164

Анонимен

преди 1 месец

Остейте му кокалите намира бе. Нищо няма да постигнете с тоя цирк дето сте го намислили.

163

Анонимен

преди 1 месец

Да няма неква рода тука ? Кому е необходим ?

162

Анализатор

преди 1 месец

Че докога ще събираме останки ? Върнаха ни останките на комунистите - Бойкикев, Про100 Киро, Кокорчо, Хиенова, Гнустимир Онаниев, Мирчев ( детенцето на касапина Мирчев, дето клал политзатворници в Белене).... все отбор комунистически останки !

161

Царо

преди 1 месец

За какво са ни ? Тези останки само ще увеличат останките от българи , в които сме се превърнали след 34 г. "демокрация".

160

българин

преди 1 месец

Това е някакъв немец... Не е български цар... Да си гние в кобург

159

Анонимен

преди 1 месец

това е най жестоката гавра с българския народ - виновникът за две нционални катастрофи -съшеството което ни лиши от още половин българия- дано да си намерят патриоти да му осигурят съдбата на мавзолея - несравним е к приноса на александър батенбеирг

158

iq 3.14 копрофага

преди 1 месец

Междусъюзническата война не е за обединение, а за мерака на малкото германско човече да се види в Солун, който - макар и с голяма наша диаспора - НИКОГА, АМА НИКОГА не е бил български град. безгръбначните, подписали заповедта да се атакуват съюзническите позиции през 1913, са си извоювали мястото в черния пантеон на предателите - слаби военни, изплували заради вярност към монарха, без нито ден да са командвали на първа линия. ти си същото no3opно петно като копейкаджиите с руските знамена.

157

ВЪПРОС ЗА РУСОФИЛИ:

преди 1 месец

КОГА ШЕ *** ОСТАНКИТЕ НА ВАШИО ЦАР ПУТИН?

156

до копрофага IQ 3.14

преди 1 месец

копрофаг, моите дядовци твоите нови съюзници са ги убивали по време на въстанията, участвали са във войната за защита на съединението, и във войните от 1912 до 1945. писали са историята на България с кръвта си вместо мемоари "историята да ме съди" и да се оплакват как са ги въдворявали. такива като теб, правени от faeces и сменящи формата си според господаря, са виновници за националните катастрофи.

155

Поборник

преди 1 месец

Какво му е толкова ? Една две национални катастрофи ни спретна. Ама те и сегашните са същите . Бутат ни в канала. Някой ден и на тях ще търябва да им връщаме телесните остатъци в българия.

154

кво да кажеш

преди 1 месец

Предателски народ си харесва предателите!Покажи на тоя народ,че изобщо не го уважаваш и харесваш,и той ще припада за теб!Харесвайте си го,нямате проблем!Баси!

153

КЪВ В ТОЯ ПУТИН..??

преди 1 месец

НИЕ СИ ИМАМЕ БЪЛГАРСКИ ЦАРЕ...

152

До 161

преди 1 месец

Ти случайно да не си диагностициран? Ако е така защо не ти помагат от ембасито. Американците имат чудесни психиатри и ако не им трябваха ненормалници, да драшат срещу Русия, сигурно биха те излекували.е, срещу тлъста сума де, там безплатно няма.

151

провилно

преди 1 месец

Трабво да имаме национална памет а не да се дупим пред съветски воиници с шмайзери .За да нямаме свои опори и святи места комунистите унищожирха мощите на Патриарх Евтимиай окрити в Бачковския монастир и гроба на цар Борис трети в Рилскиа монастир . Подготвяха ни за руски роби.

150

До 159

преди 1 месец

Ама така кажи де американофилче :) Явно не спорим на тема история, а ти си следваш опорните точки от посолството. Онова на Козяк :) Как е там, добре ли плащат? Внимавай че ще развиеш страх от руснаци, а всеки страх, казват психолозите, е подтиснато желание :))

149

IQ 3.14

преди 1 месец

До предателство! баш шизаците - русофили дето дядовците им са изгонили батенберг от българия, и дето през живота си не са му оставили едно цвете ей така, да има, да се изхождат в теми за български царе, е показателно за ширещата се slave-янщина в задунайская губерния

148

IQ 3.14

преди 1 месец

До До 152 да да, а по случайност, ши3и, винаги като сме в киреча на власт са русофили. чисто случайно. и по случайност, тия войни "започнати от него" в историята ни са отбелязани като войни за национално обединение през 20 век. кво още ти не е ясно, *** недоправен

147

До Иванов 156

преди 1 месец

живял е в изгнание, умира си в Чехословакия 1948ма и е положен в семейната гробница по негово собствено желание.

146

До 152

преди 1 месец

Iq то, вероятно наистина ти е 3.14. Иначе щеше да знаеш че Фердо няма заслуги за обявяване на независимостта. Това дело е започнато и извършено от други. Виж с превръщането на България в послушна пионка (Фердо взима рушвет от австрийското посолство), и с това страната да загуби самостоятелност след войните Фердо наистина има основна "заслуга".

145

предателство!

преди 1 месец

дори собственият му син не се вижда с фердю, не разговаря и не се среща с него, не му позволява да стъпи в Родината, защото знае какво чудовищно предателство е извършил този мишok! Батенберг има много по-големи заслуги от него - и като ръководител на формирането на институциите, които въздигат държавата по време на фердю, и като подкрепил изцяло Съединението, най-българското постижение на третата българска държава! забрава за предателя фердинанд и всеки, който му подгъ3yBa!