145

Анонимен

преди 1 месец

През 90-те години имах среща с представители на едни такива руснаци дошли да приватизират наш завод.А бе бандити и крадци отвсякъде.Взеха го без пари,според мен откраднаха над 50 милиона.Сега са си собственици и никой не ги закача.А ние лапаме мухите и ще правим избори.

144

ФАБ-чето лети

преди 1 месец

Според украински източници Fab-500 изтръгва врати от пантите на разстояние 1 км. Киев е на прага на енергиен срив. Руснаците унищожават систематично електрогенериращи украински мощности, а не само разпределителни станции и трафопостове...както бе до този момент. Путин сподели с Лукашенко, че през зимата руснаците са оставили елекрогенериращите мощности по хуманни съображения... предвид болници, училища и други.

143

Каква безпътица бе

преди 1 месец

Представителят на РФ в ООН Небензя заяви: "Съвсем скоро единствената тема на всякакви международни срещи за Украйна ще бъде безусловната капитулация на киевския режим, съветвам всички вие да се подготвите за това. Очевидно Небензя загатва тема, която коментират повечето сериозни анализатори. По-ясно казано, вероятно предстои колапс на ВСУ и пълна капитулация на Зе&Ко. Руските бомби ФАБ в различните опции 500, 1000, 1500 и 3000 обърнаха ситуацията на фронта. Тежките руски планиращи бомби сринаха ВСУ.

142

Сипнаха ми ярма

преди 1 месец

Сипнаха ми малко ярма от Козяк. Казаха ми, че Русия просто няма начин да спечели. Няма. И също, че Путин е виновен. Дойдох тук да го напиша и се връщам обратно на Козяк за вечерната дажбица ярма.

141

да

преди 1 месец

благодарение на санкциите ще се провалят западните икономики и ще има фалит! а в руската земя е цялата менделеева таблица, и хич не им пука от глупави санкции! могат 50 г. война да водят и ще стават по-силни...

140

Анонимен

преди 1 месец

Отнемат от олигарсите присвоеното по времето на горбачов и елцин-Русия се нормализира постепенно. А частна собственост там има и ще има, но не такива като Абрамович, Ходолковски и тем подобни "герои". С такива криминални олигарси ще се хвали главно украта занапред. Макар да не ми е ясно що западът не си ги прибере? Нали казват, че парите не миришели?

139

Фют

преди 1 месец

До 199. "Миналата година прокурорите са подали пет пъти повече искове за национализация на активи, отколкото през 2022 г., според проучване на вестник "Новая газета Европа" и Transparency International Russia. През февруари регионален съд разпореди прехвърлянето на държавата на три завода от група, която осигурява около 80% от производството на феросплави в Русия и е контролирана от семейството на предприемача Юрий Антипов и неговия бизнес партньор". Последно- национализация като в соца:)))

138

Анонимен

преди 1 месец

Ей как не ви омръзна да преписвате глупости от кратки опорки. Не знаете езика и сте неграмотни ро..

137

Анонимен

преди 1 месец

В заглавието: "в Русия имат проблеми", в текста: "Русия от години предлага стимули на богатите да върнат парите си и е създала структури, които според нея ще защитят частните активи."...... Последно?

136

Анонимен

преди 1 месец

ей тая цензура - долния коментар е - оная работа

135

Анонимен

преди 1 месец

Елате да видите как е на слънчака. Тук руснаци и украинци си пият заедно водката и ги були ***.

134

Анонимен

преди 1 месец

Основната им роля на нпотрролеите е да пишат прростотии цинизмии и да фалшифицират лайковете.

133

Анонимен

преди 1 месец

НПО наемат много пррости момченца за трроляци от малцинствата неграмотни най вече....от служебните насам. Обидно е някак си.

132

Чемишев

преди 1 месец

Альооо, друзя, взехте ли харков?

131

По цял свят

преди 1 месец

По цял свят по най-елитните курорти където и да отидем се срещаме с руснаци. В Тайланд, Индонезия. На Малдивите. Френска Полинезия. Навсякъде си ходят и си харчат парите и живеят живот мечта. Ама нека бай *** пребоядисан като евроатлантик, да вярва че били в безпътица хората. Пропагандата ни я сервират за без пари. Аванта си е!

130

Тон

преди 1 месец

Богатите продажни руснаци нямат място в Русия!

129

мУтрофаноФнЪ

преди 1 месец

би била много "щастлива" да се върне в кУмсомолск на амур.....ама друг път.

128

Петър

преди 1 месец

ИлЕи пумяра долни спрете да лъжете в Испания постоянно идват Рустаци

127

Анонимен

преди 1 месец

Поне не ги пращат на фронта като бедните.

126

ароматния пръч

преди 1 месец

РУСКИНЯТА НА СНИМКАТА КОЛКО ЛИ ВРЕМЕ Е БИЛА В СОЛАРИУМА?