още от ученици ги приемат със най-високия бал все пак при тях има още състезателно начало -- и да ! във разни у-ща се напъват да имат и те подобни паралелки но учениците са със много по-ниски балове и при тях плявата ще е много е някой го наричат конкуренция ,но не е баш така ! А след средното е задължително и висше и пак има висши и висши у-ща от едните излиза много плява и това после живота го отся

23

Анонимен

преди 1 месец

Така и не сфанаф за тихнулогиити и стъндартити....

22

Анонимен

преди 1 месец

Яйчарки без нито един ден опит, без подходяща специалност без, без.. но са ги наемали.. същите тях от теб искат опит? Моля?

21

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 17. Ти си съвсем вързан в мозъка. Аз съм започнал още с Правец-16, Паскал и Бейсик. Аз съм израстнал с компютрите и езиците за програмиране. Ай чуш...

20

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 18, не грамот ник :) Интересно и тази дума цензурират! Ама как да пропусне човек да му каже истината на този :)

19

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 18, *** си!

18

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 16. Кви са тия тихнулогии и стъндарти дет се променяли ?

17

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 15, "бази от данни". Клас и обект не можеш да ме объркаш Споко! Ти не си ги виждал дори тези неща :) Освен, че не ти стига интелекта си и неграмотен. С още нещо да се изложиш? Колко години обикаляш компаниите за да те наемат на първа работа? Поне 2 за да си толкова злобен :)

16

Анонимен

преди 1 месец

Не, не се търсят опитни кадри. Търсят се АКТУАЛНИ кадри. Само тези които могат да работят с най новите технологии и по най новите стандарти. Проблема в тази сфера е че технологиите и стандартите се променят прекалено бързо. По бързо отколкото хората могат да учат и да се адаптират. Получава се така че за времето което е нужно да изучиш една технология до професионално ниво тя вече е остаряла. Стандартите постоянно се менят. ИТ сферата е за младите. Тези които могат да помнят и да учат бързо.

15

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 14. Ти си ми един висок интелект...Единствено "бази данни" знаете като се правите на ИТ. И да ти кажа, че класа е обект да не се объркаш някъде.

14

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 12, не определям аз хората. Наистина си смешен. Глупостите ги пишеш ти. Един довод нямаш, само нападки. Осъзнаваш ли колко низък интелект си? Ааааааа, отрязали сме те на интервю! За това си толкова злобен! Еми :) Заслужено е :)

13

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 9, щот са много скъпи :)

12

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 10. По-скоро ти си се сбъркал с някого. Ай стига глупости.

11

Анонимен

преди 1 месец

Преди пъндемията работницити в по-големти градове ли са живели ? И що зарад пъндемията са се преместили в по-мънинкити ? И кво работят тия местещи се насам натам работници ?

10

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 8, бъркаш ме с някого :) Даваме им много възможности... ама масата са тотал щета :) Почти всяка седмица влизам в интервюта. Грозно е. Много е грозно. Не знаят елементарни неща(първичен ключ, клас, обект). Много смях, много смях! За алгоритми и структури от данни и дума не може да стане. Да не говорим за нещо повече. Хайде не се изказвай неподготвен, че си смешен!

9

Анонимен

преди 1 месец

Някои работят като свободна практика в сферата на ИТ сектора.. тия хора (яйчарките) не ги оценяват обаче защо ли??